Одна з житомирських красунь може стати «Міс Україна 2015». Фото кастингу

Одна з житомирських красунь може стати «Міс Україна 2015». Фото кастингу
У Житомирі, 30-го березня відбувся кастинг за підтримки модельних агенств «NONIK models» та «PLES model management», на якому обирали дівчат для участі у Всеукраїнському конкурсі краси «Міс Україна 2015».

Свої сили у кастингу спробували більше 30-ти красунь з Житомира та Житомирської області. Серед них були, як і досвідченні моделі, так і дівчата, що не розвивали кар`єру моделі раніше.

«Хочемо спробувати проявити себе з іншої сторони, все таки ми жінки, а отже маємо красою нести світ і тепло в життя людей. Не так часто у нас в Житомирі проходять такі масові кастинги та ще й на "Міс Україна"», - поділилися своїми враженнями з журналістом газети «20 хвилин», учасниці кастингу Катерина Бриж,  Олена Ляшкова та Олександра Вербицька.

За судейським столом сиділи - представник комітету "Міс Україна" з міста Києва – Євгенія Мелай, а також директори модельних агентств "NONIK models" та "PLES model management" – Олександра Нонік та Дар`я Гаврилова.

Відео дня

«Сьогодні ми відбирали дівчат конкурсанток на «Міс Україна 2015». Ми шукаємо дівчат у всіх куточках України і Житомир виявився останнім, заключним містом де ми їх дивилися. Аби взяти участь у кастингу дівчата повинні відповідати ряду критеріїв:

  • вимоги зросту: бажано 175 см. і вище;
  • гарні фігури, бажано наближені до 90/60/90;
  • гарна посмішка та рівні зуби;
  • бажано довге волосся.

Якщо всі ці вимоги дотримані, то тоді потрібно спілкувати і дивитися на внутрішній світ учасниці, чи на стільки ж він красивий як і зовнішній. Ті хто пройдуть кастинг поїдуть у Київ, де у них буде місяць підготовки до самого конкурсу, який розпочнеться 30-го травня», - прокоментувала особливості кастингу помічник кастинг-директора конкурсу «Міс Україна» Євгенія Мелай.

Сам кастинг складався із двох частин:
- Візитівка + дефіле в купальниках
- Фотосесія в купальниках

Присутнім журналістам інколи було важко зосередитися на роботі, адже такої концентрації красивих дівчат на відносно невеликій території побачиш не кожний день

«У наш нелегкий час, коли за вікном іде війна і з новин надходить переважно важка інформація, що змушує багатьох людей падати у відчай, втрачати здоровий сон, наші модельні агентства і дівчата вирішили подарувати промінчик краси і тепла. Наша задача обрати дівчину, яка буде гідно представляти нашу область на «Місс Україна 2015». Місс Україна – це конкурс де обирається не тільки гарна, а і достойна кандидатка, адже вона у свою чергу вирушить на «Міс Світу 2015». У зв’язку із останніми подіями, погляд світової громади прикутий не тільки до подій в Україні, а і до її представників закордоном. У цьому році до представниці України на «Міс Світу 2015» буде особлива увага», - відзначила директор модельного агентств "NONIK models" Олександра Нонік.

У Ювілейному 25-му конкурсі «Міс Україна» візьмуть участь 25 дівчат з усієї держави. Хто представлятиме Житомир стане відомо 5-го квітня.

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
09:00 29 березня: яке сьогодні свято, іменини, традиції і погода у Житомирі 18:36 Затримали підозрюваного у вбивстві чоловіка на Польовій 17:51 Центр протидії дезінформації оприлюднив список TikTok-каналів поширення ворожої пропаганди 17:27 Увага! Ускладнення погодних умов - вітер 15-20 м/с Від читача 15:28 У Житомирі гештальт-терапевтка та волонтерка Ксенія Лавріна проведе тренінг про те, як спілкуватися з військовими 17:00 У 2023 році українці щодня програвали в онлайн-казино близько 400 млн грн, — дані НБУ 16:56 На майданчику офіційного медіацентру Житомирської ОВА відбувся брифінг щодо проміжних підсумків діяльності робочої групи “Прозорість та підзвітність” 16:40 Все про пандемічний грип: діагностика, профілактика 16:23 11 підліткових клубів Житомира змінили свої назви photo_camera 16:00 У цьому році ремонт доріг на Романівщині розпочнуть у червні. Тоді ж – і завершать! 15:38 Чи буде відкритий постійно Ботанічний сад у Житомирі та хто його фінансує photo_camera 15:20 Ув’язнення загрожує директору комунального підприємства за угоду на постачання електроенергії, що завдала збитків на близько 700 тисяч гривень 15:00 На проходження НМТ у Житомирській області за два тижні зареєструвалося 6 649 кабінетів здобувачів освіти 14:41 З 1 квітня збільшиться розмір компенсаційних виплат роботодавцям, - Держслужба зайнятості 14:20 На Бердичівщині через необережність під час паління згоріла оселя - господар загинув 14:01 Прокуратура повернула Ружинській громаді з приватної власності греблю вартістю понад 800 тисяч гривень 12:40 ДТП з мотоциклом на Олевщині: дві жінки в реанімації, травмований і нетверезий керманич photo_camera 12:21 На вимогу Екоінспекції в Житомирі впорядковано територію на схилі річки Лісна біля Сосновського мосту 12:00 Чемпіони України з футзалу U-15 (2009 р.н.) photo_camera 11:40 Як отримати "Пакунок малюка"
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up