На посаду голови фіксальної служби хочуть призначити людину, яку підозрюють у корупції

На посаду голови фіксальної служби хочуть призначити людину, яку підозрюють у корупції
У Житомирі відбудуться громадські слухання на яких обговорюватимуть кандидатуру Куришко Лілії Анатоліївні.

Представники місцевого бізнесу підозрюють Куришко у корупції та причетності до злочинних схем. Підприємці, які активно підтримували Майдан – просто у шоці.

Один із відомих підприємців Житомира Олександр Дмитрук написав таке на своїй сторінці у соціальній мережі:

«Інформую Куришко Лілія Анатоліївна, Заступник Голови ДПА Житомирській обл. 2005 рік. Причепна до схем противоправного відшкодування ПДВ з використанням вексельних взаєморозрахунків ТОВ "Галич","Ірина","Тотем", також в 2005 році сприяла незаконному відшкодуванні з держбюджету ТОВ "Спец постач" (м. Андрушівка) близько 10 млн.грн. Тотальна корупція, наїзди на бізнес. Особисто пройшов, сьогодні з трибуни на обговоренні доповім. Прошу репост НЕ ДАМО вернутися до влади чінушам які знущалися над бізнесом!».

Відео дня

А так прокоментувала ситуацію житомирська журналістка Аліна Дембіцька:

«Друзі, колеги-журналісти і всі-всі здравомислящіє, приходьте 20 серпня о 16:00 год. в ОДА на так звані чергові «громадські обговорення» від Машковського. Людина (Лілія Куришко), яка не те, що на практиці не може займати будь-яку державну посаду, а й в теорії, пропонують на кандидатуру начальника головного управління державної фіскальної служби в Житомирській області. Уявляєте, як ми заживемо «ПО-НОВОМУ» від її корупційної діяльності (під час обговорень мають озвучити докази такої незаконної діяльності)!!! Просто немає слів від кандидадур нового голови облдержадміністрації: кожна наступна - "краща" за попередню. Цікаво, скільки ці кандидати і кому платять...».

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up