Валерія Гаврилова стала «міні-міс Житомир 2011»

Валерія Гаврилова стала «міні-міс Житомир 2011»
Тринадцятирічна житомирянка Валерія Гаврилова отримала корону і стрічку переможниці конкурсу краси "Міні-Міс Житомир 2011" від "Gloria Model Style" який відбувся напередодні Дня захисту дітей, 30 травня в приміщенні Телецентру.

Тож саме Валерія представлятиме наше місто на всеукраїнському етапі конкурсу наступного року. Корону дівчина отримала з рук минулорічної переможниці Єви Гринишиної.
По закінченню конкурсу дівчина просто сяяла від щастя і ледь могла побороти своє хвилювання.
- Враження просто чудові. Я взагалі не думала, що переможу, всі дівчата дуже гарно виступали. Я хвилювалась страшенно. Тепер можна буде святкувати, - поділилась враженнями Валерія Гаврилова.
Виявилось, що дівчина сама виявила бажання взяти у конкурсі, але вагалась. Зважилась лише заручившись підтримкою мами. І саме завдяки їй змогла достойно виступити.


- Ми надіялись на перемогу, але її не очікували. Дуже гарні враження, я задоволена і рада дуже за дочку. Ми всі вболівали за неї в залі. Воно просто молодчина, - сказала Алла Гаврилова, мама Валерії.
Всі батьки разом з родичами і друзями були в залі і вболівали за дітей.
Титул першої віце міні міс Житомир отримала дев’ятирічна Владислава Ящук, а другою віце міні міс стала наймолодша учасниця конкурсу, п’ятирічна Саша Слесаренко.

Відео дня
>Вона ж отримала звання міні-міс глядацьких симпатій. Втім, переможницею стала кожна з десяти дівчат, що виходили того вечора на сцену. Кожна отримала свій подарунок, стрічку і визнання залу і жюрі. Обрала свою міні міс і газета «20хвилин». Нею стала десятирічна Поліна Корзуніна.


- Виступати було зовсім не страшно, я вже раз виступала і була на сцені. Я хотіла зайняти перше місце, але не зайняла. Буду брати участь в конкурсах наступного разу, - поділилась своїми враженнями і планами наймолодша з учасниць Саша Слесаренко.
Сам конкурс вийшов не просто казковим, а фантастично неймовірним. Діти не просто дефілювали по сцені, а грали різних казкових героїв, розігрували сценки, розповідали про себе і демонстрували свої таланти — співали, танцювали, читали вірші та гуморески.


- Хочеться подякувати батькам дітей, що вони їм так багато допомагали, вірили в них і не тиснули. Також варто відмітити, що п’ятеро дівчат було відібрано на різні всеукраїнські конкурси. Це дуже гарний результат, - вважає Ілона Пурлієва, власниця модельної агенції "Gloria Model Style"..

 
Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
10:39 Гуманітарний Хаб "Житомир" відправляє медичну допомогу на Сумщину 10:20 17-річний парубок ошукав пенсіонерку з Коростеня на 900 доларів та 13 тисяч гривень, налякавши звісткою про ДТП з її дочкою 10:00 Понад 1,6 млрд грн виділила держава на фінансування партій за останні два роки 09:41 920 окупантів ліквідовані протягом доби Від читача 12:56 У Житомирі відкрили набір на безоплатний курс із вивчення правил дорожнього руху — як долучитися? 09:21 Оперативна інформація станом на 06.00 16 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 16 квітня: все про цей день, яке церковне свято, що не можна робити і погода у Житомирі 17:52 У Коордштабі відбулася онлайн-зустріч з об’єднанням родин бійців 46-ої окремої аеромобільної бригади 17:30 Лука Нетяга виборов бронзову нагороду на чемпіонаті світу з дзюдо 2024 17:00 Заховався на ніч у крамниці: на Житомирщині поліція охорони затримала причетного до крадіжок чоловіка 16:20 Холодно, вітряно, з дощем і мокрим снігом - погода на тиждень 16:00 Дві ДТП і чотири травмованих - у Брусилові і Тетерівці photo_camera 15:42 Захворюваність на грип і ковід зменшилась в порівнянні з попереднім тижнем на 10% 15:40 У Житомирі прибрали зелені зони та громадські простори photo_camera 15:39 Очільника природного заповідника «Древлянський» викрили на «кришуванні» незаконних порубок у забруднених радіонуклідами лісах 15:20 27-річний киянин загинув у ДТП на Звягельщині 15:00 12 років за гратами: вирок 17-річному парубку, який безпричинно задушив односельчанку 14:40 Через майже два роки у Житомир на щиті повернувся 20-річний Герой Дмитро Дубенюк 14:20 У Народицькій ТГ повністю вигорів будинок: господаря врятували 14:00 На залізничних коліях у Попільні чоловік потрапив під потяг
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up