Студенти і педколектив житомирського училища № 13 ремонтують машини для воїнів АТО

Студенти і педколектив житомирського училища № 13 ремонтують машини для воїнів АТО
Студенти та педколектив житомирського училища № 13 постійно допомагають бійцям батальйону «Айдар». Ось і цього разу вони зібрали кошти для надання посильної допомоги бійцю з позивним «Бех». Також практично повністю відремонтували автомобіль АУЗ, який передадуть на фронт для забезпечення бійців медичною допомогою.

Житомирське вище професійне технологічне училище № 13  під керівництвом директора Петра Градовського, уже другий рік поспіль здійснює посильну допомогу бійцям українського батальйону «Айдар», які захищають кордони України на лінії фронту. Студенти та педколектив училища зустрічали волонтера Владислава «Лісового» не з пустими руками.

«На сьогоднішній день ми надаємо, як і надавали рік тому, допомогу бійцям батальйону «Айдар» та іншим добровольчим батальйонам (ОУН, Дніпро, Київська Русь), які воюють на передовій. Спілкуючись з учнями училища № 13, я розповів їм про історію про те, як один з бійців батальйону «Айдар» з позивним «Бех» захворів і потребує довготривалого медичного лікування.

Радий, що в особі директора училища та його студентів ми знайшли дуже активну підтримку. Вони самостійно зібрали значну суму коштів, які передали особисто в руки бійцю з позивним «Бех» для проведення необхідного і дуже недешевого на сьогоднішній день лікування.

Відео дня

А ще, оскільки це училище чисто технічне та практичне, вони погодилися відремонтувати автомобіль АУЗ-таблетку власними зусиллями. На сьогодні ремонт автомобіля практично завершено. Його  передадуть на передову батальйону «Айдар», де він виконуватиме благородну місію по забезпеченню воїнів медичною допомогою», - розповідає волонтер Владислав, у минулому військовий, позивний «Лісовий».

За підтримку та допомогу Владислав «Лісовий» від імені бійців 24 окремого штурмового батальйону «Айдар» вручив директору училища Петру Градовському подяку.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
10:40 У передсвяткові і святкові дні у Житомирі збільшать кількість рейсів на Корбутівське кладовище 10:20 У Житомирі проходить кінофорум спілки молодих кінокритиків України 10:00 Замість біткоїнів - спустошення гаманця: у Бердичеві поліцейські розслідують шахрайство 09:42 Понад тисячу осіб склали втрати росіян за добу Від читача 18:18 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 25 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 25 квітня: все про цей день, яке свято, іменини і погода у Житомирі 17:53 Як держава планує залучити фахівців з інвалідністю до ринку праці? 17:50 Чи загрожує Житомирщині підтоплення? Розповідають гідрологи 17:00 єЧерга для автобусів: на пунктах пропуску з Молдовою кожен автобус зможе обрати час перетину кордону 16:40 Якщо про депутатів, то тут – дисципліна, а якщо про громадськість, то тут… 16:20 У Станишівській громаді зупинили нетверезу водійку: вона запропонувала патрульним хабар 10 тисяч photo_camera 16:17 Не поширюйте фейки: відео нібито з Житомира, як військовий "закопує" ухилянта - російська пропаганда 16:07 У Попільні в гаражі виявлено арсенал зброї: власника підозрюють у резонансному вбивсті чоловіка в Житомирі photo_camera 16:00 У Львові відбувся підсумковий форум «LED Push: Підтримка місцевих економік» 15:40 Житомир попрощався із Захисником Денисом Пекарським 15:20 Вночі у Житомирі зупинили п'яного водія, в салоні авто знайшлися наркотики 15:01 23 випадки захворювання на кір зафіксовано в Україні з початку 2024 року 14:40 Рятувальники ліквідували пожежу в адмінбудівлі приватного підприємства в Житомирі 14:18 ECIDE допоможе 25 громадам організувати літні дитячі клуби: розпочався прийом заявок
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up