Як Дніпропетровськ житиме під керівництвом мера Вілкула? Кандидат презентував програму розвитку міста

Як Дніпропетровськ житиме під керівництвом мера Вілкула? Кандидат презентував програму розвитку міста
- Багато чого зроблено. Ще більше належить зробити. З цих слів починається Програма розвитку Дніпропетровська Олександра Вілкула, яку він сьогодні презентував у достатньо незвичній формі. Кандидат у мери, який є лідером виборчих перегонів, зробив презентацію не в пафосному залі, як це роблять його опоненти, а на вулиці безпосередньо перед містянами.

- Я вірю, що містяни обиратимуть мера не емоціями, і конкуренція на виборах буде не на рівні гасел і партійних прапорів, а на підставі програм, які дадуть конкретне розуміння, як буде розвиватися наше місто. Причому, програма повинна бути підкріплена і досвідом реалізації попередніх проектів, і наявністю професійної команди. Мер - це не політична, а господарська посада. Тому я дуже ретельно підійшов до розробки програми зі своєю командою, - підкреслив Вілкул.

Дніпропетровці не тільки активно обговорювали програму, але і відразу вибирали в програмі найбільш важливі для себе пункти, реалізацію яких вони будуть контролювати після обрання Вілкула.

- Якщо хоча б половина буде реалізована, це вже здорово, - зазначає Олена Коробка.

Відео дня

Деякі просили розписатися на програмі, яку кандидат роздавав особисто.

Програма складається з дев'яти розділів:

    Безпечне місто,

    Містобудівна політика,

    Житлово-комунальне господарство,

    Соціальна політика, медицина, освіта, культура

    Будівництво, дороги, транспорт

    Самоврядування

    Бюджет міста

    Інновації та стратегічний розвиток

    Екологія

- А десятий найголовніший фактор - це підтримка жителів Дніпропетровська. Підтримка людей, чітка програма дій і злагоджена команда є запорукою розвитку нашого міста. І ми досягнемо поставлених цілей - повернемо Дніпропетровську колишню міць і славу, побудуємо місто з європейськими стандартами, - сказав Вілкул.

Він підкреслив, що:

- Жодна програма на рівні країни, ні на рівні міста не буде реалізована, якщо не буде підтримки людей. Адже реалізовувати її буде не кілька чиновників. Це програма дій всієї громади.

 - У Вілкула вірю, ось бачу нашу набережну на Сонячному, яку він зробив. Зараз вивчу, що він буде робити далі. Добре, що буде вирішувати екологічні проблеми, робити доплати з міського бюджету бюджетникам і малозабезпеченим. Зараз це важливо, щоб вижити. А програму на пам'ять збережу - буду використовувати як пропуск на прийом мера. Підпис у мене вже є, - каже Юлліанна Палей, мешканка Лівого берега.

- Мені подобається те, що буде створено парк комунальних автобусів. Я студент, і мені це важливо. Вілкул молодий. Він цікавий тим, що ставить амбітні цілі та їх досягає. Сказав, що зробить фестиваль і Бест Сіті став найбільшим фестивалем в Україні. Думаю, що і Дніпропетровськ він зможе підняти, - підкреслює студент Дмитро Притула.

- Для мене важливо не просто сказати «Я зроблю», а пояснити, де я знайду гроші, яким чином будуть реалізовані поставлені завдання. Ця програма не елемент виборчої кампанії, це програма дій моєї команди після виборів. Програма, сподіваюся, залишиться і в містян, і для них це буде можливість орієнтуватися на принципи, за якими розвиватиметься Дніпропетровськ. Адже тільки разом, дотримуючись цих принципів, ми зможемо забезпечити розвиток міста, - зазначив Вілкул.

- Вперше Дніпропетровськ отримав настільки детальну, що враховує всі нюанси життя міста, програму. Системними діями Вілкул демонструє готовність консолідувати здорові сили міста. Саме тому в розробці програми взяли участь керівники дніпропетровських підприємств, експерти, лідери громадської думки, керівники громадських організацій. На відміну від опонентів, Вілкул є центром тяжіння, а не конфліктів, - підкреслив політолог Віктор Пащенко.

- Для мене важливо, що програма Вілкула базується на необхідності підняти економіку, відновити виробництво, забезпечити людей роботою та стабільним достатком. Я, як виробничник, ціную це в першу чергу. Його платформою є глибоке знання економіки, він господарник. Поки його конкуренти обманом будують повітряні замки, він вже стоїть на міцному фундаменті з конкретних результатів своєї діяльності - побудовані дороги, відкриті підприємства, нові лікарні, дитячі майданчики. Така людина має бути мером нашого міста. І виробничники його підтримують, - підкреслив народний депутат Яків Безбах.

Коментарі (3)
  • Анонім

  • Анонім

    Я вот не пойму, почему на ресурсе не относящемуся к Днепропетровску и Днепропетровскому региону пишут о том, что Вилкул такой хороший?! В Днепропетровске Вилкула не любят и к нему много вопросов по поводу тех, старых проектов на фоне которых он пиарится! Так как они все не достроены, когда экономика была жива, а деньги и возможности по заканчивались. Так, что он может свою программу в одно место засунуть.

    http://www.dnepr.com/main/vybory-2015/19748-vilkul-obratilsya-k-drugu-yacenyuku-za-trudoustroystvom-v-kabmine.html

  • Васлевский Григорий

    Плохо будет жить город под руководством Вилкула. Уже очень много им украдено из областного бюджета, не хоти, чтоб воровал у нас и дальше.

    http://dniprograd.org/ua/articles/sosiety/4268?gclid=CIvSz9jm4McCFeIMcwod4cMMSg

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
11:09 Пухнастики шукають господарів: оголошення станом на 20 квітня 09:51 Сьогодні у Романівській громаді відбудеться благодійний мотопробіг 09:00 Температурні гойдалки і заморозки у повітрі - прогноз погоди на сьогодні 17:45 Как стулья на работе влияют на спину: важность правильной поддержки (Новини компаній) Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 17:00 З початку року патрульні зафіксували 8857 порушень водіями швидкісного режиму 16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників 16:00 Увага! В Україні очікуються сильні пориви вітру! 15:39 У Радомишлі затримали грабіжника, який вирвав з рук 80-річної бабусі сумку 15:20 На Житомирщині зменшилася кількість виявлених онкохворих з початковими стадіями захворювання 15:00 Як отримати державну допомогу при народженні дитини? ІНФОГРАФІКА 14:40 У Житомирі вночі та вранці 20 квітня сильні заморозки у повітрі! 14:21 Лікарня, що повірила у реформу, матиме ще й наглядову раду 14:00 Військовим передали чергову партію допомоги від Житомира 13:00 Житомир в Instagram: весняний вайб play_circle_filled 12:39 Понад 600 страв: В Україні презентували новий збірник рецептур для шкільних їдалень 12:20 Упродовж доби рятувальники Житомирщини двічі прибирали аварійні дерева 12:00 Чуднівська окружна прокуратура попередила незаконну оренду ставу площею понад 60 га 11:41 У Центру захисту тварин з’явилися нові друзі-волонтери
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up