Продовжується торгова війна на житомирському ринку

Продовжується торгова війна на житомирському ринку
У вівторок, 28 липня, приблизно о 15.30, на перехресті вулиць Великої Бердичівської та Довженка високий молодий чоловік, міцної статури, з натягнутим на голову капюшоном зі словами «Моя мама отруїлася вашим сиром» перекинув стола з молочними товарами на землю, після чого відразу втік. Фермер Валерій Станіславович і його продавець товарів переконані, що це продовження історії конфлікту з адміністратором ринку Іриною, якій на їхню думку вони складають сильну конкуренцію.

Нагадаємо, що 11 червня, приблизно о 18­-ій годині, на цьому ж місці зібрався натовп людей. Конфліктна ситуація, що виникла тоді за участю представників муніципальної міліції, міської ради та продавців, тривала декілька годин. Її результатом стало те, що у фермера з села Кодні Житомирського району Валерія Станіславовича – стався мікроінсульт і його забрала карета «швидкої допомоги».

– Муніципальна міліція заборонила нам торгувати на торгових місцях. Адміністратор ринку Ірина, я не знаю її фамілію, погрожувала нам тим, що ми не будемо тут продавати, якщо не укладемо з нею договір. Вся земля на якй відбувається торгівля начебто її приватна власність і тільки вона буде вирішувати кому і чим тут торгувати, – обурюється фермер. – Я сказав їй, що так діло не піде, бо я ходив у міськвиконком до Цимбалюк Любов Володимирівни, яка сказала мені, що тут соціальний ринок і гроші за торгівлю тут не має права ніхто брати окрім «Благоустрою».

Валерій Станіславович переконаний, що історія яка почалася півтора місяці тому на цьому не завершиться тому, що на його думку саме він становить найбільшу конкуренцію адміністратору ринку Ірині, яка теж торгує молочними виробами. 

Варто зазначати, що у якості  охолодження молочних товарів фермер використовує «грілки» наповнені льодом, на які їх кладе. Можливості ж облаштувати торгове місце холодильними установками, за словами продавця власної продукції немає через те, що цей процес складний і у міськвиконкомі кажуть, начебто на ці речі покладено табу.

Відео дня

«Міцний хлопчина високого росту, у куртці з капюшоном на голові підійшов, підійшов ззаду до продавщиці молочних товарів і перекинув стола, після чого відразу почав утікати. Всі товари полетіли на землю, рідкі порозтікалися. Я підійшла і допомогла їй зібрати розсипані товари і гроші», – розповідає продавщиця пенсіонерка Ніла, що була поруч з місцем події.

У той час, як журналіст Олег Климчук опитував свідків з місця події, продавщиця молочних товарів давала свідчення у машині оперативно-слідчої групи, що прибула на виклик. Після того, як вона дала свідчення і написала заяву, журналіст взяв у неї інтерв’ю, міліціонери ж давати будь-які офіційні заяви до завершення слідчих дій відмовилися.– Підійшов до мене хлопець 23-25 років і сказав, що його мама начебто отруїлася сирковою масою. При цьому він наугад вказав пальцем на найближчий до нього товар. Я намагалася вирішити проблему мирним шляхом, запропонувала йому підійти з мамою аби з її слів у тому переконатися, в разі чого повернути гроші і все таке. Однак він був відразу налаштований на конфлікт, – розповідає молода продавчиня. –  Коли я почала набирати номер свого начальника, аби він приїхав вирішити цей конфлікт, то молодий чоловік перекинув мені стола з товарами і намагався здерти з мене сумку, що висіла на поясі, у якій були гроші. Як пізніше сказали люди він тривалий час сидів відносно недалеко на лавочці і спостерігав за мною вистежуючи зручний момент, коли буде мало людей. Відразу ж по інциденті я викликала оперативно-слідчу групу, яка приїхала аж через дві години.

Слідкуйте за розвитком подій у наступних матеріалах.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
18:36 Затримали підозрюваного у вбивстві чоловіка на Польовій 17:51 Центр протидії дезінформації оприлюднив список TikTok-каналів поширення ворожої пропаганди 17:27 Увага! Ускладнення погодних умов - вітер 15-20 м/с 17:00 У 2023 році українці щодня програвали в онлайн-казино близько 400 млн грн, — дані НБУ Від читача 15:28 У Житомирі гештальт-терапевтка та волонтерка Ксенія Лавріна проведе тренінг про те, як спілкуватися з військовими 16:56 На майданчику офіційного медіацентру Житомирської ОВА відбувся брифінг щодо проміжних підсумків діяльності робочої групи “Прозорість та підзвітність” 16:40 Все про пандемічний грип: діагностика, профілактика 16:23 11 підліткових клубів Житомира змінили свої назви photo_camera 16:00 У цьому році ремонт доріг на Романівщині розпочнуть у червні. Тоді ж – і завершать! 15:38 Чи буде відкритий постійно Ботанічний сад у Житомирі та хто його фінансує photo_camera 15:20 Ув’язнення загрожує директору комунального підприємства за угоду на постачання електроенергії, що завдала збитків на близько 700 тисяч гривень 15:00 На проходження НМТ у Житомирській області за два тижні зареєструвалося 6 649 кабінетів здобувачів освіти 14:41 З 1 квітня збільшиться розмір компенсаційних виплат роботодавцям, - Держслужба зайнятості 14:20 На Бердичівщині через необережність під час паління згоріла оселя - господар загинув 14:01 Прокуратура повернула Ружинській громаді з приватної власності греблю вартістю понад 800 тисяч гривень 12:40 ДТП з мотоциклом на Олевщині: дві жінки в реанімації, травмований і нетверезий керманич photo_camera 12:21 На вимогу Екоінспекції в Житомирі впорядковано територію на схилі річки Лісна біля Сосновського мосту 12:00 Чемпіони України з футзалу U-15 (2009 р.н.) photo_camera 11:40 Як отримати "Пакунок малюка" 11:19 У Житомирі відкрили Почесне Консульство Естонії. ВІДЕО play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up