Тетяна Станкевич: «Якщо ти йдеш на роботу з посмішкою на обличчі – це вже великий успіх»

Тетяна Станкевич: «Якщо ти йдеш на роботу з посмішкою на обличчі – це вже великий успіх»
Директор дитячої студії розвитку «Smart club»

Будучи мамою, я спостерігала за розвитком та діяльністю студії «Smart club», оскільки з дитинства її відвідували мої діти. Увесь цей час активно брала участь у житті клубу та неодноразово була залучена до проведення різноманітних заходів.

Засновниця клубу запропонувала мені очолити його і продовжити її справу. Так, у 2014 році я придбала дитячу студію розвитку «Smart club». Головним для мене було залишити весь педагогічний колектив, який тут уже працював, і запросити нових кваліфікованих та креативних спеціалістів.

У клубі почали працювати психолог та логопед, що є дуже важливим для різностороннього розвитку дітей. Спільно з батьками вони допомагають дітям рости гармонійними особистостями. Ми організували роботу міні-садочку, у якому навчаються, фантазують, творчо зростають дітки віком від 3 до 6 років. Разом із вихователем вони пізнають навколишній світ, вивчають ази англійської мови, займаються дитячим фітнесом. Також почала працювати «Театральна студія» та «Студія творчого настрою».

Відео дня

Протягом усього життя ти отримуєш досвід і не знаєш, де він стане в нагоді. За фахом я вчитель української мови, літератури та англійської мови. Прочитані книги та ідеї я реалізовую у своїй роботі. З кожним днем усе більше розумію, що дійсно хочу займатися саме цим і це те, до чого я так довго йшла.

Ми живемо у часи, коли не всі грають за чесними правилами. «Smart club» за здорову конкуренцію, адже це стимул до роботи, розвитку і надання якісних послуг.

Я люблю роботу за те, що вона дарує позитивні емоції та енергію. Я щаслива від того, що учні отримують якісну освіту і любов педагогів, адже впевнена, що кожен з них викладається на 100 % і любить дітей як своїх.

Кожен успіх ніколи не полягає в матеріальному плані. Якщо ти йдеш на роботу з посмішкою на обличчі – це вже великий успіх. Бо ти отримав усе, що хотів. Це доведено практикою та життям.

Завжди знайдеться час для рідних та друзів. А колектив – це моя друга сім'я. Знаю, як до мене ставляться, що думають і за що хвилюються.

Моя робота – це і є частинка мого життя.

Любов до педагогіки ще з дитинства прививала мама. Вона педагог і все життя працює з дітьми. Вдячна їй за те, що навчила мене наполегливо трудитися, щоб досягти результату.

Я надаю перевагу тільки активному відпочинку. Мені подобається кататися на велосипеді, на роликах з дітьми та відвідувати спортзал, що допомагає розвивати тіло та тримати себе в тонусі. Пасивний відпочинок не для мене.

Маю дуже багато планів на майбутнє, які хочу реалізувати найближчим часом, але найголовніше – працювати, працювати й ще раз працювати.

Хочеться, щоб молоде покоління розвивалося гармонійним.

Мрія завжди спонукає до досягнення мети.

У мене є мрія: зробити клуб великим сімейним центром, основною метою якого буде робота не тільки з дітьми, але й із сім’ями.

Для успішного початку своєї справи необхідно мати бажання та початковий капітал. Важливо грамотно підібрати педагогічний колектив, адже завдяки його підтримці можна робити правильні кроки. Також потрібно йти до цілі, незважаючи на труднощі. Ніколи не стояти на одному місці, а мати бажання рости і розвиватися, адже досвіду мало не буває.

 

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
09:00 29 березня: яке сьогодні свято, іменини, традиції і погода у Житомирі 18:36 Затримали підозрюваного у вбивстві чоловіка на Польовій 17:51 Центр протидії дезінформації оприлюднив список TikTok-каналів поширення ворожої пропаганди 17:27 Увага! Ускладнення погодних умов - вітер 15-20 м/с Від читача 15:28 У Житомирі гештальт-терапевтка та волонтерка Ксенія Лавріна проведе тренінг про те, як спілкуватися з військовими 17:00 У 2023 році українці щодня програвали в онлайн-казино близько 400 млн грн, — дані НБУ 16:56 На майданчику офіційного медіацентру Житомирської ОВА відбувся брифінг щодо проміжних підсумків діяльності робочої групи “Прозорість та підзвітність” 16:40 Все про пандемічний грип: діагностика, профілактика 16:23 11 підліткових клубів Житомира змінили свої назви photo_camera 16:00 У цьому році ремонт доріг на Романівщині розпочнуть у червні. Тоді ж – і завершать! 15:38 Чи буде відкритий постійно Ботанічний сад у Житомирі та хто його фінансує photo_camera 15:20 Ув’язнення загрожує директору комунального підприємства за угоду на постачання електроенергії, що завдала збитків на близько 700 тисяч гривень 15:00 На проходження НМТ у Житомирській області за два тижні зареєструвалося 6 649 кабінетів здобувачів освіти 14:41 З 1 квітня збільшиться розмір компенсаційних виплат роботодавцям, - Держслужба зайнятості 14:20 На Бердичівщині через необережність під час паління згоріла оселя - господар загинув 14:01 Прокуратура повернула Ружинській громаді з приватної власності греблю вартістю понад 800 тисяч гривень 12:40 ДТП з мотоциклом на Олевщині: дві жінки в реанімації, травмований і нетверезий керманич photo_camera 12:21 На вимогу Екоінспекції в Житомирі впорядковано територію на схилі річки Лісна біля Сосновського мосту 12:00 Чемпіони України з футзалу U-15 (2009 р.н.) photo_camera 11:40 Як отримати "Пакунок малюка"
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up