У Житомирі «Дитяча театральна студія Аліни Зубової» влаштувала сімейну фотосесію

У Житомирі «Дитяча театральна студія Аліни Зубової» влаштувала сімейну фотосесію

27 вересня у приміщенні Житомирської обласної організації Товариства сприяння оборони України відбулася фотосесія «Дитячої театральної студії Аліни Зубової», в якій взяли участь діти-актори разом зі своїми батьками.

 

За словами організаторів, захід спрямований на підтримку розвитку театрального мистецтва в місті та формування естетичного смаку дітей засобами театрального мистецтва. 

У Житомирі ця театральна студія є унікальною, тому що всі ролі для дітей старанно підбираються виключно за їх характерними особливостями й театральними здібностями.

 Керівник «Дитячої театральної студії Аліни Зубової» Аліна Зубова повідомила: «Ми маємо підвищити роль театру у вихованні дітей, підлітків та молоді.

Відео дня

Звертаємося до людей із закликом ходити в театр. Досить вже сидіти на дивані біля комп’ютера і  телевізора – це не є духовним розвитком. Прийти в театр, відчути живу енергетику, поспілкуватися з акторами - це ж чудово. Акторам приємно, що люди цікавляться їх творчістю і  це буде надихати на нові ролі. А люди підвищують тим самим свій духовний рівень, тому що в Житомирі це все на низькому рівні. Ми єдині, хто першими представляють глядачеві якість новинки. Вперше в Житомирі зробили рок-вечірку для дітей, провели вечірки «Гетсбі» і«Джинджер Хелоувін»(дефіле родин у костюмах). І це були грандіозні шоу. У нас все є для того, щоб створити наш «Житомирський Голівуд» - талановиті актори, режисери, оператори, фотографи. Чому б не об’єднатися і не розвивати культуру міста?! Ми хотіли б, щоб в майбутньому керівництво міста звернуло увагу на театр».

Присутні мали змогу побачити яскраві костюми, чарівні макіяжі, цікаві зачіски як дорослих, так і малечі. Протягом 5 годин партнери заходу "Театральний Житомир" створювали у студії красу:перукарі студії краси та розвитку "Бджілка"робили дітям та батькам зачіски, гримери студії професійного аквагриму "KissTочка" гримували дітей,а візажисти студії краси "INNA BILA" мамам та бабусям робили макіяж. 

Загалом приміщення було розбито на фотозони, де фотографувалися групами матері разом з дітьми, біля будівль театрального дійства. І хоч «моделі» виступили в різних образах та ситуаціях, все одно їх всіх поєднували тепло, ніжність та безкінечна ласка, яка може бути тільки між мамою і дитиною. Їхні світлини, як завжди, вийшли оригінальними та неповторними.

На заході всі були одягнуті в чорно-помаранчеві кольори – це було родзинкою цього вечора.

«Це колір нашої студії. Помаранчевий несе за собою позитивні емоції, неординарність, а чорний – сум. А тим паче, я фанатка рудого кольору. Рудий колір - це стан душі», - підкреслила Аліна Зубова.

 

Фотосесія пройшла у фотостудії "GOODFRAME STAGE"  під керівництвом  майстра своєї справи Романа Котикова.

Загалом участь в акції взяло близько п’ятдесяти дітей і дорослих. 

За словами Аліни Зубової, в студії є діти, яким всього 3 роки, але вони активно розпочинають займатися саморозвитком.

Після незвичайної фотосесії діти поділилися своїми враження про студію та пояснили, як змінився внутрішній світ з появою театрального мистецтва в їхньому житті.

«Студія мене навчила багатьом речам: як правильно контролювати свої емоції, як потрібно себе вести в колективі, тобто відкрито представляти себе іншим людям. Коли людина закривається в собі,  вона стає «сірою мишкою» для інших», - розповів студієць Максим.

«Мене змалечку привчали, що потрібно поважати чужу працю, що не можна сміятися над іншими. Головне - залишатися перш за все людиною», - наголосила студійка Аліна.

Матерям така акція дуже сподобалася. Вона радо фотографувалися самі та разом з дітьми.

На завершення заходу  Аліна Зубова як автор проекту і організатор подякувала своїм дітям - акторам,батьківському комітету Театральної Студії, спонсорам заходу та усім, хто підтримав ідею розвитку театральної культури у нашому місті.

Юлія Довбня

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
10:00 Знову перенесли судове засідання по справі Романа Кучера 09:41 ЗСУ ліквідували ще 880 окупантів 09:21 Оперативна інформація станом на 06.00 24 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 24 квітня: все про цей день, прикмети, іменини і погода у Житомирі Від читача 13:39 Слідчі Нацполіції оголосили українським фігурантам про підозру в шахрайстві, вчиненому в особливо великих розмірах злочинною організацією. 18:00 Сьогодні ввечері діятимуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промисловості 17:51 Збірна команда Житомирщини здобула призові нагороди на Всеукраїнських змаганнях з фігурного катання на роликових ковзанах 17:29 У Житомирі провели аудит безпеки нового скверу на розі вулиць Князів Острозьких та Київської photo_camera 17:00 У Бердичеві і Чуднові поліцейські задокументували кілька випадків нелегального зберігання наркотиків 16:39 У Житомирі судитимуть адвокатку, яка за 30 тис. доларів США обіцяла клієнту «пом’якшення покарання» 16:22 Чоловіки від 18 до 60 років не зможуть отримати консульські послуги за кордоном - про що саме йдеться? 16:20 На Житомирщині планують перейменувати 8 населених пунктів 16:01 85 ветеранських проєктів перемогли у конкурсі фінансування 15:41 Спортсмени з Житомирщини здобули нагороди на чемпіонаті Європи з гирьового спорту photo_camera 15:20 МОН презентувало звіт моніторингу працевлаштування випускників-бюджетників, до якого увійшло 3 виші Житомирщини 15:00 49-річний чоловік загинув під час пожежі на Брусилівщині 14:40 Оприлюднено перелік хвороб хребта, які звільняють від мобілізації 14:20 З 27 квітня заморозки підуть геть та повернеться справжнє весняне тепло 14:00 Дотримуйтесь заходів протипожежної безпеки на Великдень 12:40 До 9 років позбавлення волі засудили бердичівлянина, який вбив чоловіка на зупинці
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up