Житомирському військовому шпиталю передали гуманітарну допомогу

Житомирському військовому шпиталю  передали гуманітарну допомогу
Вчергове, 26 листопада 2015 року, Міжнародна молодіжна громадська організація «Проект «Водень» спільно з «Правим сектором» допомогли військовим.

Благодійна допомога здійснювалась за підтримки Громадської ради при Житомирській обласнй адміністрації, за сприянням ОДА м. Житомира, ОДА м. Одеси, а також Автомайдану та Самооборони міста Одеса.

Президент міжнародної молодіжної громадської організації «Проект «Водень» Олександр Литвинчук каже, що подібну допомогу надають не вперше:

Відео дня

- Ми надаємо допомогу в Житомирський шпиталь від американської Церкви Христа, голова цієї цервки (пастор) - куратор Держдепартаменту США з гуманітарної допомоги до України. Зараз ми привезли вантаж та розприділяємо його. Передаємо медичне обладнання (ортопедичне обладнання), крапельниці, шприци. Подібні акції здійснюємо регулярно і найближчим часом плануємо ще аналогічні заходи. Будуть приходити вантажні з Америки, Європи, хочемо везти допомогу не лише в шпиталі, але й до лікарень. Окрім того, ми варимо буржуйки і відправляємо хлопцям на полігон, в АТО.

Благодійна акція проходила спільно з «Правим сектором», офіційний представник якого, капелан Василь Дехтяренко, каже, що в таких заходах приємно брати участь, адже вони призначені для фронтовиків:

- Пробувши півтора року на фронті, знаєш, як потрібно сьогодні це устаткування, яку роботу люди роблять. Незабаром Правий сектор вирушає на «передок» і ми спокійні, бо знаємо, що тут тили надійно прикриті волонтерами. Раді співпраці з оргнізацією «Проект «Водень».

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up