Людмила Кропивницька: « Для нас сімейні стосунки є дуже цінними і тому робимо все, щоб захистити їх від зовнішніх чинників, в тому числі, і від виробничих проблем» (політична позиція)

Людмила Кропивницька: « Для нас сімейні стосунки є дуже цінними і тому робимо все, щоб захистити їх від зовнішніх чинників, в тому числі, і від виробничих проблем» (політична позиція)
Людмила Кропивницька - дружина В. Кропивницького.
Людмила Кропивницька - генеральний директор групи компаній «Люцина» та корпорації «Океан», дружина В. Кропивницького.

Людмило Геннадіївно, влада і гроші - велике випробування для багатьох людей.
  - Я згодна. Ми з чоловіком Володимиром завжди дякуємо Богу за все, що маємо. Без щоденної кропіткої праці важко досягти успіхів. Батьки своїм прикладом привчили нас до праці. Будинок та город батьків мого чоловіка красномовно говорять про своїх господарів. Це дуже талановиті люди з вишуканим смаком та щедрим серцем. Гени – це дуже сильний аргумент. Окрім бізнесових та громадських справ, Володимир любить поратися по господарству. Там дерево побілити, там гілку підрізати … Останнім часом його захопило бджолярство. Любить працювати на пасіці.
      З майбутнім чоловіком я зустрілася у технікумі механічної обробки деревини. Разом брали участь у культурницьких заходах, які організовували в учбовому закладі. Їздили в будинки дитини та інтернати з концертами. На новий рік Володимир був Дідом Морозом. Виступали в сільських клубах . Я вже тоді зрозуміла, що він чуйна і добра людина. А окрім того, він може стати хорошим і надійним батьком майбутніх дітей. Володимир виправдав мої надії, і дай Боже, щоб це тривало ще багато – багато років.
 

Як будуються стосунки у вашій родині ?
    - У тандемі. Якщо моєму чоловікові потрібна порада в сфері бізнесу, стосунків чи іншій галузі, я завжди готова його вислухати. Якщо моя думка буде для нього мати ціну, то він її використає для вирішення тієї чи іншої ситуації. Він також завжди готовий вислухати мене. У нас не буває сімейних конфліктів. Інколи запитують, хіба таке можливе? Адже ж ви разом будуєте бізнес. Так, у роботі у нас можуть бути розбіжності, але вони не переходять у площину сім»ї. Для нас сімейні стосунки є дуже цінними і тому робимо все, щоб захистити їх від зовнішніх чинників, в тому числі, і від виробничих проблем.
    Нам дав Бог хороших дітей. Син навчається ще в школі. Донька народилася у рік проголошення Незалежності України. Це особливе покоління, на долю якого випала місія боронити Незалежність України, проливаючи кров і віддаючи своє життя. Моє серце крає біль. Я схиляю голову перед їхніми матерями. Допоможи нам, Боже, подолати цей тернистий шлях! Убережи дітей України!
     Я дуже хочу щоб такі кандидати, як мій чоловік , мали змогу потрапити до законодавчого органу України. Вони здатні перейти від балачок про «покращення» до справи. Лише працьовиті люди з відкритим серцем і душею можуть зробити наше суспільство гуманнішим, справедливим і щасливим.

 

Відео дня
Коментарі (4)
  • Игорь Король

    "Я дуже хочу щоб такі кандидати, як мій чоловік , мали змогу потрапити до законодавчого органу України"

    Такие шансы у Кропивницкого есть, главное чтобы потом не подвел украинский народ!!! Лично я уже знаю за кого буду голосовать, и надеюсь я сделаю правильный выбор!
  • Алина

    збудував стосунки, побудує і Україну!
  • Женя

    Особисто мені подобається коли у політика міцна родина. Якщо лад у сім'і, отже лад у голові, відносно і в його політичній діяльності.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
11:41 Збір затискачів від упаковок з хліба! Житомиряни, долучайтесь, це працює на перемогу! 11:19 У Житомирі відбувся відкритий турнір з волейболу присвячений пам’яті Героя АТО Дмитра Ільницького photo_camera 11:00 Україна і Польща домовилися спільно шукати українські родини у Польщі для дітей, евакуйованих з інтернатів через війну 10:40 Об’єднана штурмова бригада Національної поліції України запрошує воїнів перемоги! play_circle_filled Від читача 15:28 У Житомирі гештальт-терапевтка та волонтерка Ксенія Лавріна проведе тренінг про те, як спілкуватися з військовими 10:20 Збитки на понад 4,3 мільйона гривень і шкода довкіллю: ексдиректору підприємства з видобування лабрадориту в Новоборівській громаді повідомлено про підозру 10:00 Судитимуть жителя Харківщини, який переробляв стартові пістолети в бойові і продавав через інтернет photo_camera 09:39 Оперативна інформація станом на 06.00 29 березня 2024 року щодо російського вторгнення 09:20 Росія вдарила по енергетичних об'єктах України: є пошкодження і відключення 09:00 29 березня: яке сьогодні свято, іменини, традиції і погода у Житомирі 18:36 Затримали підозрюваного у вбивстві чоловіка на Польовій 17:51 Центр протидії дезінформації оприлюднив список TikTok-каналів поширення ворожої пропаганди 17:27 Увага! Ускладнення погодних умов - вітер 15-20 м/с 17:00 У 2023 році українці щодня програвали в онлайн-казино близько 400 млн грн, — дані НБУ 16:56 На майданчику офіційного медіацентру Житомирської ОВА відбувся брифінг щодо проміжних підсумків діяльності робочої групи “Прозорість та підзвітність” 16:40 Все про пандемічний грип: діагностика, профілактика 16:23 11 підліткових клубів Житомира змінили свої назви photo_camera 16:00 У цьому році ремонт доріг на Романівщині розпочнуть у червні. Тоді ж – і завершать! 15:38 Чи буде відкритий постійно Ботанічний сад у Житомирі та хто його фінансує photo_camera 15:20 Ув’язнення загрожує директору комунального підприємства за угоду на постачання електроенергії, що завдала збитків на близько 700 тисяч гривень
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up