Королева ЖДТУ їздить верхи і грає у футбол

Королева ЖДТУ їздить верхи і грає у футбол
Першокурсницю Ірину Мінчук обрали королевою Житомирського державного технологічного факультету. Така нагорода у конкурсі краси дісталася дівчині завдяки вроді, активності, запальному характеру та наполегливості.

фото hd-studio.com.ua

 Прийшла, побачила, перемогла. Так можна охарактеризувати участь Ірини у конкурсі, адже її підготовка до виступу була найбільш екстремальною:
- Як я готувалася? Упала на футболі і два тижні ходила з розбитою ногою, - розповідає Ірина. - Тому ходити впродовж репетицій на височенних підборах було неймовірно важко. Було важко, але я буду скучати за цим.
Виявляється, красуня раніше ніколи не займалася дефіле і не мріяла підкорювати подіуми. Натомість віддає перевагу... грі у футбол! Саме на одному із міжуніверситетських матчів, Ірина і поранила ногу. Ще одним її захоплення є їзда верхи.


Чому ж раптом футболістка подалася у моделі, запитаєте ви?
- Мене заманили подарунками, - сміється вона. – Не знаю, що робитиму з цією перемогою: може займуся модельним бізнесом, а може й ні. Зараз настав момент перемоги, коли тобі добре, коли ти отримуєш задоволення. Треба жити цим моментом. А що буде потім? Про це буду думати потім.
Глядачі, які прийшли повболівати за найвродливіших двчат університету, також не лишилися розчарованими. На них чекало яскраве двогодинне шоу, впродовж якого конкурсантки з’являли то у якості безтурботних дівчат, то виходили у костюмах казкових героїв і показували усі свої акторські вміння, то перетворювались на справжніх леді.

Відео дня
>
Як говорять організатори конкурсу, найважче було підготувати шоу, через обмеженість у часі. На те, щоб підготуватись до виступу у красунь було трох більше трьох тижнів, але із своїм завданням вони впорались на всі 100%.

Довідка:
1 місце – Ірина Мінчук
2 місце – Юлія Козел
3 місце – Єркульова Аліна

 

фото НD-studio

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up