У Житомирі за дорожнім порядком слідкували керівники ДАІ

У Житомирі за дорожнім порядком слідкували керівники ДАІ
Традиційне відпрацювання вулично-шляхової мережі обласного центру відбулося минулих вихідних за участі керівного складу районних підрозділів Державтоінспекції Житомирщини. Майори та підполковники міліції власним прикладом показали своїм підлеглим, як ефективно дисциплінувати учасників дорожнього руху.

На черговій нараді в обласному Управлінні ДАІ УМВС, яка відбулася за участі головного ДАІшника Житомирщини Володимира Гриба було розглянуто низку питань стосовно результатів діяльності відповідних підрозділів і визначено пріорітети подальшої їх роботи. Серед останніх – вжиття профілактичних заходів щодо попередження дорожньо-транспортних пригод і зменшення тяжкості їх наслідків.

– Абсолютно зрозуміло, що найбільш проблемними з огляду на кількість скоєних ДТП у нас в області лишаються великі населені пункти, у тому числі м. Житомир. Основними причинами, які призводять до фатальних дорожніх пригод є грубі порушення правил дорожньої безпеки усіма учасниками руху та кермування у нетверезому стані, - зазначив начальник УДАІ УМВС в області Володмир Гриб.

Відтак вартувати дорожній порядок на вулично-шляховій мережі обласного центру разом з інспекторами ДПС узялися самі керівники підрозділів ДАІ області.

Відео дня

Уже за першу годину патрулювання досвідчені ДАІшники виявили одразу двох керманичів, які перебували у стані алкогольного сп’яніння. До кінця відпрацювання кількість нетверезих водіїв збільшилася учетверо.

Загалом же цього дня керівники ДАІ області зафіксували в обласному центрі понад півсотні грубих порушень правил дорожнього руху та адміністративного законодавства, серед яких відсутність у керманичів водійських документів, ігнорування вимог дорожніх знаків та розмітки, а також недотримання правил зупинки та стоянки автомобілів. Окрім того, було складено адміністративний протокол і на водія автобуса, який, ризикуючи безпекою своїх пасажирів, порушив правила проїзду перехресть.

Підводячи підсумки відпрацювання обласного центру головний ДАІшник Житомирщини Володимир Гриб відзначив його позитивні результати і уточнив, що подібні заходи незабаром відбудуться в інших містах та великих населених пунктах області.

За повідомленням УДАІ УМВС.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
13:03 Робота є: 14 підприємств Житомирщини шукають верстатників 12:20 Податківці Житомирщини розповіли, хто звільняється від сплати мінімального податкового зобов`язання 11:09 Пухнастики шукають господарів: оголошення станом на 20 квітня 09:51 Сьогодні у Романівській громаді відбудеться благодійний мотопробіг Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 09:00 Температурні гойдалки і заморозки у повітрі - прогноз погоди на сьогодні 17:45 Как стулья на работе влияют на спину: важность правильной поддержки (Новини компаній) 17:00 З початку року патрульні зафіксували 8857 порушень водіями швидкісного режиму 16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників 16:00 Увага! В Україні очікуються сильні пориви вітру! 15:39 У Радомишлі затримали грабіжника, який вирвав з рук 80-річної бабусі сумку 15:20 На Житомирщині зменшилася кількість виявлених онкохворих з початковими стадіями захворювання 15:00 Як отримати державну допомогу при народженні дитини? ІНФОГРАФІКА 14:40 У Житомирі вночі та вранці 20 квітня сильні заморозки у повітрі! 14:21 Лікарня, що повірила у реформу, матиме ще й наглядову раду 14:00 Військовим передали чергову партію допомоги від Житомира
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up