Сергій Машковський отримав відзнаку від Луганської області

Сергій Машковський отримав відзнаку від Луганської області
На Луганщині Сергій Машковський, підписав Угоду про співробітництво між Житомирською обласною державною адміністрацією, Житомирською обласною радою та Луганською обласною військово-цивільною адміністрацією.

У рамках даної угоди, сторони зобов’язуються сприяти співробітництву у сферах соціально-економічного та регіонального розвитку; соціального захисту населення та охорони здоров'я; освіти і науки, техніки, сучасних технологій; культури і мистецтв;з питань сім'ї та молоді; екології та раціонального використання природних ресурсів.

Мета цієї Угоди – розширення економічного, науково-технічного і культурного співробітництва.

З нагоди підписання документу голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль сказав:

Відео дня

"Я хочу, щоб уся Україна знала і розуміла, що зараз ми живемо не лише інформацією про знищення, а й почали відбудову зруйнованого у тих містах та селищах, які звільняємо від окупантів. Ми прийняли рішення своїм коштом будемо відбудовувати всі зруйновані школи, дитячі садочки, фельшерсько-акушерські пункти, лікарні, будинки культури і клуби у трьох районах: Новоайдарському, Поснянському, Станнично-Луганському. Сьогодні я підписав розпорядження: ми виділили уже на ці цілі з обласного бюджету більше 40 млн. грн.. і в цьому нам допомогає, зокрема і Житомирська область. Дякуємо їй за це».

Також, користуючись нагодою, він привітав із Днем народження свого колегу, голову Житомирської ОДА Сергія Машковського та нагородив його відзнакою Луганської області за вклад у життєзабезпечення АТО та  допомогу Луганщині у захисті та відновленні.

У відповідь Сергій Машковський сказав:

«Я думаю, що це знаково, що в Луганській області я відмічаю свій День народження. Сьогодні така ситуація, що не до святкувань. Потрібно працювати. І я вважаю, що у всіх нас буде велике святкування, коли у нас в Україні буде мир. Це наша основна задача. Ми для цього зробимо все можливе. І саме тому, в цей день я знаходжуся з вами, на передовій».

За повідомленням Житомирської ОДА

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
16:20 У Станишівській громаді зупинили нетверезу водійку: вона запропонувала патрульним хабар 10 тисяч photo_camera 16:17 Не поширюйте фейки: відео нібито з Житомира, як військовий "закопує" ухилянта - російська пропаганда 16:07 У Попільні в гаражі виявлено арсенал зброї: власника підозрюють у резонансному вбивсті чоловіка в Житомирі photo_camera 16:00 У Львові відбувся підсумковий форум «LED Push: Підтримка місцевих економік» Від читача 13:39 Слідчі Нацполіції оголосили українським фігурантам про підозру в шахрайстві, вчиненому в особливо великих розмірах злочинною організацією. 15:40 Житомир попрощався із Захисником Денисом Пекарським 15:20 Вночі у Житомирі зупинили п'яного водія, в салоні авто знайшлися наркотики 15:01 23 випадки захворювання на кір зафіксовано в Україні з початку 2024 року 14:40 Рятувальники ліквідували пожежу в адмінбудівлі приватного підприємства в Житомирі 14:18 ECIDE допоможе 25 громадам організувати літні дитячі клуби: розпочався прийом заявок 13:11 Пил із Сахари знову в Україні 12:40 Пам'ять про героїв-захисників має стати невмирущою photo_camera 12:20 Жителя Житомирського району засуджено на 8 років за умисне вбивство батька 12:02 До уваги водіїв! 25 квітня буде перекрито рух по вулиці Шевченка 11:40 Україна, в якій хочеться жити: Міністерство соціальної політики презентувало демографічну стратегію — 2040 11:20 Житлова субсидія на неопалювальний сезон: кому її призначать автоматично, а кому – за особистим зверненням 11:00 За участю прокурорів Бердичівської окружної прокуратури на потреби ЗСУ передано боєприпаси, вилучені у межах кримінального провадження 10:41 У Житомирі викрили мережу підпільних казино з десятками мільйонів прибутку photo_camera 10:20 Житомирська ОВА відреагувала на ситуацію з фінансуванням театрів 10:00 Знову перенесли судове засідання по справі Романа Кучера
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up