Житомирські ДАІшники повернулися додому із зони АТО

Житомирські ДАІшники повернулися додому із зони АТО
П’ятнадцять інспекторів УДАІ УМВС Житомирщини близько місяця працювали у східних областях держави, забезпечуючи правопорядок. Нині їх змінили колеги, а ще за декілька днів перепочинку новоприбулі повернуться до виконання своїх безпосередніх обов’язків в області.

Зустрічали інспекторів дорожнього порядку у дворі обласного Управління ДАІ УМВС колеги, рідні, близькі та друзі. Новоприбулі охоронці дорожнього порядку вишикувались і командир зведеного загону Віталій Магалецький лаконічно доповів керівництву про успішне виконання поставлених завдань і повернення на Житомирщину без втрат і травм.

Упродовж місяця на сході держави працівники ДАІ виконували завдання із супроводження спеціальних колон транспорту із вантажами для військових, а також несення служби на блокпостах у зоні проведення антитерористичної операції. Позаду тисячі кілометрів небезпечних шляхів і сотні ризикованих ситуацій.

– Від імені усіх працівників Державтоінспекції Житомирщини я дякую вам за сумлінне виконання службових обов’язків. Своїм професіоналізмом та відданістю ви довели, що кожен з вас, у першу чергу, патріот своєї держави, - звертаючись до правоохоронців зазначив начальник УДАІ УМВС Житомирщини Володимир Гриб.

Відео дня

Щира радість зустрічі захлеснула і дітлахів, які за цей час скучили за батьківською ласкою, і тепер малеча тулилася до рідних татусів, міцно стискаючи їх в обіймах.

Уже за кілька днів перепочинку новоприбулі працівники ДАІ приступлять до забезпечення правопорядку на дорогах Житомирщини.

За повідомленням УДАІ УМВС України у Житомирській області

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up