У ЖДУ Ім. І. Франка відбувся «ЛИСТОПАД-FEST 2014»

У ЖДУ Ім. І. Франка відбувся «ЛИСТОПАД-FEST 2014»
18 листопада в Житомирському державному університеті ім. І.Франка відбувся відкритий фестиваль студентської творчості «Листопад-Fest 2014».

Це відкритий фестиваль, який проходить вже восьмий рік поспіль, за сприяння директорату ННІ філології та журналістики. У ньому могли взяти участь та проявити свої таланти всі бажаючі студенти різних факультетів університету.

Концерт відбувся з благодійною метою на збір коштів для лікування засновника цього фестивалю, заслуженого працівника культури України Володимира Шинкарука. Нагадаємо, що Володимир Шинкарук бореться з серйозною хворобою у відділенні інтенсивної терапії.

Ведучими конкурсної програми були - Володимир Єфименко та В'ячеслав Складанюк. На фестивалі були присутні гості: випускниця університету, поетеса, композитор,  відома українська співачка Ольга Макарова, випускник університету Віктор Мельниченко, актор, режисер, викладач соціально - психологічного факультету Сергій Товщик. Учасники виконували пісні, читали вірші та монологи, танцювали. Кожен виступ був по своєму захоплюючим, але головними суддями були глядачі, які по закінченню повинні були визначитися з результатами і обрати найкращих.

Відео дня

Переможцями «Листопад-Fest 2014» стали Олесь Ткачук і Георгій Парахомчук, які підкорили глядачів виконанням пісні легендарної групи «The Bitlz». Нагороджували конкурсантів Олексій Башманівський та Віктор Мельниченко. Всі учасники отримали дипломи, а переможців удостоїли почесною грамотою і презентами.

Після закінчення фестивалю з нами поділилися враженнями студенти університету ЖДУ ім. Івана Франка та розповіли про свої емоції.

Керім Чариєв, студент 3 курсу:

«Мені все дуже сподобалося. Були дуже цікаві номери. Як на мене, найкращим виступом, був номер переможців. Я за них вболівав, бо вони мої одногрупники і просто чудові хлопці. І якщо буде можливість відвідати подібний концерт, я з великим задоволенням на нього піду».

Тетяна Бондар, студентка 1 курсу:

«Листопад-Fest 2014» дійсно чудовий та вражаючий концерт. В мене маса позитивних емоцій. Було багато талановитих, захоплюючих і цікавих людей. Все пройшло вдало, тому думаю - всі залишились задоволені».

Отож, прощаємось з «Листопад-Fest 2014»! Сподіваємося побачити наступного року нові таланти студентської молоді.

 

Анна Микулець

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (1)
  • Вадимович Олесь

    «The Bitlz»..ну ніяк? THE BEATLES!!!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
12:42 Поблизу села Вишпіль виявлено несанкціоноване сміттєзвалище 12:20 Закон про мобілізацію з новими правками вступить в дію вже з 18 травня. ІНФОГРАФІКА 12:00 В Україні збільшується кількість телемедичних консультацій 12:00 Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни Від читача 18:18 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 11:42 В області продовжують знаходити снаряди часів Другої світової війни 11:20 Рятувальники тричі надавали допомогу мешканцям підтоплених домогосподарств приватного сектору photo_camera 11:00 25-26 квітня пил з Сахари ще залишатиметься в атмосфері над Україною 10:40 У передсвяткові і святкові дні у Житомирі збільшать кількість рейсів на Корбутівське кладовище 10:20 У Житомирі проходить кінофорум спілки молодих кінокритиків України 10:00 Замість біткоїнів - спустошення гаманця: у Бердичеві поліцейські розслідують шахрайство 09:42 Понад тисячу осіб склали втрати росіян за добу 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 25 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 25 квітня: все про цей день, яке свято, іменини і погода у Житомирі 17:53 Як держава планує залучити фахівців з інвалідністю до ринку праці? 17:50 Чи загрожує Житомирщині підтоплення? Розповідають гідрологи 17:00 єЧерга для автобусів: на пунктах пропуску з Молдовою кожен автобус зможе обрати час перетину кордону 16:40 Якщо про депутатів, то тут – дисципліна, а якщо про громадськість, то тут… 16:20 У Станишівській громаді зупинили нетверезу водійку: вона запропонувала патрульним хабар 10 тисяч photo_camera 16:17 Не поширюйте фейки: відео нібито з Житомира, як військовий "закопує" ухилянта - російська пропаганда
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up