Стало відомо ім`я нового голови Житомирської обласної федерації футболу

Стало відомо ім`я нового голови Житомирської обласної федерації футболу

На VII позачерговій звітно-виборчій конференції Житомирської обласної федерації футболу, яка відбулася в середу 28 вересня новим керівником організації було обрано президента МФК "Житомир", керівника житомирської районної федерації футболу Руслана Павлюка. 

За його кандидатуру проголосували 79 делегатів з 107 присутніх. 

Всього на крісло президента ЖОФФ  претендувало 5 кандидатів, одного з них - Олександра Чернявського було знято з перегонів через порушення норм статуту при поданні документів. Перед голосуванням Віктор Радушинський зняв свою кандидатуру на користь Руслана Павлюка. В свою чергу Олег Малиновський свою кандидатуру зняв на користь Володимира Ткача, який є головою Житомирської міської федерації футболу. Але так як за Руслана Павлюка проголосували абсолютна більшість присутніх делегатів, голосування по іншим кандидатурам, згідно статуту ЖОФФ, не проводилося.

Також на конференції було затверджено дві посади першого віце-президента ЖОФФ. Ними стали вже згадуваний Віктор Радушинський та Василь Гордійчук. 

Відео дня

За матеріалами Спортивний Житомир

 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
11:20 Рятувальники тричі надавали допомогу мешканцям підтоплених домогосподарств приватного сектору photo_camera 11:00 25-26 квітня пил з Сахари ще залишатиметься в атмосфері над Україною 10:40 У передсвяткові і святкові дні у Житомирі збільшать кількість рейсів на Корбутівське кладовище 10:20 У Житомирі проходить кінофорум спілки молодих кінокритиків України Від читача 18:18 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 10:00 Замість біткоїнів - спустошення гаманця: у Бердичеві поліцейські розслідують шахрайство 09:42 Понад тисячу осіб склали втрати росіян за добу 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 25 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 25 квітня: все про цей день, яке свято, іменини і погода у Житомирі 17:53 Як держава планує залучити фахівців з інвалідністю до ринку праці? 17:50 Чи загрожує Житомирщині підтоплення? Розповідають гідрологи 17:00 єЧерга для автобусів: на пунктах пропуску з Молдовою кожен автобус зможе обрати час перетину кордону 16:40 Якщо про депутатів, то тут – дисципліна, а якщо про громадськість, то тут… 16:20 У Станишівській громаді зупинили нетверезу водійку: вона запропонувала патрульним хабар 10 тисяч photo_camera 16:17 Не поширюйте фейки: відео нібито з Житомира, як військовий "закопує" ухилянта - російська пропаганда 16:07 У Попільні в гаражі виявлено арсенал зброї: власника підозрюють у резонансному вбивсті чоловіка в Житомирі photo_camera 16:00 У Львові відбувся підсумковий форум «LED Push: Підтримка місцевих економік» 15:40 Житомир попрощався із Захисником Денисом Пекарським 15:20 Вночі у Житомирі зупинили п'яного водія, в салоні авто знайшлися наркотики 15:01 23 випадки захворювання на кір зафіксовано в Україні з початку 2024 року
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up