Власники магазину, які порушують закон, мстять скаржникам. Відео

Власники магазину, які порушують закон, мстять скаржникам. Відео
Власники магазину “Щастя” у центрі Житомира мстяться жителям будинку після перевірки їх торгової точки. Під час перевірки, яку за численними зверненнями мешканців провели активісти спільно з міліцією, було виявлено, що магазин протиправно торгує вночі алкоголем.

“Дільничний інспектор, Випорхонюк С. О. прийшовши до нас додому, в грубій формі переконував, що магазин працює в рамках закону і ми дарма піднімаємо шум навколо нього. В той же час “Щастя” з моменту перевірки активістами лише один раз зачинився вчасно. Ми, мешканці будинку, вимагаємо лише одного - дотримання магазином режиму роботи, що є запорукою тиші та громадського порядку в нічний час під нашими вікнами.” - коментує пані Ганна, мешканка будинку із маленькою дитиною.

Вона також розповіла, що численні скарги мешканців будинку майд. Соборний, 2/2 на шум під вікнами через цілодобову роботу магазину “Щастя” тривалий час залишалися без належної реакції влади.

Так, на звернення мешканців, яке було надіслане за допомогою сервісу povidom.zt.ua ще у жовтні, заступник голови Житомирської міської ради, Євгеній Демчик, повідомив, що при проведенні перевірки порушень встановленого режиму роботи закладу не виявлено.

Відео дня

Не будучи задоволеними даною реакцією влади, мешканці вдруге надіслали скаргу через сервіс povidom.zt.ua. При її розгляді відділом торгівлі, громадського харчування та сфери послуг міськради та міліцією були запрошені активісти ДемАльянсу з метою провести перевірку власними силами. При перевірці дійсно були виявлені порушення режиму роботи та обмеження торгівлі алкоголем у нічний час.

Як повідомив ст. інспектор охорони громадського порядку лейтенант міліції Довгалюк Андрій на власників магазину згідно ч. 1 ст. 155 КУпАП чекає штраф від 170 до 340 грн., а на продавця, згідно ч. 2 ст. 156 КУпАП, штраф на суму від 510 до 1700 грн.

Крім того, начальник відділу торгівлі, громадського харчування та сфери послуг міськради Тихончук Катерина зазначила, що власник магазину “Щастя” подавав заявку на цілодобовий режим роботи. Однак, через наявність скарг мешканців її відділ не міг рекомендувати виконавчому комітету погодити заявку.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
15:00 Як отримати державну допомогу при народженні дитини? ІНФОГРАФІКА 14:40 У Житомирі вночі та вранці 20 квітня сильні заморозки у повітрі! 14:21 Лікарня, що повірила у реформу, матиме ще й наглядову раду 14:00 Військовим передали чергову партію допомоги від Житомира Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 13:00 Житомир в Instagram: весняний вайб play_circle_filled 12:39 Понад 600 страв: В Україні презентували новий збірник рецептур для шкільних їдалень 12:20 Упродовж доби рятувальники Житомирщини двічі прибирали аварійні дерева 12:00 Чуднівська окружна прокуратура попередила незаконну оренду ставу площею понад 60 га 11:41 У Центру захисту тварин з’явилися нові друзі-волонтери 11:21 У Житомирській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олега Ольжича створено безбар’єрний простір 11:00 Поліцейські у Житомирі вилучили у перехожого великий пакунок з наркотиками photo_camera 10:40 Сьогодні тимчасово призупинено рух трамвая 10:20 Допоможемо молодій дівчині зібрати кошти на акумулятори для електровізка! 10:00 Поки овручанин спав, сусід винес з його будинку побутову техніку та інші речі photo_camera 09:40 Втрати ворога: 9 танків, 21 артсистема і 870 осіб ліквідовано минулої доби 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 19 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:01 19 квітня: все про цей день, яке церковне свято, що не можна робити і погода у Житомирі 17:50 Підтвердження статусу критично важливого для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період 17:30 100-річний ювілей відзначив житомирянин Віктор Іванович Поліщук
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up