Партнер рубрики Події

Маршрутки — згідно з графіком, тролейбуси — ні

Маршрутки — згідно з графіком, тролейбуси — ні
“Кількість пасажирів за останні кілька тижнів зросла. Якщо перевізники повідомлятимуть нас про проблеми, ми в свою чергу дамо додаткові машини та ущільнимо графік”
Графік руху тролейбусів, вказаний на зупинках, не відповідає дійсності. У цьому переконався журналіст “20 хвилин”, годину постоявши на зупинці “Кооперативний технікум”, аби перевірити, чи їздить громадський транспорт згідно з розкладом.   Тролейбуси, що 8 хвилин Провівши на зупинці час від 13.30 до 14.30 ми побачили, що маршрутки курсували з періодичністю вказаною в графіку. Тобто за годину, ми нарахували по 3 маршрутки №25 та №27, 4 маршрутки №30. Щодо тролейбусів, то їх рух за цю годину,  графіку не відповідав. Інтервали, які там вказані – застарілі, визнають в  “ Тернопільміськелектротранс“ . -         Зараз усі тролейбуси в “час пік” рухаються, що 8 хвилин, в інший час інтервал подвоюється, - пояснює начальник відділу Наталя Балацька. – Також, може здатись, що тролейбуси не виконують графік через часті поломки, перерви. А інформацією, яка є на щитах, та їх оновленням має займатись міськрада. Детальний перелік інтервалів руху тролейбусів у місті, є не на всіх зупинках Тернополя. Подекуди на них ще вказаний і № 9, який уже біля двох років не їздить. А самі щити з розкладом старі та іржаві. Щодо маршруток, то на табличках з графіком, вказані  номер маршруту, початок роботи та її закінчення, а також періодичність руху. Маршрутки дійсно їздять з вказаною періодичністю. -Наш графік руху такий, що людям не доводиться довго чекати автобуса, - стверджує водій 25 маршруту Володимир. — Ми чітко дотримуємось його і з'являємось на зупинках щодня в однаковий час. Проблеми в “час пік” Проте тернополяни зазначають, що останнім часом в “години пік”, люди по довгу чекають на зупинках, і як наслідок запізнюються на роботу. Люди говорять, що постійний розклад руху маршруток та тролейбусів не завадило б розмістити на усіх зупинках міста, щоб можна було знати коли і чим вони зможуть доїхати в потрібне місце.  - Останніх два тижні, з транспортом у місті не зрозуміло, що коїться, - каже тернополянка Світлана.  - Я кожного ранку, виходжу на пів години  раніше, ніж завжди, щоб доїхати вчасно на роботу з вулиці Бережанської в центр. Людей зранку — біля 40, маршрутки переповнені, що не протиснутись, тролейбусів майже нема. Раніше такого не було.  Тролейбуси, графік руху яких є на деяких зупинках, їздять як хочуть. В управлінні транспорту, запевняють, що увесь рух громадського транспорту розписаний до хвилини й водії його не порушують. При цьому чиновники визнають що в “години пік” на зупинках проблеми виникають.  - Кількість пасажирів за останні кілька тижнів зросла. Не знаю з чим це пов'язано. Якщо перевізники повідомлятимуть нас про проблеми, ми в свою чергу дамо додаткові машини та ущільним графік, - повідомив начальник управління транспорту Ігор Мединський. - А розкладу на зупинках не потрібно, бо рух водіїв сталий.  

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (10)
  • Anonymous

    проблема не тільки з троліками і маршрутками, а й з таксі. У годину пік не знайти вільної машини.

    Anonymous reply Anonymous

    В нас не трансторт,а ...Дуже подобається їхати в трулейбусах!Таке враження шо він на ходу розвалиться!А водії маршруток то взагалі камікадзе!Старі бабки руку зламають шоб сісти.А в дощ у таксістів вільних машин завжди немає!Краще вже пішки ходити,краще буде і швидше.
  • Anonymous

    Автору: трішки літературніше висловлюватись (що таке "на ню"?) та враховувати непотрібні помилкові звороти... А то інколи враження від 20 надто не смачне:)

    Anonymous reply Anonymous

    Та в нього туго з граматикою, а з розділовими знаками - особливо. Мабуть хороші учителі були в школі (і не в школі).

    Anonymous reply Anonymous

    ага, і тролейбюусів :)
  • Anonymous

    Ше зара стажорів понабирали...на кожному повороті роги злітають,або виїде фіг зна де...і просить шоб люди трохи підіпхали...так так..УКРАЇНА!
  • Anonymous

    Троліки ходять дуже погано((( Зранку починаючи з 8:30 до 8:50 з вулиці Бережанської неможливо виїхати тролейбусом!!! В цей час обов'язково треба добавити транспорт!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
08:30 Вночі окупанти атакували «Кинджалами» Львівщину та Франківщину, цілились в теплоелектростанції 21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up