Житомиряни виграли Кубок області зі спортивної аеробіки та фітнесу. Всі результати

Житомиряни виграли Кубок області зі спортивної аеробіки та фітнесу. Всі результати
Команда ДЮСШ «Авангард» виграла Кубок області зі спортивної аеробіки та фітнесу, який з 18 по 19 жовтня 2014 року відбувся в Житомирі на базі дитячо-юнацької спортивної школи “Авангард” Житомирської обласної ради.

Загалом же в змаганнях брали участь близько 60 учасників з міста Житомира та  Володарсько-Волинського району.

- Ці змагання є відбірковими, за їх результатами буде сформовано збірну, яка представлятиме Житомирську область на чемпіонаті України серед кадетів та дітей, а також на кубок України, які відбудуться в Києві 20-21 листопада, - прокоментувала змагання  Оксана Степанюк, президент Житомирської обласної федерації спортивної аеробіки та фітнесу.

За словами Оксани Степанюк Житомирська область завжди була в трійці кращих областей України у цьому виді спорту. Та й в самому Житомирі аеробка користується вискою популярністю серед дітей та молоді, проблем із набором груп не виникає, дітей приводять займатися з 5 років.

Відео дня

Щоправда в цьому році особливими успіхами наші спортсмени не можуть похвалитися, адеж у зв'язку із подіями на Сході було відмінено і перенесено чимало турнірів. Житомиряни не виїздили і на міжнародні змагання. А минулого року, наприклад, збірна України, до якої входили і представники Житомира (Олександра Мохорт, Кристина Матвійчук та Анна Наумова), стала переможцями Чемпіонату Європи в степах.

Призові місця розподілились наступним чином:

1 місце -  команда Житомирської дитячо-юнацької спортивної школи «Авангард»  Житомирської обласної ради;

2 місце - команда Житомирської обласної дитячо-юнацької спортивної школи «Юність»  Житомирської обласної ради;

3 місце - команда Володарсько-Волинської дитячо-юнацької спортивної школи.

Всі результати змагань:

В категорії змішані пари  (діти)

І місце   -  Безверха Дар'я та Коваль Дмитро (тренер Томашевська Вікторія)

ІІ місце   - Гаврушкевич Олександр та Омелянчук Софія (тренери-викладачі Юськів Анна та Сіпліва Маргарита)

В категорії групи (діти)

І місце  - Шавурська Марія, Недзведська Євгенія, Куликівська Катерина, Авраменко Аліна (тренери Юськів Анна, Сіпліва Маргарита)

ІІ місце  - Грибук Каріна, Данилюк Ольга, Кальницька Анна, Безверха Дарина, Коваль Дмитро (тренер Томашевська Вікторія)

ІІІ місце  - Басова Яна, Дяченко Аліса, Черниш Євгенія, Зіновчук Марина, Муляр Софія (тренер Кононенко Ірина)

В категорії групи (кадети-юніори) золоту медаль вибороли вихованці тренерів-викладачів Мохорт Лариси, Степанюк Оксани: Мохорт Олександра, Долгіх Анастасія, Герговська Дар'я, Семеній Валерія, Матвейчук Крістіна

В категорії змішані пари  (кадети)

І місце   -  Поліщук Олександр, Данилюк Марія (тренери-викладачі Томашевська Вікторія, Кононенко Ірина)

ІІ місце   - Вакулюк Євгеній, Журавська Вікторія (тренери-викладачі Кононенко Ірина, Томашевська Вікторія)

В категорії трійки  (діти)

І місце   -  Шавурська Марія, Недзведська Євгенія, Куликівська Катерина (тренери-викладачі Степанюк Оксана, Мохорт Лариса)

ІІ місце   - Юрковська Крістіна, Авраменко Аліна, Демчук Вікторія (тренери-викладачі Степанюк Оксана, Юськів Анна)

ІІІ місце  -Басова Яна, Дяченко Аліса, Черниш Євгенія (тренер Кононенко Ірина)

В категорії трійки  (кадети)

І місце   -  Шелест Ілона, Данилюк Марія, Блощинька Олександра та

ІІ місце   - Васянович Анастасія, Сердюк Анастасія, Куликівська Карина (тренери-викладачі Степанюк Оксана, Мохорт Лариса)

ІІІ місце  - Словинська Анастасія, Поліщук Олександр, Журавська

Вікторія (тренери-викладачі Томашевска Вікторія, Кононенко Ірина).

