Крістіна Любенко: «Перемагає той, хто вірить, що він може перемогти»

Крістіна Любенко: «Перемагає той, хто вірить, що він може перемогти»
Керівник дитячого клубу «Велика перерва»

Я дотримуюся такої думки, що в житті потрібно займатися тим, чого тебе добре навчили.

Що стосується мене, то, по-перше, я люблю викладацьку діяльність. Це завжди спілкування, контакт, реальна віддача моїй роботи і позитивний настрій.

Я закінчила факультет іноземних мов у Харківському університеті. Після цього отримала грант і працювала в Америці, в Британській раді координатором проекту, а потім стала мамою. Приїхала в Житомир і вирішила відкрити свою справу.

Відео дня

У мене було бажання навчати дітей англійській мові та вчити їх плавати в басейні. Це допомагає дітям розвиватися як духовно, так і фізично. Але оскільки потрібно сплачувати оренду приміщення, я зрозуміла, що одного бажання проводити безкоштовні заняття мало. Щоб це все грамотно оформити, я стала приватним підприємцем.

До цього у мене були спроби працювати в інших клубах, але там не склалося. Пізніше  зрозуміла, що в мене є свої вимоги та правила і вони не співпадали з правилами інших клубів.

Абсолютно щиро можу сказати, що фінансовий бік справи хоч і відіграє важливу роль, але головне полягає в цікавій роботі, яка приносить мені та моєму колективу моральне задоволення.

За час моєї діяльності виникали різні труднощі. Це і реєстрація підприємства, і оренда приміщень, і забезпечення початкової фінансової підтримки, і багато іншого. 

Коли я розпочинала, то найскладнішим було розібратися в фінансових питаннях, займатися рекламою та проводити зібрання. Головне – повірити, що те, що ти пропонуєш людям, потрібно.

Бізнес потрібно починати з малого, але впевнено, з планами на подальший розвиток. Коли ти вже став приватним підприємцем, то до іншого звикнути тяжче.

Я люблю роботу за те, що вона дарує позитивні емоції та енергію. Я щаслива від того, що учні отримують якісні знання, навички і любов педагогів, адже кожен викладається на 100 % і любить дітей як своїх. Також за результат, коли ти пропонуєш людям дійсно потрібні послуги, які приносять користь, і бачиш позитивний результат у подальшому розвитку.

У дитинстві любила гратися у вчительку та організовувати домашні свята. Напевне, це також посприяло на мій нинішній вибір. Потрібно, щоб усе було креативно та розвиваюче, не одноманітно та цікаво.

Я люблю активний відпочинок, адже життя одне, і прожити його потрібно на повну. Необхідно цікавитись чимось новим та захоплюючим. Сидіти на місці – це не для мене.

Ділова жінка повинна правильно розподіляти свій час, уміти поєднувати сім’ю та роботу. Коли час починає керувати мною, розумію, що потрібно перелаштовуватися на інший режим, щоб усе встигати.

Мрію бути гарною мамою та хорошою дружиною. Уважною та робити максимально, щоб розуміти, що для своїх дітей я роблю правильно. А у роботі хотілося б, щоб моя справа процвітала й надалі.

Успішна людина це щаслива людина, яка змогла реалізуватися не тільки в роботі, а й у сім’ї. У всьому повинна бути гармонія.

Не стояти на місці, іти вперед, постійно шукати щось нове, цікаве.

Також ніколи не здавайтеся, і коли наступає момент, що хочеться покинути почату справу, то відганяйте такі думки та йдіть далі до своєї мети.

Перемагає той, хто вірить, що він може перемогти. Можна неодноразово помилятися, а потім досягти результату, головне – не зупинятися.

Коментарі (1)
  • Асанов Эльмар

    Отличный педагог, занимаемся с рождения, пока поаванием, скоро и английским.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
18:00 Сьогодні ввечері діятимуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промисловості 17:51 Збірна команда Житомирщини здобула призові нагороди на Всеукраїнських змаганнях з фігурного катання на роликових ковзанах 17:29 У Житомирі провели аудит безпеки нового скверу на розі вулиць Князів Острозьких та Київської photo_camera 17:00 У Бердичеві і Чуднові поліцейські задокументували кілька випадків нелегального зберігання наркотиків Від читача 13:39 Слідчі Нацполіції оголосили українським фігурантам про підозру в шахрайстві, вчиненому в особливо великих розмірах злочинною організацією. 16:39 У Житомирі судитимуть адвокатку, яка за 30 тис. доларів США обіцяла клієнту «пом’якшення покарання» 16:22 Чоловіки від 18 до 60 років не зможуть отримати консульські послуги за кордоном - про що саме йдеться? 16:20 На Житомирщині планують перейменувати 8 населених пунктів 16:01 85 ветеранських проєктів перемогли у конкурсі фінансування 15:41 Спортсмени з Житомирщини здобули нагороди на чемпіонаті Європи з гирьового спорту photo_camera 15:20 МОН презентувало звіт моніторингу працевлаштування випускників-бюджетників, до якого увійшло 3 виші Житомирщини 15:00 49-річний чоловік загинув під час пожежі на Брусилівщині 14:40 Оприлюднено перелік хвороб хребта, які звільняють від мобілізації 14:20 З 27 квітня заморозки підуть геть та повернеться справжнє весняне тепло 14:00 Дотримуйтесь заходів протипожежної безпеки на Великдень 12:40 До 9 років позбавлення волі засудили бердичівлянина, який вбив чоловіка на зупинці 12:19 Медики відзначають незначне зростання захворюваності на грип і ГРВІ 12:00 Нічна пригода у Житомирі: у водійки зупиненого під час дії комендантської години авто виявили арбалет 11:40 Увага: зміни в маршруті № 23! 11:20 На Житомирщині розпочала роботу комісія ДСНС України, яка має здійснити контрольну перевірку стану організації заходів цивільного захисту в області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up