В Європу на електричці

В Європу на електричці
Проблема, яка стосується не лише житомирян, а й гостей міста – це відсутність нормального залізничного сполучення.

Найбільше людей обурюються відсутністю прямого транспорту до столиці, у результаті чого доводиться або витрачати півдня на дорогу, прокладаючи маршрут від Житомира до Коростеня або Фастова, а вже звідти до Києва, або ж витрачати «кругленьку суму» на поїздку маршруткою.

Автор петиції пише: «Неодноразово лунало – європейське місто, залучення туристів, розвиток Житомира тощо. Від слів до діла. Ніякого розвитку, а тим паче туристів не буде, якщо до Житомира важко або дорого (маршрутки-монополісти знахабніли) дістатись».

Вимога налагодити залізничне сполучення зі столицею вже набрала 86,4 %, зібравши 216 підписів.

Відео дня

Як влучно зауважила автор: «напередодні виборів розмови про електричку були, а зараз – загули... То Житомир стане нарешті європейським містом?»

Тому звертаємося до влади: «Агов! Після виборів життя продовжується, а робота – тим паче! Покращувати життя людей потрібно не раз у 4 роки, а постійно!»

Та й в Європу хотілося б...

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:30 Окружна прокуратура через суд стягнула кошти на користь міського бюджету Бердичева 17:00 Яку грошову допомогу може отримати безробітний в Житомирі 16:41 На Звягельщині екоінспектори виявили незаконну порубку більш ніж пів тисячі дерев 16:19 У Житомирі попрощалися з загиблими Захисниками Від читача 12:20 «Ми живемо, вони виживають». У Житомирі проведуть тренінг з правового захисту військовополонених 16:08 Оновлений список терміналів поповнення та продажу CityCard 16:00 У Житомирі відбувся чемпіонат України з легкої атлетики: наша область посіла 1️ місце photo_camera 15:40 Патрульні завадили викраденню автівки в Житомирі 15:20 Екологи дослідили проби води із р.Тетерів у Житомирі - незначне забруднення може бути наслідком природних явищ 15:00 Відключення світла: міністр енергетики порадив економити і готуватися до важкої зими 14:41 Лови талон простіше: відтепер у ТалонБоті іспити, реєстрація авто та обмін посвідчення водія 14:20 У Малині вночі горів будинок на двох господарів 14:00 На околиці Житомира знайшли гранату та боєприпас 12:40 Яка буде пенсія при зарплаті у 20 тисяч: розмір здивує 12:20 Погода у Житомирі: мінлива хмарність, максимум температури - +16 градусів 12:00 Основні норми Закону про мобілізацію щодо медичної сфери 11:50 Компанія «Акріс Груп» привітала мешканців Житомирщини з Великоднем (Новини компаній) 11:40 У Червоному чоловік через ревнощі підпалив автомобіль 34-річній знайомій 11:21 Три індустріальних парка Житомирщини увійшли в спеціальний каталог з можливістю залучення інвестицій 11:04 У Житомирі облаштовують модульні будинки для переселенців photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up