Визначився переможець Чемпіонату міста Бердичева з футзалу

Визначився переможець Чемпіонату міста Бердичева з футзалу
Завершився Чемпіонат міста Бердичева з футзалу, який був присвячений 71-й річниці визволення міста.

Більше двох місяців у спортивній залі 26-ої Бердичівської артилерійської бригади між дев’ятнадцятьма командами-учасниками точились запеклі поєдинки у Вищій та Першій лігах.

У підсумку, у Першій лізі, цілком заслужено перемогу здобула команда ФК «Кармель», яка складається з прихожан Всеукраїнського Санктуарія Матері Божої Святого Скапулярія (Римсько-Католицької Церкви), на їх рахунку сорок дев’ять набраних пунктів. Друге місце зайняла команда «УКРОП» - сорок два набраних пункти, а третіми стали футболісти «Єнерджі» - тридцять дев’ять набраних пунктів.

У Вищій лізі Чемпіоном міста стала команда «Ветеран», яка складалась з досвідчених гравців, таких як: Креденцер, Шумило, Черниш та інші, на її рахунку сорок один набраний пункт. Друге місце зайняла «Червона гора» - тридцять вісім набраних пунктів, а третє місце – «М’ясокомбінат» - двадцять дев’ять набраних пунктів.

Відео дня

Завершився Чемпіонат церемонією нагородження переможців, призерів та кращих гравців турніру. У нагородженні взяли участь Ігор Марченко – начальник відділу фізичної культури та спорту Бердичівського міськвиконкому; Олександр Ревега – народний депутат України, спонсор турніру; Олексій Лещінський – начальник фізичної підготовки 26-ої Бердичівської артилерійської бригади; Олег Янчевський – виконавчий директор Житомирської обласної федерації футболу та Олександр Подгорчук - головний суддя змагань, директор ДЮСШ.

Кубками, медалями, грамотами та грошовими винагородами були нагороджені команди-переможці – «Ветеран» та ФК «Кармель», а також команди-призери – «Червона гора», «М’ясокомбінат», «УКРОП» та «Єнерджі». Також грошові винагороди отримали усі команди-учасниці турніру та найкращі гравці турніру.

У Першій лізі найкращим воротарем став Артур Ткачук («УКРОП»), захисником – Микола Шеретун («УКРОП»), нападником – африканський легіонер Єюме Джейн Крістіан Гуччі (Леон). Звання Найкращого гравця турніру Олег Подільник (ФК «Кармель»). Найкращим гравцем до 18 років став Владислав Вакула (ДЮСШ-1999), після 35 років – Станіслав Лужанський (Патріотична сила).

Олег Подільник звання Найкращого гравця Чемпіонату міста Бердичева з футзалу серед команд Першої ліги отримав недаремно, адже його гра дійсно допомогла ФК «Кармель» стати Чемпіоном.

Найкращих гравців у Вищій лізі за багаторічною традицією визначали у двох категоріях: «професіонали» та «непрофесіонали». Серед «професіоналів» найкращим воротарем став Андрій Романюк («Ветеран»), захисником – Сергій Данілевич («Червона гора»), нападником – Володимир Креденцер («Ветеран»). Найкращим гравцем турніру став воротар «Червоної гори» Роман Бальчос. Найкращим гравцем до 18 років став Денис Павловський (ФК «Бердичів», а після 35 років – Ігор Шумило («Ветеран»). Серед «непрофесіоналів» найкращим воротарем став Ігор Прохватило («Штурм»), захисником – Андрій Циндлер («Дніпровуд»), нападником – Віталій Тараба («Адреналін»). Найкращим гравцем серед «непрофесіоналів» у Вищій лізі став нападник ФК «Бердичів» Дмитро Подгорчук. Найкращим арбітром було визнано Сергія Іськова.

Ще дві цікавих та гарних події прикрасили церемонію нагородження. Присутній на нагородженні виконавчий директор Житомирської обласної федерації футболу Олег Янчевський нагородив чудовим Кубком футболістів ФК «Бердичів-2», які у 2014 році стали срібними призерами Чемпіонату Житомирської області з футболу серед команд Першої ліги. Грамотою також був нагороджений тренер ФК «Бердичів-2» Сергій Корнійчук. Також грамоту за розвиток футболу отримав від Житомирської обласної федерації футболу директор ДЮСШ Олександр Подгорчук. Крім цього представник фан-клубу ФК «Бердичів» - S.W.S або Південно-Західна трибуна нагородив Найкращого гравця ФК «Бердичів» у 2014 році за версією вболівальників. За голосуванням фанатів, цим гравцем став талановитий захисник Денис Павловський.

Гравці команди ФК «Кармель» дякують за підтримку та допомогу Братам Ордену Босих Кармелітів та спонсорам команди Володимиру Левандовському, Валерію Іванкевичу, Геннадію Радзимінському та Вадиму Балахмею.

Чемпіонат міста Бердичева з футзалу завершено, а вже незабаром на вболівальників чекає відкриття футбольного сезону 2015 року, яке планується на середину квітня.

За матеріалами Ріо Бердичів

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:29 Оля Хомутовська виборола срібло на чемпіонаті України зі стрільби з лука 17:00 Пʼятниця буде в Україні з дощами і грозами - синоптик 16:40 У Житомирі відбулася творча зустріч з сучасним українським письменником Василем Шклярем 16:20 У Звягелі «Jeep Grand Cherokee» збив жінку на електровелосипеді Від читача 16:54 Соціальний проєкт BRAMA: як протидіяти фейкам та пропаганді 16:00 За торгівлю боєприпасами затримали 43-річного коростенця photo_camera 15:40 У Житомир "на щиті" повернувся Захисник Олексій Лаврін 15:21 Де на Житомирщині росте сон-трава? 15:00 Відтепер ботсад у Житомирі носитиме нову назву: Ботанічний сад Поліського національного університету імені Героїв-десантників 14:40 Минулої доби на Житомирщині після поривів вітру та «жовтого дощу» дорожники працювали над безпечним проїздом photo_camera 14:20 Спільний проєкт Житомира, уряду Німеччини та UNDP в Україні 14:00 На Овруччині господар після застілля ножем вбив гостя 12:42 Поблизу села Вишпіль виявлено несанкціоноване сміттєзвалище 12:20 Закон про мобілізацію з новими правками вступить в дію вже з 18 травня. ІНФОГРАФІКА 12:00 В Україні збільшується кількість телемедичних консультацій 12:00 Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 11:42 В області продовжують знаходити снаряди часів Другої світової війни 11:20 Рятувальники тричі надавали допомогу мешканцям підтоплених домогосподарств приватного сектору photo_camera 11:00 25-26 квітня пил з Сахари ще залишатиметься в атмосфері над Україною 10:40 У передсвяткові і святкові дні у Житомирі збільшать кількість рейсів на Корбутівське кладовище
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up