У Житомирі збирають підписи за заборону комуністичної партії

У Житомирі збирають підписи за заборону комуністичної партії
АГО «Нова Сила» ініціює збір підписів мешканців міста щодо заборони діяльності Комуністичної партії України. Про це під час Житомирського Віче заявив голова АГО «Нова Сила» Костянтин Суський.

Про це пише Перший житомирський.

- Сьогодні, коли зовнішній ворог стоїть на наших кордонах, коли сепаратисти намагаються розколоти Україну, ми забули про внутрішнього ворога – комуністів. Вони сьогодні заховалися в тіні і чекають часу для свого реваншу. І якщо ми не доб’єм цих носіїв «червоної чуми», вони з червоними прапорами та квітами зустрічатимуть окупаційні війська! Комуністам не потрібна незалежна, суверенна, сильна Україна. Вони прагнуть знову втягнути нашу країну у радянське божевілля.

Нагадаємо, що під час попередньої сесії Житомирської міської ради активісти «Нової Сили» закликали депутатів заборонити публічну діяльність КПУ на території Житомира та звернутись до Верховної Ради щодо повної заборони компартії в Україні. Проте, депутати, які ще місяць тому з піною на губах кричали про свою відданість народу та засуджували попередній регіоналівсько-комуністичний режим, не захотіли навіть розглянути це питання. І це вкотре продемонструвало брехливу сутність житомирських політиків.

Відео дня
style="text-align: justify;"> Саме тому, активісти АГО «Нова Сила» вирішили самостійно подати звернення до Верховної Ради, в якому буде відображено вимоги не купки депутатів, а територіальної громади.

- У 21-у столітті не може бути ніяких компромісів з комуністами! – зазначив Костянтин Суський.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
14:13 Малинський відділ УДМС у Житомирській області змінив адресу 13:03 Робота є: 14 підприємств Житомирщини шукають верстатників 12:20 Податківці Житомирщини розповіли, хто звільняється від сплати мінімального податкового зобов`язання 11:09 Пухнастики шукають господарів: оголошення станом на 20 квітня Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 09:51 Сьогодні у Романівській громаді відбудеться благодійний мотопробіг 09:00 Температурні гойдалки і заморозки у повітрі - прогноз погоди на сьогодні 17:45 Как стулья на работе влияют на спину: важность правильной поддержки (Новини компаній) 17:00 З початку року патрульні зафіксували 8857 порушень водіями швидкісного режиму 16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників 16:00 Увага! В Україні очікуються сильні пориви вітру! 15:39 У Радомишлі затримали грабіжника, який вирвав з рук 80-річної бабусі сумку 15:20 На Житомирщині зменшилася кількість виявлених онкохворих з початковими стадіями захворювання 15:00 Як отримати державну допомогу при народженні дитини? ІНФОГРАФІКА
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up