До скандалу із «АТБ» на Крошні причетні люди Медведчука

До скандалу із «АТБ» на Крошні причетні люди Медведчука
Житомир знову охопив скандал, який стосується супермаркета «АТБ». Цього разу він стосується Крошні.

Ще у кінці квітня з вуст першого заступника Житомирського міського голови Сергія Сухомлина пролунала інформація, що на в'їзді до Житомира буде створено чотири приміські автостанції. Серед них одна в районі Крошні, яка має за задумом чиновників мерії обслуговувати Коростенський напрямок. Офіційна адреса майбутньої автостанції, озвучена Сухомлином — Щорса, 203.

Тим часом днями мешканці Крошні вийшли на пікет по вулиці Щорса, 161. За їхньою інформацією, саме тут має бути зведена згадана автостанція. Побоювання мешканців прилеглих будинків полягає ще й у тому, що на місці цієї автостанції нібито побудують супермаркет «АТБ». Звідки «ростуть ноги» такої дезінформації — вдалося дізнатися журналістам «20 хвилин».

Напередодні у соцмережах з'явилася інформація про те, що директор КП «Інспекція з благоустрою» Юрій Самборський разом із в. о. міського голови Любов'ю Цимбалюк хочуть під грифом автостанції побудувати в районі Крошні супермаркет «АТБ». У Любові Володимирівни цю інформацію поки що офіційно не виступили із заявою щодо цих подій.

Відео дня

Ситуація дивна. Адже за транспорт у міській раді відповідають безпосередньо Сергій Сухомлин та Євген Демчик. Хто і чому піднімає людей і знову говорить про супермаркет, який давно став для житомирян ніби більмом на оці?

Прояснити ситуацію нам допомогли у передвиборчих штабах обох кандидатів. Як нам стало відомо із власних джерел «20 хвилин» у команді Сергія Сухомлина, нещодавно у штабі першого заступника мера з'явилося нове обличчя — чорний піарщик Василь Стоякін. Стоякін — стовідстокова людина одіозного Медведчука. І ситуація з АТБ на Крошні, стверджують наші джерела, — його рук справа. Цю інформацію підтверджують і джерела у штабі Любові Цимбалюк, де не можуть втямити, яким боком в. о. міського голови, яка ніколи не опікувалася проблемами транспорту, до цієї «афери».

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:53 Як держава планує залучити фахівців з інвалідністю до ринку праці? 17:50 Чи загрожує Житомирщині підтоплення? Розповідають гідрологи 17:00 єЧерга для автобусів: на пунктах пропуску з Молдовою кожен автобус зможе обрати час перетину кордону 16:40 Якщо про депутатів, то тут – дисципліна, а якщо про громадськість, то тут… Від читача 18:18 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 16:20 У Станишівській громаді зупинили нетверезу водійку: вона запропонувала патрульним хабар 10 тисяч photo_camera 16:17 Не поширюйте фейки: відео нібито з Житомира, як військовий "закопує" ухилянта - російська пропаганда 16:07 У Попільні в гаражі виявлено арсенал зброї: власника підозрюють у резонансному вбивсті чоловіка в Житомирі photo_camera 16:00 У Львові відбувся підсумковий форум «LED Push: Підтримка місцевих економік» 15:40 Житомир попрощався із Захисником Денисом Пекарським 15:20 Вночі у Житомирі зупинили п'яного водія, в салоні авто знайшлися наркотики 15:01 23 випадки захворювання на кір зафіксовано в Україні з початку 2024 року 14:40 Рятувальники ліквідували пожежу в адмінбудівлі приватного підприємства в Житомирі 14:18 ECIDE допоможе 25 громадам організувати літні дитячі клуби: розпочався прийом заявок 13:11 Пил із Сахари знову в Україні 12:40 Пам'ять про героїв-захисників має стати невмирущою photo_camera 12:20 Жителя Житомирського району засуджено на 8 років за умисне вбивство батька 12:02 До уваги водіїв! 25 квітня буде перекрито рух по вулиці Шевченка 11:40 Україна, в якій хочеться жити: Міністерство соціальної політики презентувало демографічну стратегію — 2040 11:20 Житлова субсидія на неопалювальний сезон: кому її призначать автоматично, а кому – за особистим зверненням
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up