На пісенному фестивалі "Зорецвіт" Житомирщину представлятимуть дві учасниці

Вероніка Гуренко та Ліна Шеремет представлятимуть Житомирщину на всеукраїнському дитячому пісенному фестивалі-конкурсі “Зорецвіт”. Саме їх із числа 33 учасників зі всієї області журі визнало найкращими.

урсі “Зорецвіт”. Саме їх із числа 33 учасників зі всієї області журі визнало найкращими. Фінал обласного відбору відбувся в приміщенні драмтеатру 11 червня. Окрім участі у всеукраїнському конкурсі, дівчата отримали від організаторів дипломи та по 3 тисячі гривень. Учасникам, що зайняли друге та третє місце, вручили по 2 та 1 тисячі відповідно.

 

Ліна торік теж отримала на цьому конкурсі перше місце в області, а з всеукраїнського приїхала із почесним третім місцем.
Усі учасники конкурсу виконували пісні виключно українською мовою.

Відео дня
>

Інну Кондратюк, яка посіла третє місце, журі відзначило за народно-автентичний голос.

Подарунки та грамоти вручали не лише переможцям, алей тим, хто потрапив у одну з номінацій - “Краще виконання української народної пісні”, “Високий артистизм”, “Краще образне втілення”, “Кращий сценічний одяг” та інше.

До речі, третій рік поспіль цей конкурс проводиться під патронатом народного депутата Павла Жебрівського.


Поки журі підбивало підсумки конкурсу, на сцені драмтеатру три житомирських КВН-команди змагались за кубок Жебрівського. За результатами двох конкурсів глядачі визначили кращою команду “Дай п'ять”.


Традиційно всеукраїнський етап конкурсу щороку відбувається теж на Житомирщині в в смт. Мар’янівка Баранівського району.
Уже 18 та 19 червня там свої пісні представлять юні співаки з усієї України. Так само як і на регіональному рівні, учасники виступатимуть у двох категоріях: середня – 12-15 років , старша – 16-19 років.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
11:00 Військовим передали чергову автівку, придбану завдяки волонтерам 10:40 За ініціативи Мінветеранів Уряд спростив отримання статусів особи з інвалідністю внаслідок війни та члена сім’ї загиблого Захисника і Захисниці 10:22 Учні однієї з гімназій Житомирщини долучилися до висадження лісу photo_camera 10:00 На Чуднівщині чоловік цілу ніч блукав у лісі Від читача 20:15 Вчитель з Житомира переміг у премії “Ранкові зорі” 09:41 Росіяни за добу втратили 910 військових 09:19 Оперативна інформація станом на 06.00 18 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 18 квітня: все про цей день, яке свято, традиції, іменини і погода у Житомирі 17:45 Житомирські діти влітку зможуть відпочити у пришкільних і денних таборах, різнопрофільних загонах 17:27 На Житомирщині відбулося підписання договору про партнерство між ЮНІСЕФ з одинадцятьма територіальними громадами. ВІДЕО 17:00 На Житомирщині завтра прогнозують сильні дощі 16:40 Віталій Бунечко: Продовжуємо допомагати нашим захисникам 16:22 Біля Гуйви - ДТП з потерпілими, рух ускладнено photo_camera 16:20 За січень-березень 2024 року доходи обласного бюджету склали більше 430 млн грн 16:00 Нагостювався на 80 тисяч гривень: у Волицькій громаді під час гостин обікрали чоловіка 15:40 Житомирські рятувальники отримали гуманітарну допомогу від благодійників 15:21 З 1 квітня перерахують пенсії працюючим пенсіонерам 15:00 На "варшавці" дорожники ремонтують бар’єрне огородження photo_camera 14:41 Житомир і ще 13 обласних центрів стали «частково прозорими» у 2023 році — Transparency International Ukraine 14:20 Спортсмени Житомирщини стали переможцями чемпіонату України з вільної боротьби серед юніорів та юніорок photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up