Керівництво підприємства ознайомило всіх присутніх із виробничими потужностями підприємства, проблемними питаннями, що потребують вирішення та планами на майбутнє.
«Головний принцип нашого підприємства – якісно, доступно та смачно. Наше підприємство випускає 152 найменувань продукції. Це більше, ніж сорок видів хлібобулочних виробів. Для виробництва продукції використовується тільки натуральна сировина місцевого виробництва, без хімічних добавок, поліпшувачів і консервантів за традиційною класичною технологією. Таких стандартів якості сьогодні дотримується, на жаль, мало хто з виробників хлібобулочної продукції», – зауважив під час екскурсії керівник підприємства Олександр Вербицький.
У ході зустрічі було окреслено пріоритетні завдання та основні напрямки подальшої співпраці підприємства з міською владою. Також Любов Цимбалюк зазначила, що після таких зустрічей розумієш, наскільки важливо у наш час підтримувати місцевих виробників та наголосила на тому, що влада готова йти на зустріч підприємству та буде допомагати, щоб воно надалі розвивалося.
«Сьогодні ми побачили потужне, сучасне підприємство. Ми повинні докласти зусиль, щоб підтримати місцевого виробника, адже з його розвитком з'являтимуться нові робочі місця, нові надходження до бюджету, які дозволять нам вирішити проблеми мешканців усього регіону. Цього усього ми не отримаємо від виробника продукції, який хліб до нашого столу вестиме за сотні кілометрів й поповнюватиме казну того регіону, де працює. Наше майбутнє за нашим, місцевим виробником. Ми тут разом живемо, разом працюємо і разом розвиватимемо наш рідний Житомирський край», – зазначила у ході зустрічі в.о міського голови Любов Цимбалюк.
Також було прийняте рішення про розробку та впровадження соціального проекту «Спільна справа», який дасть можливість покращити добробут мало захищених верств населення Житомирщини.
Після екскурсії відбулася дегустація хлібобулочних виробів, де всі мали змогу оцінити їхній смак та якість.
Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.
№ 13 від 3 квітня 2024
Читати номер