Яка брехня наступна, пане Развадовський? (політична позиція)

Яка брехня наступна, пане Развадовський? (політична позиція)
брехня Развадовського
Останнім часом передвиборні перегони набрали бурхливих обертів. Зі шпальт газет та інтернет-сайтів розповсюджуються брудні факти про того чи іншого кандидата у нардепи України.

З брехні розпочав звітувати і Віктор Развадовський, який ніби-то допомагав у будівництві Свято-Юріївської церкви.

Постає питання, чи : Чи правдивий звіт пана Развадовського?

Відео дня

    Чимало бруду вилилося на кандидата у народні депутати Володимира Кропивницького зі сторінок  газети «Сільське життя». Після того, як ми подали заяву до суду на газету, головний редактор цього видання, Валерій Івановський, мав намір опублікувати у спецвипуску № 42(7756) від 17 жовтня 2014 року спростування брехливих публікацій, щодо кандидата у народні депутати України Володимира Кропивницького та політичної партії «Блок Петра Порошенка». Але в останній момент він неочікувано відмовився випускати матеріали. Газета не побачила світ, але оригінал-макет спецвипуску, засвідчений особистим підписом Валерія Івановського, існує як доказ, що його або залякали, або підкупили.

Не оминутою та використаною в своїх цілях  була і тема армії.

Але, як відомо, військові поза політикою…

З вище викладеного постає питання:  чи варто «довіряти справам»  ….

Яка  брехня наступна пане Развадовський ?!

Коментарі (4)
  • Гость

    мдаа.....нет слов одни эмоции, это разве нормально!? Развадовский конечно серьезный дядька но не человек! Поступки у него все ложные и без лжи он прожить и дня не может, так хочет в парламенте сидеть и ничего не делать !
  • Алина

    Он еще и подкупал наших бабушек и дедушек своими открытками, пакетами с гречкой и т.д. помните!? Сейчас народу нужны новые политики а то со старыми Украина только вот в какую ...опе оказалась!
  • Алина

    я уже даже не удивлена, для него соврать как воды попить !
  • Женя

    Оце бреше,бреше. Ні кінця ні краю цій брехні нема. Развадовський, відчепися від людей. Вже гидко про тебе чути й читати. Ганьба!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
16:20 У Звягелі «Jeep Grand Cherokee» збив жінку на електровелосипеді 16:00 За торгівлю боєприпасами затримали 43-річного коростенця photo_camera 15:40 У Житомир "на щиті" повернувся Захисник Олексій Лаврін 15:21 Де на Житомирщині росте сон-трава? Від читача 18:18 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 15:00 Відтепер ботсад у Житомирі носитиме нову назву: Ботанічний сад Поліського національного університету імені Героїв-десантників 14:40 Минулої доби на Житомирщині після поривів вітру та «жовтого дощу» дорожники працювали над безпечним проїздом photo_camera 14:20 Спільний проєкт Житомира, уряду Німеччини та UNDP в Україні 14:00 На Овруччині господар після застілля ножем вбив гостя 12:42 Поблизу села Вишпіль виявлено несанкціоноване сміттєзвалище 12:20 Закон про мобілізацію з новими правками вступить в дію вже з 18 травня. ІНФОГРАФІКА 12:00 В Україні збільшується кількість телемедичних консультацій 12:00 Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 11:42 В області продовжують знаходити снаряди часів Другої світової війни 11:20 Рятувальники тричі надавали допомогу мешканцям підтоплених домогосподарств приватного сектору photo_camera 11:00 25-26 квітня пил з Сахари ще залишатиметься в атмосфері над Україною 10:40 У передсвяткові і святкові дні у Житомирі збільшать кількість рейсів на Корбутівське кладовище 10:20 У Житомирі проходить кінофорум спілки молодих кінокритиків України 10:00 Замість біткоїнів - спустошення гаманця: у Бердичеві поліцейські розслідують шахрайство 09:42 Понад тисячу осіб склали втрати росіян за добу
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up