Хмельницький пивзавод випускатиме новий сорт пива

Хмельницький пивзавод випускатиме новий сорт пива
Пиво називатиметься “Проскурівське — кайф” і з'явиться у торговельній мережі в середині літа наступного року

Розповідаючи про новий сорт пива, директор хмельницького пивзаводу Олександр Лисюк згадав про українських козаків, які у походах варили куліш з пшона. “Наше підприємство завжди підтримує стародавні звичаї та традиції, пам'ятає своїх предків. І от ми вирішили трохи повернутися до козаків і випустити новий сорт пива з пшона, яке буде становити 10% вмісту сировини. Інші показники будуть по типу “Проскурівського”, а пшоно додасть пиву своєрідного смаку. Таке пиво випускатимемо вперше в історії заводу”, - сказав Олександр Олексійович.
Нове пиво називатиметься “Проскурівське — кайф”. За словами головного пивовара міста, таку назву придумав колектив. “Від чогось потрібно відштовхуватися. І ми вирішили, що будемо відштовхуватися від “Проскурівського”. Можливо, потім зробимо “Проскурівське - стильне”, “Проскурівське — рикошет”, - розповідає Олександр Лисюк.
Пиво “Проскурівське — кайф” з'явиться у торговельній мережі в середині літа наступного року. “На нове пиво в нас є всі документи, у Києві дегустаційна комісія одобрила його. Але на все потрібен час, потрібно налаштовувати технологію”, - cказав Олександр Олексійович.
Ще кілька років тому ВАТ “Хмельпиво” виготовляло 12 сортів живого пива (в тому числі темне пиво та безалкогольне), потім знизили до восьми. Через те, що деякі сорти погано реалізовувалися, виробництво скоротили до трьох сортів. А саме: “Проскурівське”, “Хмельницьке” та “Компроміс”. За словами директора ВАТ “Хмельпиво” Олександра Лисюка, пиво виготовляється за принципом: “Що хмельничанин хоче, те й ми виробляємо”. На місяць виготовляється 50 тисяч декалітрів пива, в літній період – 150.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Anonymous

    а что там с новой бутилкой?????????????

    Anonymous reply Anonymous

    а будет
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:15 Мешканцю Хмельниччини дали умовний термін за вбивство собаки 10:12 За весну на Хмельниччині висадили майже 2,9 мільйона дерев photo_camera 10:00 Шукаєте де вигідно придбати будівельні матеріали? Добірка будівельних баз та магазинів 09:08 У Хмельницькому проводять онлайн-опитування про громадський транспорт (АНКЕТА) Від читача 18:27 АРТЕРІАЛЬНА ГІПЕРТЕНЗІЯ. Чим небезпечна? Що потрібно знати? 20:42 Предстоятель ПЦУ Епіфаній відвідав Хмельниччину (ФОТО) 19:53 На Хмельниччині попрощались із чотирма захисниками України. Хто вони 19:14 На Хмельниччині правоохоронці врятували від загибелі трьох кошенят (ФОТО) 18:34 Понад 110 тисяч виманили "мобільні оператори" у двох жителів Кам'янеччини 17:51 Робота у Хмельницькому: є 367 вакансій (СПИСОК) 17:17 Смертельна аварія поблизу Хмельницького: водій «BMW» влетів в дерево і загинув 16:58 Погрози відключити світло та виселити: деталі конфлікту у садівничому товаристві «Дружба» 16:16 Прокуратура позбавила підприємця землі вартістю понад 1 мільярд гривень 15:37 10 найпопулярніших сімейних лікарів Хмельницького: рейтинг за деклараціями 15:04 За збиття поліцейської та двох військових водій з Хмельниччини уник покарання 14:21 На Хмельниччині зростає захворюваність на вітряну віспу 13:48 У Хмельницькому проведуть велодень. Збиратимуть гроші на дрони-камікадзе 13:11 У Шепетівці легковик збив пенсіонерку на велосипеді 12:20 У Хмельницькводоканалі є 14 вакансій (СПИСОК)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up