Коцюбко Олександр Петрович - кандидат в народні депутати України по виборчому округу № 62 м. Житомир, безпартійний, не депутат, не чиновник (політична позиція)

Коцюбко Олександр Петрович - кандидат  в народні депутати України по виборчому округу № 62 м. Житомир, безпартійний, не депутат, не чиновник (політична позиція)
Шановні виборці міста Житомира.

Прийшов час проголосувати і зробити свій вибір за того, хто буде представляти місто Житомир у Верховній Раді, хто буде захищати житомирян від свавілля чиновників, котрі пили з нас кров, котрі довели нас до зубожіння.

Ми з вами лідируємо у цих перегонах по 62 округу. Наші опоненти робили все, щоб обманути всіх виборців міста Житомира, показували неправдиві рейтинги. Оце і є їх природа – обман та неправда. Тому я, Коцюбко Олександр Петрович,  всіх вас запрошую на виборчі дільниці з паспортами, де вам видадуть бюлетені і ви зможете зробити своє волевиявлення. А ми докладемо всіх зусиль, щоб не допустити фальсифікацій. Йдіть на вибори з чистою совістю, з вірою і надією. Якщо Господь Бог допоможе нам у цих виборах, то майбутнє Житомира і всієї України буде у надійних руках. Ці вибори дуже важливі для всього Житомира і для всієї України. Тому закликаю вас прийти на виборчі дільниці стовідсотково. Ми всі персонально несемо відповідальність за майбутнє наших дітей, матерів, батьків, братів, сестер.

Збережемо цілісність нашої держави, покараємо всіх винних у пролитій крові невинноубієнних. Покараємо всіх чиновників, котрі довели нашу країну до жебрацького стану та війни.

Відео дня

Попереджаємо всіх голів виборчих дільниць, що в разі спроби фальсифікацій, вони понесуть безпощадну та безкомпромісну відповідальність перед Господом Богом, перед людьми та законом.

Ваш земляк Олександр Коцюбко.

Коментарі (1)
  • Алекс Брейн

    Коцюбко Александр Петрович, 1960 года рождения, уроженец и житель города Житомир (улица Западная …). Ранее трижды судимый: по ст.ст. 206 ч. 2, 140 ч. 2; ст. 144 ч. 2. Организатор группы, занимавшейся вымогательством у выезжающих за границу (Житомирская область).
    https://www.zhitomir.info/news_143302.html

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:50 Підтвердження статусу критично важливого для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період 17:30 100-річний ювілей відзначив житомирянин Віктор Іванович Поліщук 17:00 Сьогодні з 18 до 22 години для бізнесу та промисловості діятимуть обмеження споживання електроенергії 16:41 Підвішені закони: чому Зеленський затягує із підписанням ініціатив? Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 16:18 Житомирський обласний центр крові має потребу в донорській крові з негативним резус-фактором 16:00 Незаконна реєстрація права оренди на 170 земельних ділянок – на Житомирщині держреєстратора підозрюють у службовій недбалості 15:40 На Михайлівський проводяться роботи з підготовки фонтанів до роботи. ФОТО photo_camera 15:22 Задушив приятеля, а тіло підкинув сусідам – жителя Звягеля ув’язнили на 9 років 15:00 Атмосферні фронти покинуть Україну, температура почне підвищуватися 14:40 Мобілізація за несплату аліментів: як це працюватиме 14:20 Історикам та краєзнавцям представили бачення концепції розвитку парку «Замкова гора» 14:00 “Доступні ліки”: отримуйте життєво необхідні ліки безоплатно або з частковою доплатою 12:40 Втома: причини і методи боротьби 12:20 Житомир і Куп’янськ підписали меморандум про співпрацю photo_camera 12:00 У ніч на 20 квітня на Житомирщині очікуються сильні заморозки 0-3° 11:41 Як отримати пільги на харчування у школах і садочках? ІНФОГРАФІКА 11:20 Два боєприпаси часів Другої світової війни виявили в Бердичеві і Звягелі 11:00 Військовим передали чергову автівку, придбану завдяки волонтерам 10:40 За ініціативи Мінветеранів Уряд спростив отримання статусів особи з інвалідністю внаслідок війни та члена сім’ї загиблого Захисника і Захисниці
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up