Фоторепортаж з відкриття страйкбольного сезону Житомирського регіону

Фоторепортаж з відкриття страйкбольного сезону Житомирського регіону
Цими вихідними на полігон „Рея”, що за 35 кілометрів від Житомира, відбулось відкриття страйкбольного сезону Житомирського регіону. Помірятись силами, показати себе і просто відпочити приїхали більше 100 бійців з одинадцяти команд з Києва, Житомира і Бердичева.

Гравці вирушають на вихідні позиції

 

Ігри проходили за сценарієм „Контроль території”. Всі учасники розділились на чотири сторони – сині, червоні, чорні і коричневі. На території „бойових дій” розміщувались шість контрольних точок, чотири з яких були стартовими для команд. Потрібно захопити і якомога довше утримати максимальну кількість точок.

Відео дня
an>

 

 

Все, здавалось, просто – спочатку команди займають свої позиції. Як діяти далі – або розділитись і захищати свою точку і захоплювати інші одночасно, чи всіма силами рушити на штурм позицій „ворога” – на розсуд командирів. в будь-якому разі адреналін і азарт бою забезпечений.

 

 

 

В результаті перемогу отримала сторона „синіх”.

 

А після підбиття підсумків і оголошення переможців колишні „супротивники” зібрались разом, або поділитись враженнями і просто відпочити на природі.

 

 

 

 

 

 

 

 

ДОВІДКА

 
 

 

Страйкбол, це командна гра, у якій «бій» ведеться 6мм кульками типу BB (вагою від 0.11 до 0.43гр.) з точних копій бойової зброї. Відмінною рисою гри є непопулярна в наш час чесність. Адже влучення від 6мм кульки не залишають слідів на камуфляжі й захисних окулярах (які обов'язкові в цьому виді спорту) – «повідомлення» про влучення у ділянку тіла цілком на совісті гравців. Так, деякі можуть і не повідомити про влучення - тому з'являються МакЛауди (ті, котрих не можливо вбити), але це вже зовсім інша історія...

.

 

Ігри проводяться по заздалегідь обговорених сценаріях, які додають ще більшої реалістичності самій грі. Чого тільки коштує, захист блокпоста, або напад на нарколабораторію, коли на території твоїх дій, ще є група партизанів? у такі моменти навіть не розумієш, що це не реальна війна, а лише гра.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (7)
  • Anonymous

    знакомые всё лица ))
  • Anonymous

    нормально. я на глагне. бумажную версию мне плиззз.

    Anonymous reply Anonymous

    Красавчеги
  • Anonymous

    Ааааааааааааа! Я ТОЖЕ ХОЧЮ ИГРАТЬ В ТАКИЕ ИГРЫ! К кому обращатса?
  • Anonymous

    Класс!!! 5 баллов!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
18:00 Сьогодні ввечері діятимуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промисловості 17:51 Збірна команда Житомирщини здобула призові нагороди на Всеукраїнських змаганнях з фігурного катання на роликових ковзанах 17:29 У Житомирі провели аудит безпеки нового скверу на розі вулиць Князів Острозьких та Київської photo_camera 17:00 У Бердичеві і Чуднові поліцейські задокументували кілька випадків нелегального зберігання наркотиків Від читача 13:39 Слідчі Нацполіції оголосили українським фігурантам про підозру в шахрайстві, вчиненому в особливо великих розмірах злочинною організацією. 16:39 У Житомирі судитимуть адвокатку, яка за 30 тис. доларів США обіцяла клієнту «пом’якшення покарання» 16:22 Чоловіки від 18 до 60 років не зможуть отримати консульські послуги за кордоном - про що саме йдеться? 16:20 На Житомирщині планують перейменувати 8 населених пунктів 16:01 85 ветеранських проєктів перемогли у конкурсі фінансування 15:41 Спортсмени з Житомирщини здобули нагороди на чемпіонаті Європи з гирьового спорту photo_camera 15:20 МОН презентувало звіт моніторингу працевлаштування випускників-бюджетників, до якого увійшло 3 виші Житомирщини 15:00 49-річний чоловік загинув під час пожежі на Брусилівщині 14:40 Оприлюднено перелік хвороб хребта, які звільняють від мобілізації 14:20 З 27 квітня заморозки підуть геть та повернеться справжнє весняне тепло 14:00 Дотримуйтесь заходів протипожежної безпеки на Великдень 12:40 До 9 років позбавлення волі засудили бердичівлянина, який вбив чоловіка на зупинці 12:19 Медики відзначають незначне зростання захворюваності на грип і ГРВІ 12:00 Нічна пригода у Житомирі: у водійки зупиненого під час дії комендантської години авто виявили арбалет 11:40 Увага: зміни в маршруті № 23! 11:20 На Житомирщині розпочала роботу комісія ДСНС України, яка має здійснити контрольну перевірку стану організації заходів цивільного захисту в області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up