Чому губернатор Житомирської області, його заступник та заступник Міністра внутрішніх справ не підтримують громаду міста?

Чому губернатор Житомирської області, його заступник та заступник Міністра внутрішніх справ не підтримують громаду міста?
Коли на місце начальника УМВС в Житомирській області запропонували Фокіна – громада міста збунтувалася. Сергій Чеботар – заступник Міністра внутрішніх справ України – після такої події зауважив: «Готуйте свою кандидатуру. Ми її розглянемо та підтвердимо».

Це, власне кажучи, саме те, що й обіцяли на Майдані – народ пропонує, влада чує й призначає.

Громадські організації міста (зокрема, «Всеукраїнське об’єднання Майдан», «Спілка ветеранів Афганської війни», «Солдати миру», ГО «Народна Рада», «Самооборона Житомирщини», «Самооборона міста Житомира та Житомирської області»), а також отець Никодим, Свято-Юрієвська парафія міста Житомира, написали лист, у якому пропонувалася кандидатура Володимира Недельского на посаду нового начальника УМВС в Житомирській області. Лист з усіма підписами та печатками громадських організацій був переданий на контроль до облдержадміністрації з подальшим відправленням заступнику Міністра внутрішніх справ. Проте, чомусь цей лист так і не потрапив до Сергія Чоботаря, а на два місяці потрапив до заступника губернатора В’ячеслава Поліщука.

«Міністр зрозуміло дав мені знати, що не хоче бачити мене на посаді начальника УМВС в Житомирській області, – зазначив Володимир Недельский. – Нещодавно на мій будинок було здійснено замовлений і проплачений напад, і я здогадуюся, ким. На мою думку, усім тим, хто підтримує мою кандидатуру, варто боятися, оскільки можуть бути здійснені подібні напади.

Відео дня

Мені зрозуміло, чому моя кандидатура не підходить, адже яка влада хоче бачити начальником УМВС того, кого обрав народ. Влада хоче мати свого начальника, який буде давити на громаду.

Наступним кроком після нападу була підлість із боку високопосадовців. Замість того, щоб вислати лист із проханням про моє призначення Міністру, його виклали в Інтернет, сподіваючись, що на цей лист будуть негативні відгуки. Проте вийшло навпаки – залишали тільки позитивні коментарі».

У громади міста виникають питання: чому на сьогоднішній день не виконується те, що обіцяв заступник Міністра внутрішніх справ України, губернатор Житомирської області Сергій Машковський та його заступник В’ячеслав Поліщук? Чому все, що пропонує народ, намагаються зіпсувати й викласти так, щоб у жодному разі це не було так, як хоче громадськість? Чому влада не обирає кандидатуру Володимира Недельского, який зможе підтримувати громаду?

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:27 Увага! Ускладнення погодних умов - вітер 15-20 м/с 17:00 У 2023 році українці щодня програвали в онлайн-казино близько 400 млн грн, — дані НБУ 16:56 На майданчику офіційного медіацентру Житомирської ОВА відбувся брифінг щодо проміжних підсумків діяльності робочої групи “Прозорість та підзвітність” 16:40 Все про пандемічний грип: діагностика, профілактика Від читача 15:28 У Житомирі гештальт-терапевтка та волонтерка Ксенія Лавріна проведе тренінг про те, як спілкуватися з військовими 16:23 11 підліткових клубів Житомира змінили свої назви photo_camera 16:00 У цьому році ремонт доріг на Романівщині розпочнуть у червні. Тоді ж – і завершать! 15:38 Чи буде відкритий постійно Ботанічний сад у Житомирі та хто його фінансує photo_camera 15:20 Ув’язнення загрожує директору комунального підприємства за угоду на постачання електроенергії, що завдала збитків на близько 700 тисяч гривень 15:00 На проходження НМТ у Житомирській області за два тижні зареєструвалося 6 649 кабінетів здобувачів освіти 14:41 З 1 квітня збільшиться розмір компенсаційних виплат роботодавцям, - Держслужба зайнятості 14:20 На Бердичівщині через необережність під час паління згоріла оселя - господар загинув 14:01 Прокуратура повернула Ружинській громаді з приватної власності греблю вартістю понад 800 тисяч гривень 12:40 ДТП з мотоциклом на Олевщині: дві жінки в реанімації, травмований і нетверезий керманич photo_camera 12:21 На вимогу Екоінспекції в Житомирі впорядковано територію на схилі річки Лісна біля Сосновського мосту 12:00 Чемпіони України з футзалу U-15 (2009 р.н.) photo_camera 11:40 Як отримати "Пакунок малюка" 11:19 У Житомирі відкрили Почесне Консульство Естонії. ВІДЕО play_circle_filled 11:00 Підвищення пенсій з 1 квітня: кого стосуватиметься 10:38 43-річний житомирянин, у якого стріляли вчора на Польовій, помер у лікарні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up