Житомирські лісівники допомагають військовим у зоні АТО

Житомирські лісівники допомагають військовим у зоні АТО
До зміцнення обороноспроможності нашої держави нині долучається чи не кожен свідомий українець. Хто чим може і хто як може – кожна допомога потрібна і важлива.

Командир окремого полку оперативного забезпечення м. Новоград-Волинського звернувся до Житомирського обласного управління лісового та мисливського господарства з проханням надати допомогу в будівництві мосту через річку Сіверський Донець в Луганській області. Раніше існуючий міст зруйновано бойовиками. Лісівники прийняли рішення надати посильну допомогу лісоматеріалами. Адже відновити транспортне сполучення в тому місці вкрай важливо – це дозволить економити паливо та моторесурс техніки наших Збройних сил.

Державне підприємство Коростенське лісо-мисливське господарство на початку листопада за рахунок коштів первинної профспілкової організації підприємства надало допомогу дровами паливними 12 сім'ям мобілізованих військовослужбовців району, які беруть участь в АТО.

Раніше лісівники області передали армії понад 20 одиниць транспорт них засобів. А нещодавно Білокоровицький лісгосп відправив своїм колегам зі Слов'янського лісгоспу Донецького управління лісового та мисливського господарства броньовану машину БРДМ-2, на якій раніше лісова охорона патрулювала лісові масиві області.

Відео дня

Окрім грошової допомоги, лісівники відправили в зону АТО одягу, продуктів харчування та інших товарів першої необхідності на загальну суму майже 550 тисяч гривень.

Понад 150 працівників лісогосподарських підприємств Житомирського обласного управління лісового та мисливського господарства виконують свій військовий обов’язок в зоні проведення АТО. На жаль, є людські втрати, є поранені. На лікування та допомогу сім'ям мобілізованих колеги лісівники спрямували близько 70 тисяч гривень.

За повідомленням прес-служби ЖОУЛМГ

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників 16:00 Увага! В Україні очікуються сильні пориви вітру! 15:39 У Радомишлі затримали грабіжника, який вирвав з рук 80-річної бабусі сумку Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 15:20 На Житомирщині зменшилася кількість виявлених онкохворих з початковими стадіями захворювання 15:00 Як отримати державну допомогу при народженні дитини? ІНФОГРАФІКА 14:40 У Житомирі вночі та вранці 20 квітня сильні заморозки у повітрі! 14:21 Лікарня, що повірила у реформу, матиме ще й наглядову раду 14:00 Військовим передали чергову партію допомоги від Житомира 13:00 Житомир в Instagram: весняний вайб play_circle_filled 12:39 Понад 600 страв: В Україні презентували новий збірник рецептур для шкільних їдалень 12:20 Упродовж доби рятувальники Житомирщини двічі прибирали аварійні дерева 12:00 Чуднівська окружна прокуратура попередила незаконну оренду ставу площею понад 60 га 11:41 У Центру захисту тварин з’явилися нові друзі-волонтери 11:21 У Житомирській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олега Ольжича створено безбар’єрний простір 11:00 Поліцейські у Житомирі вилучили у перехожого великий пакунок з наркотиками photo_camera 10:40 Сьогодні тимчасово призупинено рух трамвая 10:20 Допоможемо молодій дівчині зібрати кошти на акумулятори для електровізка! 10:00 Поки овручанин спав, сусід винес з його будинку побутову техніку та інші речі photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up