Кращі літні тераси Житомира

  • 865
Настало літо і всі мешканці міста бажають проводити час на свіжому повітрі, а ще краще - зі смачною вечерею. Пропозицій багато, але куди піти, щоб і очі раділи, і шлунок? На це питання допоможе відповісти наш тематичний огляд.
...

 

Previous Next
Previous Next

Previous Next

ВАНИЛЬ, КАФЕ-КОНДИТЕРСЬКА

 
Тел.: (0412)
 42-15-82, (098) 114-56-02
 
Адрес: г. Житомир, ул. Киевская, 57
 
График работы: 09:00 - 23:00
 
Фишка заведения: Прекрасная летняя терраса в шоколадно-бежевых тонах позволяет расслабиться и окунуться в гармонию с самим 
собой!

Блюда нашей кухни позволят Вам насладиться вкусовыми качествами, эстетикой и культурой подачи, а кондитерские изделия порадуют своим разнообразием и неповторимым вкусом! Кафе "Ваниль" будет отличным выбором  для романтических свиданий или приятного, ненавязчивого отдыха в кругу друзей! 

Ежедневно: с 9.00 -11.30 — комплексные завтраки, а с 12.00-15.00 — бизнес-ланчи. 

Обслуживание банкетов до 30 человек! Вежливые официанты выполнят любой Ваш каприз!
Отпразднуйте ВАШ День Рождения вместе с нами и получите сюрприз от нас!

Также изготовляем торты на заказ любой сложности и с любыми наполнителями.

Услуги: Wi-FI. Бизнес-ланч, комплексные завтраки, летняя терраса, детский торт на заказ, торты и десерты на заказ.

Оставьте отзыв о КАФЕ ВАНИЛЬ: https://top20.ua/zh/dosug-razvlecheniya/kafe-baryi-restoranyi-pitstserii/vanil.html
 
 

Previous Next

Previous Next
Previous Next
КАБАНІ ФАНІ, ГРИЛЬ-ХАУЗ
Тел.: (067) 410-66-55
 
Адреса: г. Житомир, ул. Киевская, 77 (ТРЦ "Глобал UA")
Графік роботи: 10:00 - 02:00

Сайт:  https://www.facebook.com/cabani.fani

https://vk.com/cabanifani

 

Фішка закладу: 

Нещодавно був створений новий заклад під назвою Кабані Фані, який позиціонується як гриль-хаус – місце, де можна скуштувати смачні стейки виключно із свіжого м'яса. Ексклюзивно, тільки у Кабані Фані, є страви, які приготовані на тепані за японською технологією. Це дуже швидко, корисно, а головне – смачно!

Тільки у нас, на відкритій кухні, Ви можете на власні очі побачити, як готується Ваше замовлення.

Приємно здивують, - і не тільки цінами - бізнес-ланчі​ в Кабані Фані. Ретельно підібраний персонал найвищого професійного рівня зробить усе для Вашого комфортного відпочинку.

Завдяки використанню стильних та розкішних дерев'яних меблів, світлих кольорів, дорогих текстур в закладі створено затишну атмосферу.

Кожної п'ятниці та суботи гостей розважають DJ та МС, а ще у нашому закладі регулярно проходять тематичні та святкові вечірки з розважальною програмою, розіграшами, подарунками та сюрпризами!

Завітайте до нас за адресою м..Житомир, вул. Киівська,77 (вхід з вул. Котовського)
Забронювати столик та замовити бенкет можливо за за телефоном  0674106655

Послуги: Wi-FI. Бизнес-ланч, стейки зі свіжого мяса, суші, тематичні та святкові вечірки з розважальною програмою, комплексні сніданки, літня тераса.

Залиште відгук про КАБАНІ ФАНІ: https://top20.ua/zh/dosug-razvlecheniya/kafe-baryi-restoranyi-pitstserii/kabani-fani.html
 
 
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
16:50 В останню неділю березня Україна переходить на літній час 16:25 У Житомирській області 8 553 пацієнти у 2023 році безоплатно отримали реабілітаційну допомогу 16:00 У Житомирі викрили групу ділків, які синтезували амфетамін у підвалі багатоповерхівки і розповсюджували серед наркозалежних photo_camera 15:44 Під час виконання бойового завдання героїчно загинув житомирянин Олександр Павлюк Від читача 15:28 У Житомирі гештальт-терапевтка та волонтерка Ксенія Лавріна проведе тренінг про те, як спілкуватися з військовими 15:39 У Житомирі у квітні триватиме міська весняна толока - приєднуйтесь до прибирання у місті 15:21 Упродовж доби на Житомирщині ліквідовано 15 пожеж у природних екосистемах на загальній площі майже 17 га photo_camera 15:00 Алгоритм отримання компенсації при працевлаштуванні ВПО 14:41 ДТП на Коростенщині: 15-річний хлопець на мопеді зіткнувся з парканом 14:20 Станом на 29 березня на Житомирщині вже виникло 177 пожеж у природних екосистемах 14:00 Цієї ночі прикордонники Житомирського загону збили ударний БПЛА «Shahed-136/131» 12:40 СБУ затримала на Житомирщині ділків, які постачали до рф граніт для виготовлення пам’ятників загиблим рашистам photo_camera 12:15 На вулиці Театральній у Житомирі помер чоловік 12:00 50 FPV - дронів та 2 "Мавіки" полетіли на передову: Житомир передав чергову допомогу військовим photo_camera 11:41 Збір затискачів від упаковок з хліба! Житомиряни, долучайтесь, це працює на перемогу! 11:19 У Житомирі відбувся відкритий турнір з волейболу присвячений пам’яті Героя АТО Дмитра Ільницького photo_camera 11:00 Україна і Польща домовилися спільно шукати українські родини у Польщі для дітей, евакуйованих з інтернатів через війну 10:40 Об’єднана штурмова бригада Національної поліції України запрошує воїнів перемоги! play_circle_filled 10:20 Збитки на понад 4,3 мільйона гривень і шкода довкіллю: ексдиректору підприємства з видобування лабрадориту в Новоборівській громаді повідомлено про підозру 10:00 Судитимуть жителя Харківщини, який переробляв стартові пістолети в бойові і продавав через інтернет photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up