У Житомирі виступив гурт «Авіатор» та запросив бажаючих на перший політ

У Житомирі виступив гурт «Авіатор»  та запросив бажаючих на перший політ

У рамках всеукраїнського туру «По небу», 28 травня, Житомир відвідав гурт «Авіатор». Хлопці виконали свої хіти та нові пісні, які не залишили житомирян байдужими. Концерт тривав близько двох годин, однак присутні не втомлювались їм підспівувати впродовж цього часу. 

Перед концертом журналісту «20 хвилин» вдалося поспілкуватися із «Авіаторами» та дізнатися більше про всеукраїнський тур гурту.

Андрій, Ігор та Дмитро виявились цікавими та веселими співрозмовниками, які розповіли про свої подальші творчі плани.

«20»: З яким настроєм приїхали до Житомира?

Відео дня

- Головне, щоб зараз дощ не почався, бо в такому разі настрій точно погіршиться. А так настрій чудовий, - зазначив Андрій Сторож.

- Настрій у нас святковий. Це вже буде тринадцятий концерт у турі. Також цієї ночі ми святкуємо день народження гурту, нам виповнюється 11 років, - повідомив Ігор Воєвуцький.

- Атмосферу, яка сьогодні обіцяє бути, навіть дощ не погіршить, навпаки буде свіжіше. Озон і наш політ  ̶  це буде бомба, - наголосив Дмитро Тодорюк.

«20»: Яка мета вашого туру?

- Ми запланували великий всеукраїнський тур «По небу» з рекордною кількість міст, а саме 55. Хочемо відвідати кожен куточок України. Якщо все буде добре, то до кінця року ця кількість може збільшитись. Ми зараз є курсантами льотної школи, про що давно мріяли, і в кінці червня маємо здавати іспити для отримання ліцензії з пілотування, - розповів Ігор Воєвуцький.

- Вже навіть літак знайшли який хочемо придбати, залишилось лише гроші заробити, - додав Дмитро Тодорюк.

- Взагалі, протягом цього туру ми літаємо на літаку, як практиканти. Проте, нажаль, в Житомир ми приїхали машиною. Бо, по-перше, не досить велика відстань від Києва, а, по-друге, наш літак базується на території Запорізької області. Сьогодні буде прем'єра крайніх пісень, одна з яких називається «По небу». Цю пісню нам надіслали на пошту близько двох років тому. Вона сподобалась Андрію і він написав до неї музику.

Коли назвали тур «По небу» ми згадали, що в нас є однойменна пісня, яку ми повністю підготували і сьогодні виконаємо. Ще перед концертом буде показаний фільм. У якому проводиться паралель між відчуттями артиста під час виступу, коли він намагається передати емоції глядачу, з відчуттями пілота під час польоту, коли він відповідальний за пасажирів, - продовжив розповідь Ігор Воєвуцький.

«20»: Якщо порівнювати попередні пісні та нові, чим вони відрізняються?

- Презентуючи нові пісні ми хочемо познайомити нашого слухача з новим етапом творчості гурту «Авіатор». Він полягає в тому, що ми реально політавши за штурвалом літака переосмислили свої пісні. Тому ті, які в майбутньому будуть написані - передаватимуть справжні відчуття, - підкреслив Андрій Сторож.

«20»: Як під час туру вас зустріли в інших містах України?

- Я веду бортовий щоденник нашого туру, де описую всі пережиті позитивні події. Кожне місто відзначилося по-різному . Наприклад, у Полтаві автограф-сесія у нас перетворилась на «обнімашки-сесію». У Миколаєві дівчата пішли далі почали «ціловашки-сесію». А у Мелітополі нам подарували власноруч виготовлену картину із зображенням тризуба та текстом гімну України, - розповів Дмитро Тодорюк.

Також учасники гурту повідомили глядачам про конкурс, нагородою якого буде політ разом з ними на борту літака . За умовами конкурсу потрібно у соціальній мережі викласти своє фото пов'язане з польотом та позначити його хештегом «#по_небу».

Дві години запальних хітів та повна віддача публіці - все це залишило яскраві враження від концерту у шанувальників гурту. Ми ж в свою чергу бажаємо хлопцям натхнення, нових пісень звершень.

Ганна Микулець

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
16:00 У Житомирі викрили групу ділків, які синтезували амфетамін у підвалі багатоповерхівки і розповсюджували серед наркозалежних photo_camera 15:44 Під час виконання бойового завдання героїчно загинув житомирянин Олександр Павлюк 15:39 У Житомирі у квітні триватиме міська весняна толока - приєднуйтесь до прибирання у місті 15:21 Упродовж доби на Житомирщині ліквідовано 15 пожеж у природних екосистемах на загальній площі майже 17 га photo_camera Від читача 15:28 У Житомирі гештальт-терапевтка та волонтерка Ксенія Лавріна проведе тренінг про те, як спілкуватися з військовими 15:00 Алгоритм отримання компенсації при працевлаштуванні ВПО 14:41 ДТП на Коростенщині: 15-річний хлопець на мопеді зіткнувся з парканом 14:20 Станом на 29 березня на Житомирщині вже виникло 177 пожеж у природних екосистемах 14:00 Цієї ночі прикордонники Житомирського загону збили ударний БПЛА «Shahed-136/131» 12:40 СБУ затримала на Житомирщині ділків, які постачали до рф граніт для виготовлення пам’ятників загиблим рашистам photo_camera 12:15 На вулиці Театральній у Житомирі помер чоловік 12:00 50 FPV - дронів та 2 "Мавіки" полетіли на передову: Житомир передав чергову допомогу військовим photo_camera 11:41 Збір затискачів від упаковок з хліба! Житомиряни, долучайтесь, це працює на перемогу! 11:19 У Житомирі відбувся відкритий турнір з волейболу присвячений пам’яті Героя АТО Дмитра Ільницького photo_camera 11:00 Україна і Польща домовилися спільно шукати українські родини у Польщі для дітей, евакуйованих з інтернатів через війну 10:40 Об’єднана штурмова бригада Національної поліції України запрошує воїнів перемоги! play_circle_filled 10:20 Збитки на понад 4,3 мільйона гривень і шкода довкіллю: ексдиректору підприємства з видобування лабрадориту в Новоборівській громаді повідомлено про підозру 10:00 Судитимуть жителя Харківщини, який переробляв стартові пістолети в бойові і продавав через інтернет photo_camera 09:39 Оперативна інформація станом на 06.00 29 березня 2024 року щодо російського вторгнення 09:20 Росія вдарила по енергетичних об'єктах України: є пошкодження і відключення
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up