Студента з Житомира відзначили на Міжнародному пісенному фестивалі «Доля». Фото

Студента з Житомира відзначили на Міжнародному пісенному фестивалі «Доля». Фото
З 30 вересня по 2 жовтня в Україні пройшов Міжнародний телевізійний пісенний фестиваль творчої молоді та студентів «Доля», на якому успішно виступив третьокурсник Житомирського державного технологічного університету Євгеній Кравчук.

Хлопець вже має досвід участі у цьому заході, адже в минулі роки побував там разом з університетським колективом «Акорд» та ще співав «сольно».

«Я пробував свої сили на «Червоній руті» під час відбору на обласному рівні, також на телешоу «Х-фактор», маю перемогу на фестивалі «Зоряні надії», виступаю на різних концертах в Житомирі та у своєму вузі, підтримую благодійні акції, нещодавно отримав третє місце на «Конкурсі талантів» серед студентів міста, - розповідає Євгеній. - Але відзнака на фестивалі «Доля» - це значне досягнення і стимул розвиватися ще більше. У мене нема музичної освіти взагалі. Трохи допомагали вчителі в школі, потім у ЖДТУ керівник колективу «Акорд» Любов Голуб, але навіть цього вистачило, щоб гарно зарекомендувати себе. Загалом пісенною творчістю займаюся вже років 10 і в майбутньому хотілося б стати артистом, хоча працювати по спеціальності - «маркшейдер», я теж маю бажання»

На фестивалі «Доля-2015» у трьох номінаціях виступило 35 учасників віком від 17 до 35 років. Загалом надійшло більше 160 заявок, з яких відбирали кращих виконавців, у числі яких і представник Житомира.

Відео дня

В номінації «Сучасна українська естрадна пісня» разом із Кравчуком виступали ще більше 20 осіб, але житомирянин здобув перше місце і схвальні відгуки журі.

Решта учасників змагалися за перемогу в номінаціях «Авторська пісня та співана поезія» і «Сучасна обробка народної пісня».

«Моїми суперниками на фестивалі були студенти та випускники престижних  навчальних закладів,  де здобувають музичну освіту. Звичайно, що я намагався максимально проявити усі свої вміння. У першому туру заспівав пісню «Голубе сивий» Олега Вінника, а в другому – «Ангел-бес» Ірини Дубцової, - додає студент ЖДТУ Євгеній Кравчук. - Журі слухали кожного учасника, давали рекомендації над чим варто ще попрацювати. Це насправді дуже важливо. За три дні встиг подружитися з учасниками, гарно поспілкуватися і провести час».

Варто відзначити, що на фестивалі «Доля» були іноземні учасники, а нагороди переожцям традиційно вручав особисто Леонід Кучма – в минулому двічі президент України, благодійний фонд якого опікується цим заходом.

Previous Next

Юлія Демусь

За матеріалами Першого житомирського

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:45 Как стулья на работе влияют на спину: важность правильной поддержки (Новини компаній) 17:00 З початку року патрульні зафіксували 8857 порушень водіями швидкісного режиму 16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 16:00 Увага! В Україні очікуються сильні пориви вітру! 15:39 У Радомишлі затримали грабіжника, який вирвав з рук 80-річної бабусі сумку 15:20 На Житомирщині зменшилася кількість виявлених онкохворих з початковими стадіями захворювання 15:00 Як отримати державну допомогу при народженні дитини? ІНФОГРАФІКА 14:40 У Житомирі вночі та вранці 20 квітня сильні заморозки у повітрі! 14:21 Лікарня, що повірила у реформу, матиме ще й наглядову раду 14:00 Військовим передали чергову партію допомоги від Житомира 13:00 Житомир в Instagram: весняний вайб play_circle_filled 12:39 Понад 600 страв: В Україні презентували новий збірник рецептур для шкільних їдалень 12:20 Упродовж доби рятувальники Житомирщини двічі прибирали аварійні дерева 12:00 Чуднівська окружна прокуратура попередила незаконну оренду ставу площею понад 60 га 11:41 У Центру захисту тварин з’явилися нові друзі-волонтери 11:21 У Житомирській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олега Ольжича створено безбар’єрний простір 11:00 Поліцейські у Житомирі вилучили у перехожого великий пакунок з наркотиками photo_camera 10:40 Сьогодні тимчасово призупинено рух трамвая
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up