У Житомирі протягом півроку не могли знайти 100 тисяч гривень для світлофора на небезпечній ділянці дороги

У Житомирі протягом півроку не могли знайти 100 тисяч гривень для світлофора на небезпечній ділянці дороги
«У Житомирі на розі вулиці Сабурова та проспекту Миру встановлюють світлофор», - каже Олена Баленко. Саме вона звернулася до громадської організації Центр Суспільних Комунікацій щодо вирішення цього питання.

Адже протягом довгого часу самостійно вирішити це питання не вдавалося.

"Ми з мешканцями зібрали підписи та звернулися у ГО з проханням вирішення питання щодо швидкої їзди водіїв і недотримання правил дорожнього руху. Мова у першу чергу йшла про відсутність світлофору й ігнорування пішохідного переходу по вулиці Сабурова та Миру. Гинули люди. Ми змушені були ходити до найближчих зупинок, аби перейти дорогу. Водії не знижували швидкісній режим й ігнорували пішохідний перехід у той час, як через дорогу до школи ходили діти, а хворі та вагітні йшли у лікарню. Щороку на цьому перехресті відбувається кілька аварій, які призводять до летальних випадків або на все життя калічать людей і їхні долі. Поки ми чекали, збили ще одну людину", - жаліється Олена Баленко, яка вже зверталася до міської ради з цим питанням.

У ГО говорять, що справді від моменту звернення пройшло майже півроку, спочатку посилалися на відсутність грошей у бюджеті, а потім на неможливість затвердження встановлення світлофору без проведеної сесії міської ради.

Відео дня

Тим не менш, вже від 19 вересня на місці тривають роботи.

Більше 100 людей, які підписалися під зверненням, висловлюють свою подяку в.о.міського голови Любові Цимбалюк і першому заступнику Сергію Сухомлину.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
15:39 У Радомишлі затримали грабіжника, який вирвав з рук 80-річної бабусі сумку 15:20 На Житомирщині зменшилася кількість виявлених онкохворих з початковими стадіями захворювання 15:00 Як отримати державну допомогу при народженні дитини? ІНФОГРАФІКА 14:40 У Житомирі вночі та вранці 20 квітня сильні заморозки у повітрі! Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 14:21 Лікарня, що повірила у реформу, матиме ще й наглядову раду 14:00 Військовим передали чергову партію допомоги від Житомира 13:00 Житомир в Instagram: весняний вайб play_circle_filled 12:39 Понад 600 страв: В Україні презентували новий збірник рецептур для шкільних їдалень 12:20 Упродовж доби рятувальники Житомирщини двічі прибирали аварійні дерева 12:00 Чуднівська окружна прокуратура попередила незаконну оренду ставу площею понад 60 га 11:41 У Центру захисту тварин з’явилися нові друзі-волонтери 11:21 У Житомирській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олега Ольжича створено безбар’єрний простір 11:00 Поліцейські у Житомирі вилучили у перехожого великий пакунок з наркотиками photo_camera 10:40 Сьогодні тимчасово призупинено рух трамвая 10:20 Допоможемо молодій дівчині зібрати кошти на акумулятори для електровізка! 10:00 Поки овручанин спав, сусід винес з його будинку побутову техніку та інші речі photo_camera 09:40 Втрати ворога: 9 танків, 21 артсистема і 870 осіб ліквідовано минулої доби 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 19 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:01 19 квітня: все про цей день, яке церковне свято, що не можна робити і погода у Житомирі
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up