На засіданні виконкому було запропоновано ліквідувати КП «Реклама»

На засіданні виконкому було запропоновано ліквідувати КП «Реклама»
Під час засідання виконавчого комітету, яке відбулося 17 грудня, розглядалися питання, які були винесені на порядок денний.

Зокрема, це були питання  встановлення тарифів на послуги ТОВ «Екопоінт-Житомир» з вивезення твердих побутових відходів та погодження інвестиційної програми у сфері поводження з твердими побутовими відходами у м. Житомирі, передачі нежитлового приміщення, про погодження звіту та затвердження фінансового плану комунального підприємства «Управління автомобільних шляхів» Житомирської міської ради, надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами, продовження строку дії дозволу на розміщення зовнішньої реклами та його припинення.

Особливо гостро розглядалося питання роботи КП «Реклама» Житомирської міської ради. Звітність щодо роботи КП «Реклами» мав надати директор підприємства Володимир Шуст, але через незадовільний стан здоров’я присутнім на засіданні він не був.

У ході обговорення один з членів виконкому Микола Костриця висунув свою пропозицію з приводу того, що комунальне підприємство «Реклама» Житомирської міської ради необхідно ліквідувати.

Відео дня

Микола Костриця зазначив, що всі кошти, які сплачуються за використання місць, які перебувають у комунальній власності, повинні надходити до міського бюджету, а не у КП «Реклама». Було наголошено на тому, що щорічно бізнес сплачує КП «Реклама» близько 3 млн. 700 тис. грн за розміщення зовнішньої реклами. Однак бюджет міста отримує менше 300 тис. грн. від цієї суми як відрахування частини чистого прибутку КП «Реклама». При цьому адміністративні витрати на утримання працівників КП «Реклама» перевищують 3,5 млн. грн.

«Заробітна плата працівників – від 5 тис. грн у секретарки, до 10 тис. грн у директора комунального підприємства», - розповів Микола Костриця.

Тому існування даного підприємства не є доцільним. Він переконаний, що з приводу розміщення реклами потрібно звертатися до управління архітектури, а не у КП «Реклама», адже саме це управління готує відповідні дозвільні документи. А КП «Реклама» отримує кошти за роботу, яку вони не повинні виконувати і використовують їх у своїх цілях.

Також було вирішено створити робочу групу з членів виконкому, які повинні детально вивчити та проаналізувати необхідність подальшого існування КП «Реклама».

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:53 Як держава планує залучити фахівців з інвалідністю до ринку праці? 17:50 Чи загрожує Житомирщині підтоплення? Розповідають гідрологи 17:00 єЧерга для автобусів: на пунктах пропуску з Молдовою кожен автобус зможе обрати час перетину кордону 16:40 Якщо про депутатів, то тут – дисципліна, а якщо про громадськість, то тут… Від читача 18:18 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 16:20 У Станишівській громаді зупинили нетверезу водійку: вона запропонувала патрульним хабар 10 тисяч photo_camera 16:17 Не поширюйте фейки: відео нібито з Житомира, як військовий "закопує" ухилянта - російська пропаганда 16:07 У Попільні в гаражі виявлено арсенал зброї: власника підозрюють у резонансному вбивсті чоловіка в Житомирі photo_camera 16:00 У Львові відбувся підсумковий форум «LED Push: Підтримка місцевих економік» 15:40 Житомир попрощався із Захисником Денисом Пекарським 15:20 Вночі у Житомирі зупинили п'яного водія, в салоні авто знайшлися наркотики 15:01 23 випадки захворювання на кір зафіксовано в Україні з початку 2024 року 14:40 Рятувальники ліквідували пожежу в адмінбудівлі приватного підприємства в Житомирі 14:18 ECIDE допоможе 25 громадам організувати літні дитячі клуби: розпочався прийом заявок 13:11 Пил із Сахари знову в Україні 12:40 Пам'ять про героїв-захисників має стати невмирущою photo_camera 12:20 Жителя Житомирського району засуджено на 8 років за умисне вбивство батька 12:02 До уваги водіїв! 25 квітня буде перекрито рух по вулиці Шевченка 11:40 Україна, в якій хочеться жити: Міністерство соціальної політики презентувало демографічну стратегію — 2040 11:20 Житлова субсидія на неопалювальний сезон: кому її призначать автоматично, а кому – за особистим зверненням
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up