У Новоград-Волинському під колесами потяга загинув 26-річний чоловік

У Новоград-Волинському під колесами потяга загинув 26-річний чоловік
У понеділок, 1-го березня, на залізничній станції Новоград-Волинська сталася трагедія.

«1 березня по станції Новоград-Волинський пасажирським потягом сполученням «Трускавець – Київ» було травмовано чоловіка, який сидів на залізничних коліях. Побачивши людину, машиніст застосував екстрене гальмування, однак наїзду уникнути не вдалося. Каретою «швидкої допомоги» постраждалого було госпіталізовано до реанімаційного відділення міської лікарні. 2 березня стало відомо, що близько 17.00 він помер. Наразі вже встановлена особа загиблого. Ним виявився житель міста Новоград-Волинський, 1988 року народження», - повідомила начальник сектору зв'язків з громадськістю Управління МВС України на Південно-Західній залізниці Наталія Мельник.

У СЗГ Управління МВС України на Південно-Західній залізниці резюмують: лише протягом доби 1 березня на Південно-західній залізниці загинуло двоє людей, ще двоє травмовано (у тому числі, випадок у Новограді-Волинською, що закінчився смертю постраждалого). Причина нещасть – недотримання правил безпеки.

«Певну частину травмованих складають люди, дорога яких пролягає через залізничні колії. Часто вони нехтують правилами безпеки та не користуються надземними та підземними пішохідними переходами», - зазначать у відомстві.

Відео дня

За матеріалами Житомир.info

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up