У центрі Житомира показували культуру народів світу. Фото

У центрі Житомира показували культуру народів світу. Фото
Представники Міжнародної молодіжної організації IYF на майдані Корольова 16 квітня влаштували для житомирян справжнє свято, під час якого в національному вбранні розповідали про культуру Індії, Кореї та країн Африки.

Така виставка попередньо пройшла у Києві, а після Житомира відправилася до Вінниці та Черкасів. Організатори розповідають, що участь в ній беруть українські та іноземні студенти-волонтери, які на кілька років у рамках програми їздять в інші країни і працюють там у різних соціальних проектах.

З тим, як проводять свій час студенти можна було ознайомитися на фотовиставці, а також перехожим розповідали про культуру чи традицією певної країни та пригощали національними стравами.

Окремо влаштували танцювальний флешмоб з елементами танців різних народів світу. Дітвора могла пограти у різні забави й отримати за це спеціальні купони, обмінявши їх на смаколики чи подарунки.

Відео дня

Загалом діяльність IYF включає в себе проведення таборів, фестивалів, форумів, презентацій, виставок та інших заходів, які надають можливість  молоді розвиватись. Багато студентів стали волонтерами в Україні, а також в інших країнах світу, повернувшись з яких вони проводять виставки культур світу «Culture».

Студенти із Житомира (Європейський університет, ЖДУ ім.І.Франка) та Попільні, за словами предстаників IYF, також є активними учасниками їх програм і вже встигли побувати у Кореї та Африці. Ті, хто бажали приєднатися до команди організації, могли заповнити анкети на участь у фестивалях і таборах безпосередньо на заході 16 квітня.

До речі, один зі студентів-волонтерів, який приїхав до України 2 роки тому, щотижня проводить в Києві та Житомирі курси вивчення корейської мови. Відзначає, що мову вивчити можна за рік. Сам спілкується російською, але каже, що в Україні йому подобається природа, люди і смачні млинці.

Previous Next

Юлія Демусь

За матеріалами Першого житомирського

Коментарі (1)
  • характерник-танкіст ЗСУ UA

    це секта що пропогандує насилля,розрив сімей,монокультуру.Ухиляються від служби в арміїї.Вчинчють злочини.Чинять розбій .Томберг з Олексієм ненавидять українців як націю.

    Хочеш навчитись як обібрати до липки родину і зруйнувати сім*ю іди до них.Класні курси.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
09:00 Температурні гойдалки і заморозки у повітрі - прогноз погоди на сьогодні 17:45 Как стулья на работе влияют на спину: важность правильной поддержки (Новини компаній) 17:00 З початку року патрульні зафіксували 8857 порушень водіями швидкісного режиму 16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників 16:00 Увага! В Україні очікуються сильні пориви вітру! 15:39 У Радомишлі затримали грабіжника, який вирвав з рук 80-річної бабусі сумку 15:20 На Житомирщині зменшилася кількість виявлених онкохворих з початковими стадіями захворювання 15:00 Як отримати державну допомогу при народженні дитини? ІНФОГРАФІКА 14:40 У Житомирі вночі та вранці 20 квітня сильні заморозки у повітрі! 14:21 Лікарня, що повірила у реформу, матиме ще й наглядову раду 14:00 Військовим передали чергову партію допомоги від Житомира 13:00 Житомир в Instagram: весняний вайб play_circle_filled 12:39 Понад 600 страв: В Україні презентували новий збірник рецептур для шкільних їдалень 12:20 Упродовж доби рятувальники Житомирщини двічі прибирали аварійні дерева 12:00 Чуднівська окружна прокуратура попередила незаконну оренду ставу площею понад 60 га 11:41 У Центру захисту тварин з’явилися нові друзі-волонтери 11:21 У Житомирській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олега Ольжича створено безбар’єрний простір 11:00 Поліцейські у Житомирі вилучили у перехожого великий пакунок з наркотиками photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up