У Житомирі попрощалися з військовим, який помер через обрив тромбу. Відео. Фото

У Житомирі попрощалися з військовим, який помер через обрив тромбу. Відео. Фото
Приблизно сотня людей у п’ятницю, 2-го жовтня, прийшла попрощатись з військовослужбовцем 13-го батальйону 95-ї ОАЕМБр Олексієм Зайцем. Військовий помер внаслідок обриву тромбу.

Попрощатись з бійцем 13-го батальйону прийшли рідні, знайомі та бойові побратими.

«Я ще знаю його зі школи, з садочка. Він на рік старший за мене. Завжди займався спортом. На рік старший по строковій службі. Я прийшов, і він був мені як старший брат. Допомагав завжди словом, ділом. Він колектив біля себе згуртовував. Активний був дуже, часто бачились. Навіть ще до мобілізації я завжди був дуже гордий, що знав його. Він завжди був в армії, з армією себе пов’язав. Все життя. Він завжди мені казав: «Ще пару років і пенсія, займусь сім’єю, буду приділяти більше уваги». Нема людини. Людини, яка завжди була попереду. Навіть коли у нього був перелом ноги у Слов’янську, він не їхав додому на лікарняний, він сидів там і чекав, щоб зашили. Зажило – і їхати, бо хлопці там на передових», - розповідає сусід загиблого військовослужбовця Олексій Бродецький.

У померлого військовослужбовця залишилась дружина та восьмирічна донька.

Відео дня

Previous Next

За матеріалами Житомир.info

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (1)
  • Рабіндранат Тагор

    Земля тобі пухом, Лёша!

    Спочівай з миром, брат!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
10:40 Сьогодні тимчасово призупинено рух трамвая 10:20 Допоможемо молодій дівчині зібрати кошти на акумулятори для електровізка! 10:00 Поки овручанин спав, сусід винес з його будинку побутову техніку та інші речі photo_camera 09:40 Втрати ворога: 9 танків, 21 артсистема і 870 осіб ліквідовано минулої доби Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 19 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:01 19 квітня: все про цей день, яке церковне свято, що не можна робити і погода у Житомирі 17:50 Підтвердження статусу критично важливого для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період 17:30 100-річний ювілей відзначив житомирянин Віктор Іванович Поліщук 17:00 Сьогодні з 18 до 22 години для бізнесу та промисловості діятимуть обмеження споживання електроенергії 16:41 Підвішені закони: чому Зеленський затягує із підписанням ініціатив? 16:18 Житомирський обласний центр крові має потребу в донорській крові з негативним резус-фактором 16:00 Незаконна реєстрація права оренди на 170 земельних ділянок – на Житомирщині держреєстратора підозрюють у службовій недбалості 15:40 На Михайлівський проводяться роботи з підготовки фонтанів до роботи. ФОТО photo_camera 15:22 Задушив приятеля, а тіло підкинув сусідам – жителя Звягеля ув’язнили на 9 років 15:00 Атмосферні фронти покинуть Україну, температура почне підвищуватися 14:40 Мобілізація за несплату аліментів: як це працюватиме 14:20 Історикам та краєзнавцям представили бачення концепції розвитку парку «Замкова гора» 14:00 “Доступні ліки”: отримуйте життєво необхідні ліки безоплатно або з частковою доплатою 12:40 Втома: причини і методи боротьби
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up