Житомирські старшокласники представлять свої проекти на Чемпіонаті України з бізнес-моделювання

Житомирські старшокласники представлять свої проекти на Чемпіонаті України з бізнес-моделювання
Сьогодні,13 жовтня, з Житомира відправились команди учасників Третього Чемпіонату України з бізнес-моделювання на змагання в Яремче, яке відбудеться там 14-15 жовтня.

Нинішній   Третій Чемпіонат України з бізнес-моделювання серед старшокласників відбудеться в місті Яремче Івано-Франківської області.
Даний проект ставить собі за мету практичне долучення молоді до процесів місцевого, регіонального і національного розвитку та формування в Україні передумов становлення майбутньої регіональної бізнес-еліти.
Проект «Лабораторія бізнес-моделювання» є житомирською авторською розробкою і реалізується в Україні впродовж п’яти років. За цей період до проекту долучено 19 регіонів України та проведено дві національні першості. Перший Чемпіонат пройшов в 2009 році на батьківщині проекту в місті Житомирі, Другий – в смт.Кирилівка Запорізької області в 2010 році.
Чемпіонат підсумує результати роботи молодіжного економічного проекту «Лабораторія бізнес-моделювання» впродовж 2010-2011 років.
На Чемпіонаті очікується феєрверк презентацій інноваційних бізнес-моделей від юних авторів з 12 областей України, ще 7 регіонів будуть представлені в якості спостерігачів з перспективою долучення їхніх команд до проекту в наступному році.
Серед делегацій, що відправилась з Житомира зранку 13 жовтня представники команд Київської, Вінницької, Житомирської областей та м.Київ, а також Голова Оргкомітету Чемпіонату – Олег Данилейко, керівник ЖОМО «Дирекція Молодіжних Програм» - Ірина Ковальчук, заступник начальника Головного управління у справах сім’ї, молоді та спорту ЖОДА – Олександр Антонюк – голова Експертної Ради Чемпіонату.

Нагадаємо, що Житомирську область представлятимуть п'ять команд , які  експертна рада обрала   на п'ятій обласній звітній конференції з бізнес-моделювання/

 

Відео дня
>12 юнацьких команд презентували свої власні бізнесові проекти протягом кількох хвилин, а потім їх окремо оцінювало журі та палата інвесторів.

Найбільш цікавим і реальним для втілення був визнаний проект “Кіно в народ” учнів Чайківської ЗОШ (Радомишльський район), в якому діти запропонували створити переїзний театр, що гастролюватиме селами України. За нього не лише одноголосно проголосували журі, але й двоє з чотирьох інвесторів надали грошові нагороди.


Разом з “кіношниками” на Чемпіонат  їде житомирська команда з проектом "Український центр сучасних технологій”, проект "ЕОЛ-ХХІ" Попільнянської гімназії, проект "Журавлинна ферма" - Коростенська ЗОШ №11 та проект "Малуша" Коростенської міської гімназії.

 

На одному з минулих чемпіонатів, житомирська команда навіть зайняла призове місце. Хто цього року буде першим побачимо  уже незабаром

 

 

 

 

 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:50 На Житомирщині регулярно працюють мобільні медичні команди 17:31 308 пожеж в екосистемах від початку року: рятувальники та патрульні проводять превентивні рейди у Житомирі 17:00 Громади та ветеранські організації можуть взяти участь у грантовій програмі 16:41 На Житомирщині продовжується робота зі створення системи укриттів у закладах освіти Від читача 17:06 Розкажи бабусі про очищення судин 16:21 На річці Уж прикордонники виявили браконьєрів, які встигли наловити риби на пів мільйона гирвень 16:00 З Житомира на передову передали обладнання на 639 тисяч гривень photo_camera 15:40 МінРеінтеграції: Ветеранів запрошують безкоштовно опанувати професію ІТ-фахівців 15:20 Раду безбарʼєрності створять при виконкомі міської ради 15:00 Заподіяння майже 280 тис грн збитків при закупівлі природного газу – у Житомирі судитимуть екскерівника комунального підприємства 14:40 Біля університету імені Франка буяє бузок. ФОТО photo_camera 14:20 МОН: Документ про освіту відсутній у Дії: причини та алгоритм дій 14:00 Травень розпочнеться в Україні з сухої і теплої погоди 12:41 У Житомирі нагородили переможців та призерів батлу «Я – козацького роду» 12:19 У лісосмузі біля Радомишля знайшли сім боєприпасів часів минулих війн 12:00 Оновлюйте дані в ТЦК уже сьогодні 11:41 Житомирська обласна філармонія запрошує: афіша травня 11:21 У Бердичеві нетверезий чоловік на зупинці кинув піротехнічний засіб - пролунав вибух photo_camera 11:00 На автошляхах області тривають поточні ремонти 10:39 27-річний житомирянин організував шахрайський «бізнес» на сортуванні олівців
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up