Сухомлин хоче створити логотип міста Житомира

Сухомлин хоче створити логотип міста Житомира
Склад робочої групи зі створення логотипу Житомира затвердили на засіданні виконкому. Для розробки символу міста до співпраці запрошуються фахівці, фізичні та юридичні особи, які виявили бажання взяти участь у створенні логотипу міста та подали подадуть відповідні заяви до 8 вересня.

«Спочатку була ідея  замовити розробку бренду Житомира у рекламних агенцій. Але ми дійшли до висновку, що бренд міста – це той символ, який повинен отримати максимально публічне обговорення. На початку вересня громадськості буде представлено логотип. А вже через місяць, з урахуванням пропозицій житомирян, його буде остаточно затверджено на виконкомі. Буде визначений той символ, який найяскравіше уособлюватиме Житомир», – зазначив Сергій Сухомлин.

За словами першого заступника міського голови створення логотипу міста – це перший крок в напрямку розробки бренд-буку. Далі буде розроблено загальний перелік нормативних правил, пов’язаних з оформленням фасадів та розміщенням реклами у місті.

«На даний момент містом це питання не регулюється комплексно. Ми бачимо заклеєні рекламою вітрини магазинів та фасади історичних будівель. Бренд-бук створюється з метою наведення порядку з рекламою, зовнішнім виглядом архітектурних споруд та задля створення візуальних стандартів, які символізуватимуть наше місто», – розповів Сергій Сухомлин.

Відео дня

За словами начальника управління містобудування, архітектури та дизайну міського середовища Євгенії Черкасової, окремо створений сайт www.ibrand.zt.ua, який буде активним з 22 серпня. На ньому буде розміщено бріф (завдання) на створення логотипу. Заявки приймаються на поштову електронну адресу управління [email protected]

За повідомленням Житомирської міської ради.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (3)
  • Sidor Kovpak

    Предлагаю Трезуб воткнутый в дупу С.Бандере
  • Сочан Сергей

    А зачем? У Житомира есть герб. Некуда денег девать? Положите плитку на Мехле.

    Alexey Stolyarov reply Сочан Сергей

    герб - это исторический символ, разработанный, вовсе, не с целью привлечь кого то в город. Логотип города разрабатывается именно для привлекательности города (туристическая, инвестиционная, культурная, образовательная привлекательность и т.д.) и определяет (программирует) его развитие на ближайшие несколько лет. Кроме всего, логотип Житомиру разрабатывают энтузиасты на бесплатной основе... А плитка на Мехалке ни чего не меняет)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
16:00 У цьому році ремонт доріг на Романівщині розпочнуть у червні. Тоді ж – і завершать! 15:38 Чи буде відкритий постійно Ботанічний сад у Житомирі та хто його фінансує photo_camera 15:20 Ув’язнення загрожує директору комунального підприємства за угоду на постачання електроенергії, що завдала збитків на близько 700 тисяч гривень 15:00 На проходження НМТ у Житомирській області за два тижні зареєструвалося 6 649 кабінетів здобувачів освіти Від читача 15:28 У Житомирі гештальт-терапевтка та волонтерка Ксенія Лавріна проведе тренінг про те, як спілкуватися з військовими 14:41 З 1 квітня збільшиться розмір компенсаційних виплат роботодавцям, - Держслужба зайнятості 14:20 На Бердичівщині через необережність під час паління згоріла оселя - господар загинув 14:01 Прокуратура повернула Ружинській громаді з приватної власності греблю вартістю понад 800 тисяч гривень 12:40 ДТП з мотоциклом на Олевщині: дві жінки в реанімації, травмований і нетверезий керманич photo_camera 12:21 На вимогу Екоінспекції в Житомирі впорядковано територію на схилі річки Лісна біля Сосновського мосту 12:00 Чемпіони України з футзалу U-15 (2009 р.н.) photo_camera 11:40 Як отримати "Пакунок малюка" 11:19 У Житомирі відкрили Почесне Консульство Естонії. ВІДЕО play_circle_filled 11:00 Підвищення пенсій з 1 квітня: кого стосуватиметься 10:38 43-річний житомирянин, у якого стріляли вчора на Польовій, помер у лікарні 10:20 «Незламні постаті Житомира»: стартував ґрантовий проєкт для молоді 10:00 Готівкою у громадському транспорті Житомира можна буде розраховуватися до 1 червня 09:41 Майже до 440 тисяч осіб зросли загальні втрати росіян в живій силі 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 28 березня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 28 березня: яке сьогодні свято, прикмети, традиції і погода у Житомирі
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up