Фабрика «ЖЛ» представляє колекцію новорічних подарунків 2015 (новини компаній)

Фабрика «ЖЛ» представляє колекцію новорічних подарунків 2015 (новини компаній)
Новогодние подарки от "ЖЛ"
Житомирська кондитерська фабрика «ЖЛ» розробила колекцію різдвяних подарунків до Нового 2015 Року. Асортимент новорічних солодощів включає 15 варіантів в різних видах упаковки - картонні коробки, пакети, жерстяні чемоданчики.

Крім цього колекція розроблена в найрізноманітніших дизайнах, вагових форматах і цінових категоріях, тому кожен зможе знайти подарунок собі до смаку.

До складу подарунків увійшли найбільш популярні солодощі ТМ «ЖЛ» та ТМ «Doma», в тому числі і новинки 2014 року: «Грильяж горіховий мікс», «Тофан горіховий мікс», молочні цукерки «Річ крем», батончик «Мілк вейв» та інші.

В новорічну колекцію від «ЖЛ» входить подарунок-чемоданчик «Ялинка» вагою 500г, виготовлений в металевому корпусі з ексклюзивним розписом. Також фабрика «ЖЛ» вперше цього року представляє подарунок з героями улюбленого дитячого мультфільму «Маша та Ведмідь» - це картонний чемоданчик вагою 640г з сюрпризом всередині - ексклюзивним 3D-пазлом. Такі ж 3D-пазли можна знайти і в новому яскравому і кольоровому подарунку від фабрики «ЖЛ» «Пригоди Діда Мороза», 600г.

Відео дня

Традиційно увійшли в новорічну лінійку 2015 і улюблені подарунки - жерстяні кульки «Новорічні», виконані у вигляді старовинних новорічних іграшок, а також картонний саквояж «З Новим Роком!» вагою 540г. А ось кулька «Ностальжі» 192г цього року набула нову зручну і презентабельну картонну упаковку.

Новий дизайн отримали також і подарункові кульки вагою 300г і 450г - кожен з подарунків прикрасили персонажі популярного українського мультфільму «Як козаки ...» з різними історіями.

Новорічні подарунки від "ЖЛ" - це справжня прикраса зимових свят і кращий сюрприз, який подарує Вашим близьким святковий настрій.

Додаткова інформація:

ТДВ «ЖЛ» (до березня 2011 року - ЗАТ «Житомирські ласощі») засновано у 1944 році. Фабрика займає 5-е місце за обсягом виробництва. Якість продукції підтверджується сертифікатами ISO 9001:2008 «Система менеджменту якості» та ISO 22000:2005 «Система управління безпечністю харчових продуктів». Продукція випускається під торговими марками – ЖЛ, Doma, Optimix та Stevix, серед яких різні види цукерок, печива та вафель. www.sladosti.com.ua

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:29 Оля Хомутовська виборола срібло на чемпіонаті України зі стрільби з лука 17:00 Пʼятниця буде в Україні з дощами і грозами - синоптик 16:40 У Житомирі відбулася творча зустріч з сучасним українським письменником Василем Шклярем 16:20 У Звягелі «Jeep Grand Cherokee» збив жінку на електровелосипеді Від читача 16:54 Соціальний проєкт BRAMA: як протидіяти фейкам та пропаганді 16:00 За торгівлю боєприпасами затримали 43-річного коростенця photo_camera 15:40 У Житомир "на щиті" повернувся Захисник Олексій Лаврін 15:21 Де на Житомирщині росте сон-трава? 15:00 Відтепер ботсад у Житомирі носитиме нову назву: Ботанічний сад Поліського національного університету імені Героїв-десантників 14:40 Минулої доби на Житомирщині після поривів вітру та «жовтого дощу» дорожники працювали над безпечним проїздом photo_camera 14:20 Спільний проєкт Житомира, уряду Німеччини та UNDP в Україні 14:00 На Овруччині господар після застілля ножем вбив гостя 12:42 Поблизу села Вишпіль виявлено несанкціоноване сміттєзвалище 12:20 Закон про мобілізацію з новими правками вступить в дію вже з 18 травня. ІНФОГРАФІКА 12:00 В Україні збільшується кількість телемедичних консультацій 12:00 Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 11:42 В області продовжують знаходити снаряди часів Другої світової війни 11:20 Рятувальники тричі надавали допомогу мешканцям підтоплених домогосподарств приватного сектору photo_camera 11:00 25-26 квітня пил з Сахари ще залишатиметься в атмосфері над Україною 10:40 У передсвяткові і святкові дні у Житомирі збільшать кількість рейсів на Корбутівське кладовище
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up