Світові ЗМІ пишуть про жорстоке вбивство і про «Ракету Путіна»

Світові ЗМІ пишуть про жорстоке вбивство і про «Ракету Путіна»
У п'ятницю, 18 липня, майже усі газети в світі вийшли з трагічною першою шпальтою про збитий Боїнг на Донбасі. Різноманітні газети і сайти називають винним в усьому Путіна і сепаратиста Гіркіна-Стрєлкова. Вінничани в свою чергу називають Путіна вбивцею і бажають йому смерті.

Вчора, 17 липня, увесь світ сколихнула страшна звістка, яка змусила здригнутися чи не кожну людину. Над Донбасом був збитий «Боїнг-777», на борту якого знаходилось 298 людей. Командир бойовиків Ігор Стрєлков одразу написав Вконтакті, що збив військовий літак АН-26, але тоді він ще не знав, що то був пасажирський лайнер, на якому перебувало 80 дітей.

Ось таке повідомлення з відео залишив бойовик Стрєлков Вконтактє.
 

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

У той самий вечір уся світова преса звинуватила Путіна в тому, що він має відношення до теракту, бо допомагає сепаратистам з озброєнням на Донбасі. А сам Путін висловив співчуття прем’єр міністру Малайзії через трагедію.

 Вже 18 липня уся впливова світова преса вийшла з кричущими заголовками і з фотографіями мертвих дітей, які лежали просто посеред поля. Видання Daily Mail вийшло з заголовком «Доведеться дорого заплатити». Газета Sun з'явилася із заголовком «Путінська ракета», а видання Daily Mirror та Daily Star вийшло з заголовком «Жорстоке вбивство на висоті 10 км».
Перші шпальти впливових світових видавництв. Майже всі газети пишуть про причетність Володимира Путіна до трагедії. 

Малазійський сайт пише, що в трагедії винен сепаратист Ігор Стрєлков. Бо він в соціальних мережах написав про те, що збив літак. Також видання нагадало про те, що Гіркін залишив повідомлення зі словами «Мы предупреждали вас – не летайте в нашем небе».

«Головний підозрюваний у трагедії - відомий під ім'ям Ігор Гіркін, є колишнім російським офіцером розвідки», - пише видання The Malaysian Times.

Уламки...фрагменти тіл...дитячі речі, - фото зроблене цього ранку на місці трагедії. 

Видання The Daily Mail пише, що Malaysia Airlines рейс MH17 був збитий над територією, яка захоплена проросійськими заколотниками на сході України. Також видання вказує, що в катастрофі загинув видатний математик, а також ціла сім’я.«Вся індонезійська родина загинула в катастрофі - в тому числі п'ятирічний хлопчик та трирічна дівчинка»,- пише видання The Daily Mail в цьому номері.

Вся індонезійська сім'я була убита в нападі: Джон Paulissen, його дружина Юлій Hastini і двоє дітей, Мартін Арджуна Paulissen(5) і Шрі Paulissen (3)

Також видання The Daily Mail пише про загиблих дітей.

Діти-жертви: Мо Масли (12) (ліворуч), його брат Отіс (8) і сестра Еві Маслин (10) були в злополучному Боїнгу

New York Times пише в свою чергу, що конфлікт в Україні зайшов надто далеко.

«Єдиним цинічним інтересом Путіна зараз є, очевидно, завдати шкоди і покарати Україну,- пише New York Times. - Зростання кількості жертв у наземних операціях, посилення американських санкцій проти Росії, збитий військовий літак і жахливе знищення малайзійського літака з 298 людьми на борту, що був уражений ракетою з землі. Український конфлікт надто затягнувся і став надто небезпечним»
Ця фотографія сколихнула увесь світ. Мертве немовля лежить посеред поля, поруч з уламками літака.

The Wall Street Journal і CNN вказали, що літак був збитий ракетою «земля-повітря».  За відомостями цих видавництв, зараз встановлюються винні в запуску ракети.

Газета The Guardian також вийшла з трагічною шпальтою. Вбивство у небі... 

The Washington Post пише, що росіянам тепер потрібно посилити власний захист, а також про те, що ще потрібно дізнатися хто винний.

«Багатомісячна війна між урядом в Києві з підтримкою США і сепаратистами з підтримкою Росії – це війна слів і санкцій між Заходом і Росією. Вона тепер включає в себе загибель майже 300 осіб з кількох країн»,- пише The Washington Post
Також у світової преси з'явились кадри з падіння літака. Він був підбитий ракетою в двигун

Газета Sydney Morning Herald пише, що за авіакатастрофою стоїть Путін.

«Путін підтримував сепаратистів на Сході України і зробив цей регіон одним з найбільш небезпечних на планеті», - пише Sydney Morning Herald

Під посольство Нідерландів в Києві люди несли квіти і м'які іграшки. Люди лягали з табличками, на яких було написано "Путін вбивця"
Маленька дівчинка принесла м'яку іграшку під посольство Нідерландів в Києві. 

Німецьке  видання Bild називає винним в трагедії сепаратистів, яких підтримує Росія. Видання пише, що сепаратисти і російські ЗМІ майже одночасно повідомили про збитий літак, а також про те, що місце зйомки було майже з однієї і тієї ж точки.
Цей хлопець був одним з пасажирів Боїнгу. Останній запис в Інстаграмі з квитками.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
14:21 Лікарня, що повірила у реформу, матиме ще й наглядову раду 14:00 Військовим передали чергову партію допомоги від Житомира 13:00 Житомир в Instagram: весняний вайб play_circle_filled 12:39 Понад 600 страв: В Україні презентували новий збірник рецептур для шкільних їдалень Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 12:20 Упродовж доби рятувальники Житомирщини двічі прибирали аварійні дерева 12:00 Чуднівська окружна прокуратура попередила незаконну оренду ставу площею понад 60 га 11:41 У Центру захисту тварин з’явилися нові друзі-волонтери 11:21 У Житомирській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олега Ольжича створено безбар’єрний простір 11:00 Поліцейські у Житомирі вилучили у перехожого великий пакунок з наркотиками photo_camera 10:40 Сьогодні тимчасово призупинено рух трамвая 10:20 Допоможемо молодій дівчині зібрати кошти на акумулятори для електровізка! 10:00 Поки овручанин спав, сусід винес з його будинку побутову техніку та інші речі photo_camera 09:40 Втрати ворога: 9 танків, 21 артсистема і 870 осіб ліквідовано минулої доби 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 19 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:01 19 квітня: все про цей день, яке церковне свято, що не можна робити і погода у Житомирі 17:50 Підтвердження статусу критично важливого для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період 17:30 100-річний ювілей відзначив житомирянин Віктор Іванович Поліщук 17:00 Сьогодні з 18 до 22 години для бізнесу та промисловості діятимуть обмеження споживання електроенергії 16:41 Підвішені закони: чому Зеленський затягує із підписанням ініціатив?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up