Житомирський район отримав нового керівника

Житомирський район отримав нового керівника
У четвер, 10 квітня, активу Житомирського району був представлений новий голова райдержадміністрації – Сергій Крутій.

Про це пише прес-служба Житомирської облдержадміністрації.

Із призначенням на посаду його привітав очільник області Сидір Кізін, побажавши не обертатися назад, а рішуче виконувати завдання, поставлені перед владою, щоб зробити свій район кращим.

Сергій Григорович Крутій народився 1956 року у м. Житомирі, закінчив Білоруський державний ордена Трудового Червоного Прапора інститут фізичної культури. Довгий час його трудовий шлях був пов’язаний з тренерсько-викладацькою роботою, приватним підприємництвом. З 2005 року працює начальником відділу внутрішньої політики апарату Житомирської райдержадміністрації, головою Житомирської районної ради.

Відео дня
style="text-align: justify;"> Новопризначений керівник висловив вдячність за довіру очільнику області та громаді району.

«Ви мене знаєте давно, я живу і працюю в районі. Прошу всіх, хто мені довіряє, підставити плече», - звернувся керівник району до присутніх у залі.

З-поміж інших Житомирський район вирізняється тим, що має вигідне географічне положення, хороші землі, тут проходять крупні магістральні шляхи. На думку Сергія Крутія, цей район - один із найбільших і найпроблемніших в області. У роботі новий керівник сподівається на підтримку обласної влади, громади.

Він також повідомив про те, що вже почав займатися фінансовими питаннями, і зауважив, що потрібно брати на себе відповідальність щодо скорочення людей відповідно до постанов Кабінету Міністрів. Потрібно буде провести оптимізацію в галузі культури, медицини, освіти.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up