Олександр Радько: «Ми маємо забезпечити правопорядні вибори»

Олександр Радько: «Ми маємо забезпечити правопорядні вибори»
У Житомирі згідно з рішенням Обласної державної адміністрації 25 червня 2015 року проведено спільну нараду представників Державної міграційної служби.

Нарада відбулась в присутності керівників структурних підрозділів, керівників територіальних підрозділів, головних та провідних спеціалістів із оформлення та видачі паспорта громадянина України для виїзду за кордон.

На порядок денний були винесені питання щодо параметрів функціонування Державного реєстру виборців, опрацювання норм звітності щодо набуття громадянства виборців  або його припинення. Особливо бурхливо обговорювалось питання помилок у відомостях про виборців.

Начальник ВВ ДРВ Корольовської районної ради Ірина Терещук повідомила, що за реєстраційними даними налічується близько 95 помилок у 450 відомчих запитах.

Відео дня

Також присутні розглянули питання на рахунок вимог «Порядку оформлення, видачі, обміну, пересилання, вилучення, повернення державі, знищення паспорта громадянина України для виїзду за кордон».

Начальник УДМС України в Житомирській області Олександр Радько наголосив, що головною метою, на сьогодні, є забезпечення реальної відповідності Державного реєстру виборців. Це, на його думку, забезпечить правопорядні та чесні вибори.

За підсумками проведення спільної наради прийнято ряд рішень щодо покращення роботи міграційної служби, які будуть доопрацьовані та направлені в територіальні підрозділи.

Previous Next

Анна Шанська

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
16:23 11 підліткових клубів Житомира змінили свої назви photo_camera 16:00 У цьому році ремонт доріг на Романівщині розпочнуть у червні. Тоді ж – і завершать! 15:38 Чи буде відкритий постійно Ботанічний сад у Житомирі та хто його фінансує photo_camera 15:20 Ув’язнення загрожує директору комунального підприємства за угоду на постачання електроенергії, що завдала збитків на близько 700 тисяч гривень Від читача 15:28 У Житомирі гештальт-терапевтка та волонтерка Ксенія Лавріна проведе тренінг про те, як спілкуватися з військовими 15:00 На проходження НМТ у Житомирській області за два тижні зареєструвалося 6 649 кабінетів здобувачів освіти 14:41 З 1 квітня збільшиться розмір компенсаційних виплат роботодавцям, - Держслужба зайнятості 14:20 На Бердичівщині через необережність під час паління згоріла оселя - господар загинув 14:01 Прокуратура повернула Ружинській громаді з приватної власності греблю вартістю понад 800 тисяч гривень 12:40 ДТП з мотоциклом на Олевщині: дві жінки в реанімації, травмований і нетверезий керманич photo_camera 12:21 На вимогу Екоінспекції в Житомирі впорядковано територію на схилі річки Лісна біля Сосновського мосту 12:00 Чемпіони України з футзалу U-15 (2009 р.н.) photo_camera 11:40 Як отримати "Пакунок малюка" 11:19 У Житомирі відкрили Почесне Консульство Естонії. ВІДЕО play_circle_filled 11:00 Підвищення пенсій з 1 квітня: кого стосуватиметься 10:38 43-річний житомирянин, у якого стріляли вчора на Польовій, помер у лікарні 10:20 «Незламні постаті Житомира»: стартував ґрантовий проєкт для молоді 10:00 Готівкою у громадському транспорті Житомира можна буде розраховуватися до 1 червня 09:41 Майже до 440 тисяч осіб зросли загальні втрати росіян в живій силі 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 28 березня 2024 року щодо російського вторгнення
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up