Команда з Житомира взяла участь у черговому етапі чемпіонату України з гірських гонок

Команда з Житомира у складі Олександра Шнайдера, Євгенія Міщанчука та Володимира Сахацького взяла участь у п’ятому і шостому етапах чемпіонату України з гірських ралі, які відбулись в Карпатах 6-7 серпня.

В перший день змагання відбувались в селищі Кривопілля Верховинського району, Івано-Франківської області. А наступного дня — в ТК «Буковель». Для пілота житомирян — Олександра Шнайдера — це був лише третій старт в житті. Адже вперше він сів за кермо адаптованої для гонок Опель-Астра в травні цього року. Щоправда виступає поки що наш співвітчизники за ужгородський автоклуб і на його автомобілі. А основна задача, яку поки що потрібно виконати — пройти трасу, взяти очки і набратись досвіду.

— Ми вже не перший раз беремо участь у змаганнях. Виступили цього разу я вважаю добре, враховуючи накатку годин і що виступаємо взагалі втретє. Після цих гонок наш пілот Олександр Шнайдер в турнірній таблиці займає 23 позицію з 40-ка гонщиків. Це дуже непогано, адже виступають і набагато іменитіші і досвідченіші гонщики. Нікому фанатизм зараз не потрібен, гірські гонки — це ризиковий вид спорту. Тому потрібно підходити професійно і зважено, - поділився враженнями від гонок Євгеній Міщанчук, член житомирської команди. - В цих гонках надзвичайно важлива стабільність. І у нас в цьому плані все йде нормально, результати постійно покращуються. Тенденція позитивна. Ми не ставили завдання в цьому сезоні досягнути якихось захмарних вершин. Головне — стабільний результат.

— На перевалах було сонячно і спекотно. Ускладнювали гонку пил і гравій під колесами автомобіля на різких поворотах. Траси набагато швидкісніші, ніж в минулі рази. Було складно, але цікаво. Сама гонка була дуже гарно організована, - поділився своїми враженнями Олександр Шнайдер.

Відео дня
>За його словами, якщо в перших стартах на минулих етапах його не так цікавив результат як було просто цікаво доїхати і фінішувати, відчути адреналін від самого процесу водіння. Але зараз, коли почав з’являтись досвід і певні навички водіння, з’явився азарт та інтерес до результатів, захотілось їх покращувати. Але все ще попереду. Наступний етап має відбутись вже за два місяці.
 

Подяки
Житомиряни висловлюють подяку Сергію Трутнєву, директору ужгородського автомобільного клубу за надану можливість брати участь у гонках; Олександрі Кодак, президенту прикарпатьского автомобільного клубу за чудову організацію етапів; Івану Мельничуку, головному судді змагань, за професійний підхід та майстру спорту Мирославу Василенко за наданий безцінний досвід та всебічну підтримку.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
14:00 З 1 квітня діти загиблих добровольців отримують державну соціальну допомогу в підвищених розмірах 12:40 У Коростишівській лікарні відкрили клініко-діагностичну лабораторію 12:20 На Звягельщині в ході побутової сварки 20-річний чоловік до смерті побив 41-річного односельця 12:00 У найближчі дні в Житомирі збережеться дощова і прохолодна погода Від читача 12:56 У Житомирі відкрили набір на безоплатний курс із вивчення правил дорожнього руху — як долучитися? 11:40 На півтори тисячі оштрафовано чоловіка, який спалював деревину в районі Соколовського кар’єру 11:20 Арештований товар на майже 800 тис. грн передано ЗСУ 11:00 У Житомирській області чотири заклади охорони здоров’я надають медичну допомогу при гострому інфаркті міокарда 10:39 Гуманітарний Хаб "Житомир" відправляє медичну допомогу на Сумщину 10:20 17-річний парубок ошукав пенсіонерку з Коростеня на 900 доларів та 13 тисяч гривень, налякавши звісткою про ДТП з її дочкою 10:00 Понад 1,6 млрд грн виділила держава на фінансування партій за останні два роки 09:41 920 окупантів ліквідовані протягом доби 09:21 Оперативна інформація станом на 06.00 16 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 16 квітня: все про цей день, яке церковне свято, що не можна робити і погода у Житомирі 17:52 У Коордштабі відбулася онлайн-зустріч з об’єднанням родин бійців 46-ої окремої аеромобільної бригади 17:30 Лука Нетяга виборов бронзову нагороду на чемпіонаті світу з дзюдо 2024 17:00 Заховався на ніч у крамниці: на Житомирщині поліція охорони затримала причетного до крадіжок чоловіка 16:20 Холодно, вітряно, з дощем і мокрим снігом - погода на тиждень 16:00 Дві ДТП і чотири травмованих - у Брусилові і Тетерівці photo_camera 15:42 Захворюваність на грип і ковід зменшилась в порівнянні з попереднім тижнем на 10%
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up