В категорії аеро-степ (діти)

І місце   -  Басова Яна, Дяченко Аліса, Черниш Євгенія, Зіновчук Марина, Муляр Софія, Гордеєва Анна, Саськова Аріна, Данилюк Ольга (тр-викл.Кононенко Ірина, Томашевська Вікторія)

ІІ місце   - Сокловська Анна, Троценко Єлизавета, Сіренька Дарина, Гаврушкевич Олександр, Омелянчук Софія, Демчук Вікторія, Корецька Карина, Шмайдюк Богдана.(тр-викл. Юськів Анна, Сіпліва Маргарита)

В категорії аеро-степ (кадети-юніори)

Чемпіонами стали Мохорт Олександра, Долгіх Анастасія, Герговська Дар'я, Семеній Валерія, Матвейчук Крістіна, Шавурська Анастасія, Кирієнко Тетяна, Осівська Тетяна, Завязун Руслана (тренери-викладачі Мох орт Лариса, Степанюк Оксана, Кононенко Ірина)

ІІ місце   - Шелест Ілона, Данилюк Марія, Блощинська Олександра, Словинська Анастасія, Сушицька Анастасія, Журавска Вікторія, Єлісеєва Анастасія, Коваль Юлія

ІІІ місце  - Васянович Анастасія, Сердюк Анастасія, Куликівська Карина, Дубравська Тетяна, Ящук Владислава, Мацящик Софія, Агаєва Сабіна, Мартиненко Олександра (тренери-викладачі Мохорт Лариса, Степанюк Оксана)

В категорії індивідуальні вправи (діти)

Чемпіонами стали: Павлюк Дар'я (2008-2007 р.н.) (тренер Томашевска Вікторія), Лівицька Анна (2006 р.н.) (тренери-викладачі Сіпліва Маргарита,  Юськів Анна), Дяченко Аліса (2005 р.н.) (тренер Кононенко Ірина), Авраменко Аліна (2004 р.н.), Недзведська Євгенія (2003 р.н.) (тренери-викладачі Степанюк Оксана, Мохорт Лариса).

В категорії індивідуальні вправи дівчата переможцями стали: Васянович Анастасія (кадети), Семеній Валерія (юніори) (тренери-викладачі Степанюк Оксана, Мохорт Лариса).

За матеріалами Спортивний Житомир

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:53 Як держава планує залучити фахівців з інвалідністю до ринку праці? 17:50 Чи загрожує Житомирщині підтоплення? Розповідають гідрологи 17:00 єЧерга для автобусів: на пунктах пропуску з Молдовою кожен автобус зможе обрати час перетину кордону 16:40 Якщо про депутатів, то тут – дисципліна, а якщо про громадськість, то тут… Від читача 18:18 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 16:20 У Станишівській громаді зупинили нетверезу водійку: вона запропонувала патрульним хабар 10 тисяч photo_camera 16:17 Не поширюйте фейки: відео нібито з Житомира, як військовий "закопує" ухилянта - російська пропаганда 16:07 У Попільні в гаражі виявлено арсенал зброї: власника підозрюють у резонансному вбивсті чоловіка в Житомирі photo_camera 16:00 У Львові відбувся підсумковий форум «LED Push: Підтримка місцевих економік» 15:40 Житомир попрощався із Захисником Денисом Пекарським 15:20 Вночі у Житомирі зупинили п'яного водія, в салоні авто знайшлися наркотики 15:01 23 випадки захворювання на кір зафіксовано в Україні з початку 2024 року 14:40 Рятувальники ліквідували пожежу в адмінбудівлі приватного підприємства в Житомирі 14:18 ECIDE допоможе 25 громадам організувати літні дитячі клуби: розпочався прийом заявок 13:11 Пил із Сахари знову в Україні 12:40 Пам'ять про героїв-захисників має стати невмирущою photo_camera 12:20 Жителя Житомирського району засуджено на 8 років за умисне вбивство батька 12:02 До уваги водіїв! 25 квітня буде перекрито рух по вулиці Шевченка 11:40 Україна, в якій хочеться жити: Міністерство соціальної політики презентувало демографічну стратегію — 2040 11:20 Житлова субсидія на неопалювальний сезон: кому її призначать автоматично, а кому – за особистим зверненням
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up