У Житомирі пройде Чемпіонат області з армспорту

У Житомирі пройде Чемпіонат області з армспорту
Чемпіонат Житомирської області з армспорту серед дорослих чоловіків та жінок відбудеться в суботу, 13 лютого, в спортивній залі Житомирського військового інституту ім. П.Корольова.

Зважування учасників розпочнеться о 9.30

Урочисте відкриття змагань заплановане на 11.00.

Організатором чемпіонату Житомирської області з армспорту серед дорослих  виступає Спортивний комітет Житомирського військового інституту імені С.П. Корольова.

Відео дня

Змагання такого рангу з армспорту у військовому інституті проводитимуться вперше.

ПОЛОЖЕННЯ про проведення чемпіонату Житомирської області з армспорту серед дорослих чоловіків та жінок у 2016 році

1. Мета проведення змагань Змагання з армспорту проводяться з метою:

- підвищення рівня майстерності спортсменів;

- відбору сильніших спортсменів до складу збірної команди області для участі у всеукраїнських змаганнях;

- активізації навчально-тренувальної роботи в спортивних організаціях; широкого залучення населення до занять фізичною культурою та спортом; популяризації і подальшого розвитку армспорту в області.

2. Термін та місце проведення змагань

Чемпіонат області серед дорослих проводиться 13 лютого 2016 р. у м. Житомир, проспект Миру, 22, спортивна зала Житомирського військового інституту ім. П.Корольова. День приїзду - 13 лютого. Зважування з 9.30 до 11.00. Змагання з 11.00 до 17.00.

3. Керівництво проведенням змагань Загальне керівництво організацією та проведенням змагань здійснюється управлінням сім’ї, молоді та спорту Житомирської облдержадміністрації разом з Житомирською федерацією армрестлінгу (далі - Федерація) та призначеною суддівською колегією.

Відповідальність за підготовку місць та безпосереднє проведення змагань покладається на структурні підрозділи з фізичної культури і спорту місцевого органу виконавчої влади і головну суддівську колегію.

Головний суддя: Рассохін Олександр Миколайович (063-819-51-91; 097-477-10-21)

4. Учасники змагань та спортивні організації До участі у змаганнях з армспорту допускаються збірні команди міст та районів, сформовані за результатами змагань регіонального рівня та спортсмени у особистому заліку, в тому числі спортсмени-інваліди, які без сторонньої допомоги можуть боротися за стоячим столом. Обов’язково - наявність спортивної форми та взуття.

Змагання особисто-командні та проводяться у вагових категоріях на ліву та праву руки окремо та за сумою обох рук:

чоловіки: 55, 60, 65, 70, 75, 80, 85, 90, 100, 110, + 110, абсолютна;

жінки: 50, 55, 60, 65, 70, 80 та понад 80 кг.

5. Умови проведення змагань Змагання проводяться згідно з правилами, затвердженими Українською федерацією армспорту. Командний залік визначається за сумою очок кожного учасника на ліву та праву руки окремо та за сумою обох рук.

Очки нараховуються за таблицею:

1М.-20 оч., 2м.-15 оч., Зм.-13 оч., 4м.-10 оч.

6. Нагородження Учасники змагань, які посіли I, II, III місця у кожній ваговій категорії, нагороджуються дипломами.

7. Умови прийому та фінансування

Управління сім’ї, молоді та спорту Житомирської облдержадміністрації несе витрати по нагородженню переможців і призерів змагань, оплаті харчування Суддівської колегії", медобслуговуванню, придбанню канцтоварів, телефонні розмови.

Витрати на відрядження учасників змагань та тренерів-представників (проїзд в обох напрямках, оплата за харчування, добові, оплату за проживання, збереження заробітної плати,, реєстраційні внески) несуть організації, що відряджають.

8. Медичне забезпечення змагань

Медичне Забезпечення змагань здійснюється у відповідності до «Положення про медичне забезпечення спортивно-масових заходів», що затверджено наказом Міністерства охорони здоров'я України від 27.10.2008 року № 614.

Медичне забезпечення спортивно-масових заходів здійснюється обласними та міськими диспансерами, центрами незалежно від їх відомчого підпорядкування, відділеннями спортивної медицини лікувально-профілактичних закладів загальної мережі. Для медичного забезпечення змагань залучаються кваліфіковані медичні працівники. Присутність лікаря із спортивної медицини обов’язкова на змаганнях всіх рівнів. Лікарські бригади, які обслуговують спортивно-масові заходи, повинні мати все необхідне для надання невідкладної медичної допомоги та транспортування постраждалих у відповідні лікувально- профілактичні заклади.

9. Заявки

Попередні заявки надсилаються на e-mail: [email protected].

Заявка на участь у змаганнях повинна бути підписана керівником органу виконавчої влади з питань фізичної культури та спорту та завірена лікарем.

Паспорти або довідки про прописку з місця проживання з фотокарткою спортсменів подаються до мандатної комісії змагань в день приїзду.

До змагань допускаються команди та учасники, які подали на мандатній комісії заявки установленої форми, а учасники — заповнені анкети учасника та пройшли належне тренування та готові до змагань.

Протоколи з результатами змагань, оригінали заявок, звіт головного судді, подаються до управління протягом 3 (трьох) днів після закінчення змагань.

Це положення є офіційним викликом на змагання!

Спортивний Житомир

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:45 Как стулья на работе влияют на спину: важность правильной поддержки (Новини компаній) 17:00 З початку року патрульні зафіксували 8857 порушень водіями швидкісного режиму 16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 16:00 Увага! В Україні очікуються сильні пориви вітру! 15:39 У Радомишлі затримали грабіжника, який вирвав з рук 80-річної бабусі сумку 15:20 На Житомирщині зменшилася кількість виявлених онкохворих з початковими стадіями захворювання 15:00 Як отримати державну допомогу при народженні дитини? ІНФОГРАФІКА 14:40 У Житомирі вночі та вранці 20 квітня сильні заморозки у повітрі! 14:21 Лікарня, що повірила у реформу, матиме ще й наглядову раду 14:00 Військовим передали чергову партію допомоги від Житомира 13:00 Житомир в Instagram: весняний вайб play_circle_filled 12:39 Понад 600 страв: В Україні презентували новий збірник рецептур для шкільних їдалень 12:20 Упродовж доби рятувальники Житомирщини двічі прибирали аварійні дерева 12:00 Чуднівська окружна прокуратура попередила незаконну оренду ставу площею понад 60 га 11:41 У Центру захисту тварин з’явилися нові друзі-волонтери 11:21 У Житомирській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олега Ольжича створено безбар’єрний простір 11:00 Поліцейські у Житомирі вилучили у перехожого великий пакунок з наркотиками photo_camera 10:40 Сьогодні тимчасово призупинено рух трамвая
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up