На Житомирщині загорівся вантажний автомобіль з дерев’яним вугіллям

На Житомирщині загорівся вантажний автомобіль з дерев’яним вугіллям
У п’ятницю, 17-го квітня, о 06:45 на пункт зв'язку рятувальників надійшло повідомлення про те, що в селі Улашанівка, на 189 км траси Київ-Чоп сталося займання вантажного автомобіля «DAF» з причепом.

До служби порятунку «101» зателефонував водій, який під час руху помітив, що з причепа автівки, якою він керує, йде густий чорний дим.

По прибуттю чергового караулу вогнеборців до місця події було встановлено, що вантажівка перевозила дерев’яне вугілля. Під час руху, у причепі вантажного тягача, через сильне тертя сталося самозаймання.

Зусиллями бійців ДСНС пожежу було оперативно локалізовано о 07:15 та повністю ліквідовано о 08:35, врятувавши тим самим вантажний автомобіль та близько 15 тонн деревного вугілля.

Відео дня

Загиблих та постраждалих немає. Причина пожежі встановлюється.

За повідомленням У ДСНС у Житомирській області

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
14:13 Малинський відділ УДМС у Житомирській області змінив адресу 13:03 Робота є: 14 підприємств Житомирщини шукають верстатників 12:20 Податківці Житомирщини розповіли, хто звільняється від сплати мінімального податкового зобов`язання 11:09 Пухнастики шукають господарів: оголошення станом на 20 квітня Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 09:51 Сьогодні у Романівській громаді відбудеться благодійний мотопробіг 09:00 Температурні гойдалки і заморозки у повітрі - прогноз погоди на сьогодні 17:45 Как стулья на работе влияют на спину: важность правильной поддержки (Новини компаній) 17:00 З початку року патрульні зафіксували 8857 порушень водіями швидкісного режиму 16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників 16:00 Увага! В Україні очікуються сильні пориви вітру! 15:39 У Радомишлі затримали грабіжника, який вирвав з рук 80-річної бабусі сумку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up