26 грудня відбудеться 42 сесія Житомирської міської ради

26 грудня відбудеться 42 сесія Житомирської міської ради
Відповідно до ст. 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» скликати сорок другу сесію Житомирської міської ради шостого скликання 26 грудня 2014 року о 10 годині в залі засідань міської ради.

На розгляд ради внести такі питання:

1. Про внесення змін до рішення міської ради від 07.02.14 №614 «Про міський бюджет на 2014 рік».

Доповідач: Гаращук Сергій Петрович – директор департаменту бюджету та фінансів міської ради.

Відео дня

2. Про внесення змін та доповнень до рішення Житомирської міської ради від 07.02.14 № 615 «Про Програму економічного і соціального розвитку міста Житомира на 2014 рік та внесення змін та доповнень до міських цільових програм».

Доповідач: Кирилова Майя Олександрівна – директор департаменту економічного розвитку міської ради.

3. Про управління коштами міського бюджету.

Доповідач: Гаращук Сергій Петрович – директор департаменту бюджету та фінансів міської ради.

4. Про затвердження Комплексної цільової програми розвитку культури міста Житомира на 2015-2017 роки «Культура міста – краса духовності країни».

Доповідач: Турська Олена Олександрівна – заступник начальника управління культури міської ради.

5. Про надання згоди на прийняття в комунальну власність квартири № 21 по проїзду Івана Богуна в м. Житомирі.

Доповідач: Кругляк Едуард Борисович – заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради.

6. Про скасування рішення виконавчого комітету міської ради від 3.12.2014 року «Про встановлення вартості в міському пасажирському транспорті загального користування».

Доповідач: Цимбалюк Любов Володимирівна – секретар  міської ради.

7. Про надання дозволу на розроблення детального плану території в районі вулиці Радонової-ЛЕП-провулку Шумського.

8. Про надання дозволу на розроблення детального плану території для розміщення індустріального парку по шосе Київському.

Доповідач: Черкасова Євгенія Леонідівна – начальник  управління  містобудування, архітектури та дизайну міського середовища міської ради.

9. Про надання дозволів на виготовлення технічної документації із землеустрою фізичним особам – підприємцям.

10. Про надання права користування земельними ділянками юридичним особам державної та комунальної форм власності.

11. Про продаж земельних ділянок несільськогосподарського призначення в  м. Житомирі, на яких розміщені об’єкти нерухомого майна заявників.

12. Про розгляд звернення ФОП Ошемьоткова С.В.

13. Про припинення права постійного користування земельною ділянкою.

14. Про розгляд клопотань Державної інспекції сільського господарства в Житомирській області.

Доповідач: Лалименко Єлизавета Володимирівна – начальник управління регулювання земельних відносин міської ради.

15. Про міський бюджет на 2015 рік.

Доповідач: Гаращук Сергій Петрович – директор департаменту бюджету та фінансів міської ради.

16. Різне.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
12:40 СБУ затримала на Житомирщині ділків, які постачали до рф граніт для виготовлення пам’ятників загиблим рашистам photo_camera 12:15 На вулиці Театральній у Житомирі помер чоловік 12:00 50 FPV - дронів та 2 "Мавіки" полетіли на передову: Житомир передав чергову допомогу військовим photo_camera 11:41 Збір затискачів від упаковок з хліба! Житомиряни, долучайтесь, це працює на перемогу! Від читача 15:28 У Житомирі гештальт-терапевтка та волонтерка Ксенія Лавріна проведе тренінг про те, як спілкуватися з військовими 11:19 У Житомирі відбувся відкритий турнір з волейболу присвячений пам’яті Героя АТО Дмитра Ільницького photo_camera 11:00 Україна і Польща домовилися спільно шукати українські родини у Польщі для дітей, евакуйованих з інтернатів через війну 10:40 Об’єднана штурмова бригада Національної поліції України запрошує воїнів перемоги! play_circle_filled 10:20 Збитки на понад 4,3 мільйона гривень і шкода довкіллю: ексдиректору підприємства з видобування лабрадориту в Новоборівській громаді повідомлено про підозру 10:00 Судитимуть жителя Харківщини, який переробляв стартові пістолети в бойові і продавав через інтернет photo_camera 09:39 Оперативна інформація станом на 06.00 29 березня 2024 року щодо російського вторгнення 09:20 Росія вдарила по енергетичних об'єктах України: є пошкодження і відключення 09:00 29 березня: яке сьогодні свято, іменини, традиції і погода у Житомирі 18:36 Затримали підозрюваного у вбивстві чоловіка на Польовій 17:51 Центр протидії дезінформації оприлюднив список TikTok-каналів поширення ворожої пропаганди 17:27 Увага! Ускладнення погодних умов - вітер 15-20 м/с 17:00 У 2023 році українці щодня програвали в онлайн-казино близько 400 млн грн, — дані НБУ 16:56 На майданчику офіційного медіацентру Житомирської ОВА відбувся брифінг щодо проміжних підсумків діяльності робочої групи “Прозорість та підзвітність” 16:40 Все про пандемічний грип: діагностика, профілактика 16:23 11 підліткових клубів Житомира змінили свої назви photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up